BLACK FRIDAY

 

BLACK FRIDAY

Jämförlista

Kundbetyg

LightAir Ionflow 50 Surface

LightAir Luftrenare Ionflow 50 Surface
2 990:-
 KÖP NU 
Från 145 kr/mån, Mer info
Trygghetsförsäkring 1 år: 139 kr, Mer info
Alltid fri frakt på tretti.se!
In_stock I LAGER (färre än 5 st) Mer info

Tipsa en vän om
Ionflow 50 Surface

Fältet är obligatoriskt
För att förhindra missbruk måste vi också be dig välja rätt bilder som kommer att visas.

SKICKA

Tipsa en vän

Facebook_small Email_small

LightAir

LightAir

Ionflow 50 Surface – ett vackrare hem med renare och hälsosammare luft.

IonFlow 50 Surface är en vacker luftrenare, som med sin höjd på 56 cm lämpar sig lika bra att placeras på golvet som på ett bord. Designen är smakfull med LED-lampor i foten.

Med sin vackra iögonfallande design ger dig IonFlow 50 en renare och hälsosammare inomhusluft på ett elegant sätt. Luftrenaren är både effektiv och tyst och passar med sina rena linjer och slimmade siluett in i vilken miljö som helst, och är anpassad för att rena rum på upp till 50 m².

IonFlow 50 har vunnit flera fina utmärkelser för sin design, bland andra the International Design Excellence Awards 2007 (IDEA).

Luftrenaren eliminerar effektivt luftburna partiklar (med en storlek på 0,01–1,0 µm) såsom damm, rök, pollen, bakterier, virus, svampsporer, mögel, hudavlagringar från djur och mycket mer. Du behöver bara stoppa i kontakten och sedan låta luftrenaren göra sitt jobb dygnet runt. IonFlow 50 har en låg energiförbrukning, mindre än 7 watt i timmen, och är väldigt tystgående med en ljudnivå på mindre än 5 dB.

Du gör vid behov enkelt ren uppsamlaren med varmt vatten och eventuellt lite diskmedel, och du behöver aldrig byta ut något filter.

Varför du behöver en luftrenare
Vi tillbringar 90% av tiden inomhus, och därför är det så viktigt att vi har bra luft i vår inomhusmiljö. De flesta moderna hem är väl isolerade med liten eller ingen cirkulation av frisk luft, och luften inne kan faktiskt vara upp till fem gånger mer förorenad än luften utomhus!

En luftrenare minskar den allmänna luftföroreningen inomhus och ger en fräschare rumsluft. Luften blir fri från damm, kvalster, pollen, rökpartiklar och dålig lukt, vilket gör att du kan andas lättare.

För den som har problem med allergi och astma, åkommor som blir allt vanligare i Europa, gör luftrenaren stor skillnad för att minska symptomen. Och vill du slippa grannens röklukt i ditt hem är en luftrenare att rekommendera!

Registrera din LightAir-produkt och erhåll garanti
Klicka på länken och registrera din vara!

 

 

SKU: Ionflow 50 Surface

Effekt i 7 watt        Vikt 1,9 kg
Lägsta bullernivå i -        Höjd 56 cm
Högsta bullernivå i 5 dB (A)        Bredd 18 cm
Luftflöde (CADR) i -        Djup 18 cm
stars 1 2 3 4 5
Ange ditt betyg på Ionflow 50 Surface på en skala 1-5 genom att
klicka på stjärnorna till vänster.


Endast recensioner om själva produkten publiceras, och recensioner med grovt språk godkänns inte.
Har du istället frågor eller funderingar om produkten eller ditt köp vänligen kontakta vår kundtjänst: customerservice@tretti.se.

Av: Andreas
2014-08-22

1 av 1 person tyckte att följande recension var till hjälp.

Mycket bra och effektiv luftrenare. Vi har tidigare testat luftrenare med filter men de har ej varit lika effektiva som denna då de visat sig endast vispa runt partiklarna i luften, då de fungerar genom påverkan av luftflöden, så det har varit väldigt lokalt var i bostaden sambon kan befinna sig när vi hade sådana. Sambon har allergier vilket gör att en effektiv luftrenare är ett måste för ett normalt liv. Det blir lite mer städning när man har dessa då vissa av de tyngre partiklar som inte når ända fram till uppsamlaren faller till marken. Det är dock inte så att den magiskt skapar smuts ur tomma intet utan det som hamnar på uppsamlaren och på marken är partiklar som vanligtvis vispas runt i luften och då skulle ha hamnat i dina luftvägar, så luften är fri.

Tack Lightair för att ni möjliggör ett normalt liv för min sambo!

Lightair har även en oslagbar garanti om det skulle föreligga något fabrikationsfel där du har ny komponent inom ett par dagar vanligtvis.

Rekommenderas verkligen.

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Anton
2014-06-28

2 av 4 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Vill du ha skitiga väggar, alternativt en väldigt dyr nattlampa, köp! En nattlampa som dessutom smutsar ner inne. Precis som Rumble Fish skriver blir det skitigt inne efter en tid. Joniseringen gör mkt riktigt att smutspartiklarna klumpar ihop sig. Problemet är bara att smutsen sedan lika gärna sätter sig på väggar och möbler som att "falla till golvet" eller filtreras bort. Lägg pengarna på en riktig luftrenare med HEPA -och kolfilter istället. Visst, det kostar pengar att byta filter ibland, men det finns inga genvägar. Astma & Allergiförbundet har bara luftrenare med filter på sin rekommendationslista (se deras hemsida). Det här var bortkastade pengar.

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Danne
2012-11-13

5 av 5 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Mycket effektiv och bra luftrenare. Fungerade perfekt för att få bort rökluft, dammpartiklar, pollen mm som vi haft problem med. Plus att man slipper köpa nya dyra filter till denna, bara att tvätta av filtret under rinnande vatten. Dessutom är den väldigt tyst och snygg design som frugan accepterar - rekommenderas!

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Fredrik
2012-11-13

5 av 6 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Köpte en via Tradera för 1200:-, så det var ett grymt bra pris för den var ny i kartong. Då minsta flickan och vi vuxna hade dragits med nästäppa och hosta en längre tid och jag fick för mig att det kunde bero på damm, kvalster osv.
Efter 1 vecka i lillans sovrum var det över för henne och då fick den bo i mitt sovrum.
Efter en vecka så var också jag/vi bra i näsan.
Nu flyttar vi runt den i alla rum kontinueligt för att rena luften och det funker bra.
Skulle helst ha råd att köpa 3 st till för att slippa flytta runt den men det får gå ändå.

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Piotr
2012-09-05

4 av 10 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Gick sönder 6 månader efter garantins slut. Tidigare verkade inte fungera alls, samlada bara LITE samm på uppsamlaren. Huset blev smutsigt, jag höstade bara mer när jag hade städade det. Men frun tyckte att den ser bra ut, så jag behöllde den som komplement till HEPA renare Zelmer.

Nu köpte jah Air-o-swiss med vattenfilter och äntligen verkar det vara den enda luftrenare utan HEPA-filter som funkar någorlunda bra.

LightAir avråder jag bestämt. De ioner funkar inte alls.

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Mona Gustafsson
2012-02-13

9 av 12 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Produkten är helt fantastisk. Hemmet känns rent och fräscht samt inget damm.

Jag har nu beställt en till(den större modellen). Bor i en 2:a och vill ha en per rum.

Att slippa damm och röklukt är bekvämt. Har en rökande granne och vid ogynnsamma förhållanden så kommer det rök in. Men doften är borta på 15 minuter max. Förut så försvann röklukten aldrig.

Ljudfri samt drar ingen ström alls nästan. Inga filterbyten är superbra.

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: David
2011-07-27

13 av 23 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Fördelar:

Relativt snygg för att vara en luftrenare
Helt tyst
Snygg blå lampa i foten som går att slå av och på

- Fungerar inte det minsta. Jag har haft igång min nu i ett par månader på olika ställen (minst 1 meter ifrån väggen) och den gör ingen skillnad på rökstanken vi har hemma ifrån förra ägaren.

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Anders
2011-04-06

13 av 23 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Rumble fish.

Det är ju det den gör skickar negativa joner så dammet ramlar på golvet och möbler. Det är då du ska dammsuga- Köpte du ingen dammsugare i samband med denna så kan jag rekommendera att du gör det. Så slipper du ditt problem. DETTA är ingen produkt för att slippa städningen, om du nu trodde det. Det verkar så iallafall.

Dock köpte jag en 18watts aisteril silent som jag är mycket nöjd med. MED uv ljus och fotokatalys.

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Rumble Fish
2011-03-19

16 av 31 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Riktig skit!
Luften är kanske lite renare, mycket sämre än vid min gamla HEPArenare, finns endast lite damm på uppsamlaren, dock mest av det ligger på möbler, fönstrar, golvet, TV osv. Lägenhet blev riktigt smutsig. Jag var redan tvungen att rensa DVD-linsen i dator. Hoppas jag hinner med retur till Tretti.
Avråder bästämt!

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Victoria B.
2011-02-22

4 av 10 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Glömde stjärnorna!

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Victoria B.
2011-02-22

24 av 28 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Har vårt fönster precis vid utblåset för ventilationen på en av stans större gallerior. Vi har vaknat varje morgon med täppta näsor etc. och hade testat alla typer av luftrenare inklusive BlueAir och Electrolux utan något större resultat. Mycket på grund av att om man skulle få någon effekt så var man tvungen att ha motorn på högsta "fart"... och det ljudet står man ut med i ca 20 sekunder! Vi kopplade in IonFlow 50 på eftermiddagen när vi fått den. När vi sedan vaknade på morgonen dagen efter trodde vi knapp det var sant. Vi kunde andas helt normalt för första gången på flera år. Den är otroligt effektiv och dessutom helt tyst. Rekommenderas!!!

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
2011-01-25

14 av 40 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Ja den surrade i två timmar sen slutade den att fungera.
Vilket skit Utöver att den inte fungerar så ger den ett smäckigt intryk.
Elsladarna ser beg ut Den har tydligen vunnit något design pris?
Öppna fönstret lite om ni vill ha frisk luft.
Mv/Bosse

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Peter
2010-10-07

33 av 36 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Har haft denna ett tag nu och kan bara konstatera att det är de mest väl spenderade pengarna någonsin. Har alltid lidit av en slemmig hosta pga av pollen och husdjur (katter). Den är nu som bortblåst. Dessutom låter den ingenting och är ganska snygg.

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
Av: Kenneth
2010-05-06

61 av 65 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Nu när pollensäsongen kommit igång så måste jag säga att den här renaren förändrat mitt liv. Varje morgon när jag vaknar är jag HELT symptomfri, jag har renaren i mitt sovrum och kan börja varje dag med att må bra. Att jag enkelt kan rengöra den och aldrig behöver köpa ett nytt filter för en massa pengar är bara extra plus. Den är dessutom tyst och energisnål!

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?
2009-12-10

19 av 96 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv samma dag! Snabbt och enkelt! Du hämtar dina varor på Cementvägen 1 i Haninge.

Här finns också vår stora butik och outlet (2000m2) där du kan fynda mängder av produkter till ännu bättre priser.

Öppettider:

Måndag-torsdag: 10.00-18.00
Fredag: 10.00-20.00
Lördag: 10.00-16.00
Söndag: 11.00-16.00

Leveransinformation!

Leveransinformation

Vi erbjuder fri frakt i hela landet!

Brådskande? Beställ expressleverans för endast 395kr!

Vill du ha hjälp? Vi kan hjälpa dig med uppbärning, installation och retur (bortforsling).

Trygghetsförsäkring

Har du försäkrat dina produkter? En trygghets-försäkring ger dig ett bra skydd ifall något oväntat inträffar.

Relaterade produktgrupper

Tillbehör
80 produkter
Luftfuktare
40 produkter
Luftavfuktare
26 produkter


Print Skriv ut