Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
  1. Startsida
  2. WOLF-Garten PREMIUM gräsmatteg ödsel
Wolf Garten
WOLF-Garten PREMIUM gräsmatteg ödsel
WOLF-Garten PREMIUM gräsmatteg ödsel

Denna vara är för tillfället slutsåld

Men oroa dig inte - vi finns här för att hjälpa dig hitta det bästa erbjudandet!

Ring oss på 0771-31 30 31 eller maila oss på [email protected]

Så hjälper vi dig hitta det du letar efter! Du hittar våra andra erbjudanden här.

Vänliga hälsningar - Tretti.se
Se alla startsida

Om produkten

WOLF-Garten PREMIUM Extra långtidsverkande gräsmattegödsel 30-5-8 +2 Mg +1 Fe

WOLF-Garten PREMIUM superlångtidsverkande NPK-gödsel med 120 dagars verkningstid har inkapslat kväve vilket gör att effekten blir utdragen istället för väldigt hög koncentration av effekten direkt efter spridning som de allra flesta andra NPK-gödsel på marknaden erbjuder. Långstidsverkande gödsel används även inom yrkesmässiga områden såsom golfbanor och idrottsanläggningar. En långtidsverkande gödning för gräsmattan är en långsiktig lösning för att få tåligt och friskt växande gräs. Smart förpackning i hink som även är återförslutningsbar. Ett riktigt PROFFSGÖDSEL för den som har höga krav! NPK 30-5-8 + 2 Mg, 1 Fe (30% kväve, 5% fosfor, 8% kalium + 2% magnesium och 1% järn). 6 kg för 300 m².

Bilderna illustrerar skillnader mellan konventionellt NPK-gödsel med en hög omedelbar effekt men som snabbt kommer avta och vår speciella långtidsverkande gödsel som har en utdragen effekt vilket medför en grön gräsmatta under en lång tid framöver. WOLF-Garten har en lång historia kring forskning och framtagning av gräsfrö och gräsmattegödsel. I Europas största privatägda forskningsinstitut finns WOLF-Gartens experter som kontinuerligt söker finna nya lösningar för de olika gräsfröblandningarna, som ska täcka vår tids växande krav. Med PREMIUM långtidsverkande gödsel behöver man endast gödsla gräsmattan en till två gånger per säsong. Njut av en grön gräsmatta hela våren och högsommaren som står stark mot mossa och ogräs.

 

WOLF-Garten utfärdar tre års garanti på samtliga motoriserade trädgårdsprodukter inom Europa, MTD Products AG kommer med egen valmöjlighet att reparera eller byta ut produkten, för den ursprunglige köparen, utan någon kostnad om det visar sig vara defekt i material eller utförande, enligt MTD Products AG garantivillkor.

Denna garanti gäller de enheter som har använts och underhålls enligt användarmanual och som inte har blivit utsatta för felaktigt användande, kommersiell användning, försummelse eller bristande underhåll. Vid kommersiell användning tillämpas ett års garanti.