Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
kundservice är stängd
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
  1. Startsida
  2. WOLF-Garten Robotgödsel RO-S 3 00
Wolf Garten
WOLF-Garten Robotgödsel RO-S 3 00
WOLF-Garten Robotgödsel RO-S 3 00

Denna vara är för tillfället slutsåld

Men oroa dig inte - vi finns här för att hjälpa dig hitta det bästa erbjudandet!

Ring oss på 0771-31 30 31 eller maila oss på [email protected]

Så hjälper vi dig hitta det du letar efter! Du hittar våra andra erbjudanden här.

Vänliga hälsningar - Tretti.se
Se alla startsida

Om produkten

WOLF-Garten Robotgödsel Special 7,5 kg för 300 m²

WOLF-Garten har en lång historia kring forskning och framtagning av gräsfrö och gräsmattegödsel. I Europas största privatägda forskningsinstitut finns WOLF-Gartens experter som kontinuerligt söker finna nya lösningar för de olika gräsfröblandingarna, som ska täcka vår tids växande krav! WOLF-Garten Robotgödsel - en speciellt anpassad gödsel för mulchande gräsklippare såsom robotar.

Du kommer aldrig behöva klippa själv igen när du köpt din fina nya robotgräsklippare men ändå kommer du alltid ha en perfekt grön och välklippt gräsmatta – tack vare din nya robot och den motsvarande specialgödningen. Användandet av din robotgräsklippare, oavsett fabrikat ändrar livsbetingelserna för din gräsmatta. Den klipps varje dag och gräsklippet finfördelas och återför näring till gräset.

Jordorganismer komposterar sedan gräset och frigör viktiga näringsämnen och vatten tillbaka till gräsmattan. Denna process är beroende av; jordtemperaturen och – fuktigheten. Speciellt i början av växtsäsongen och under sommaren kan brist på näringsämnen uppstå.

För att få en frisk och tät gräsmatta, behöver den regelbundet \"matas\" med en balanserad mix av mineralnäringsämnen som hjälper till att bryta ner gräsklippet. Med en kombination av direktverkande effektiv kväve och långtidsverkande kväve kompenseras bristen på tillräcklig med kvävetillskott från gräsklippet.

Detta garanterar en konstant och jämn tillförsel av kväve över en längre period och förhindrar näringsbristsymtom. Du använder robotgödsel en gång på året, i början av våren och det första året du börjar använda robotklippare i din trädgård bör du gödsla en gång på våren och en gång till vid midsommar.

RO-S 300 räcker upp till 300 m². NPK 26-3-6-2 Mg + 1 Fe (26 % kväve, 3% fosfor, 6 % kalium, 2 % magnesium, 1% järn). Levereras i hink som är återförslutbar, perfekt för förvaring över vintern.

 

 

WOLF-Garten utfärdar tre års garanti på samtliga motoriserade trädgårdsprodukter inom Europa, MTD Products AG kommer med egen valmöjlighet att reparera eller byta ut produkten, för den ursprunglige köparen, utan någon kostnad om det visar sig vara defekt i material eller utförande, enligt MTD Products AG garantivillkor.

Denna garanti gäller de enheter som har använts och underhålls enligt användarmanual och som inte har blivit utsatta för felaktigt användande, kommersiell användning, försummelse eller bristande underhåll. Vid kommersiell användning tillämpas ett års garanti.