Kundservice: Kontakta oss, Öppettider

Jämförlista

 

Kundbetyg

Följ oss:
Facebook Twitter
Samarbetspartners:
Partners.se

Handla & betala

Så här handlar du

1. När du har sett ut en produkt du vill köpa klickar du på köp för att lägga produkten i kundvagnen. På samma sätt lägger du till ytterligare produkter i din kundvagn.

2. Efter att du har lagt alla produkter du önskar köpa i kundvagnen går du till kassan, vars länk du hittar uppe till höger på den aktuella sidan.

3. Välj önskat leveranssätt (Fri frakt, Hämta själv, Uppbärning eller Expressleverans). För leveranssätten Uppbärning och Expressleverans får du fylla i ditt postnummer i en popup-ruta för att se om ditt postnummer är tillgängligt för tjänsterna. Uppbärning möjliggör också att du sedan kan välja tilläggstjänsterna Installation och Retur. Observera att alla alternativ inte erbjuds för alla varor.

4. Kontrollera att alla de produkter du önskar köpa finns med i din kundvagn. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du göra det i kassan. Vill du lägga till en produkt i din kundvagn letar du upp den som vanligt och klickar på köp för att uppdatera kundvagnen, och klickar dig sedan vidare till kassan igen. För varje produktrad kan du välja till försäkring genom att klicka i rutan under försäkring, och välja önskad tilläggstjänst i menylisten (om du har valt leveranssättet Uppbärning.)

5. Välj det betalningssätt du önskar använda. (Läs gärna mer om våra olika betalningssätt på denna länk eller längre ned i detta dokument.

6. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Här kan du enkelt låta hämta dina adressuppgifter från folkbokföringen, när du har fyllt i ditt personnummer, som då automatiskt förs in i formuläret. Du fyller även i den e-postadress och det telefonnummer (helst mobilnummer) du enklast nås på.

7. När alla uppgifter är rätt ifyllda väljer du bekräfta order.

8. När du bekräftar din order hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan för att kunna välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din order är mottagen.

9. Du kommer även att få en orderbekräftelse via e-post som bekräftar att vi har mottagit din order. Om du har valt till försäkring för någon produkt medföljer försäkringsvillkoren som bilaga.

10. Du kommer även att få ett e-postmeddelande med en länk till en leveransstatussida, där du kan följa leveransen från det att produkten/produkterna lämnar vårt lager till dess att de levereras.

Betalningssätt

Du kan välja mellan följande betalningssätt:

  1. Direktbetalning via din Internetbank: Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank.
  2. Delbetalning via Klarna.
  3. Faktura med 14 dagar som betalningsvillkor.
  4. Kortbetalning med VISA eller MasterCard.

Direktbetalning

Tretti.se erbjuder säker direktbetalning via din Internetbank, för dig som är kund i Handelsbanken; Nordea; SEB; eller Swedbank. Vid betalningen slussas du automatiskt till din Internetbank där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.

Handla & Betala – Direktbetalning

Delbetalning

Vi erbjuder tillsammans med Klarna delbetalningsmöjligheter på 3, 12, eller 36 månader. En delbetalning på 3 eller 12 månader betalas med 0 % ränta, medan du betalar en ränta på 9,95 % om du delar upp betalningen på 36 månader. Det tillkommer för varje delbetalningsupplägg även en uppläggningsavgift på 95 kr (3 mån) eller 295 kr (12 eller 36 mån) samt en aviseringsavgift på 29 kr per månad.

I kassan väljer du betalningsalternativet delbetalning och hur många månader du vill dela upp betalningen på. När du bekräftar din order och delbetalningsansökan gör Klarna en sedvanlig kreditupplysning. Du får genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du välja ett annat betalningssätt i kassan. Nedan ser du de villkor som gäller för delbetalning.

 Betalningsalternativ i samarbete med Klarna

När du väljer att betala ditt köp med något av följande betalalternativ, accepterar du att Klarna behandla dina personuppgifter. Se Klarnas dataskyddspolicy för en närmare beskrivning av Klarnas personuppgiftsbehandling

Kampanj: Köp nu - betala efter midsommar
  • 0% ränta
  • Uppläggningsavgift 29 kr per köptillfälle
  • Förlängd betaltid till 28 juni 2014

 

Delbetalningräntauppläggningsavgiftaviseringsavgift
3 månader 0 % 95 kr 29 kr
12 månader 0 % 295 kr 29 kr
36 månader 9,95 % 295 kr 29 kr

Effektiv ränta vid ett köp på 10 000 kr med 0 % ränta i 12 månader blir 12,31 %.

Läs gärna Klarnas fullständiga kontovillkor.

Handla & Betala – Delbetalning

Faktura

Om du inte vill betala direkt med kort eller direktbetalning via Internetbank kan du välja faktura som betalningssätt.Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Klarna AB. Den påverkar dock INTE din kreditvärdighet och det kan inte ses av någon annan. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kredit.

Fakturor för privatpersoner ska betalas inom 14 dagar och företagsfakturor inom 30 dagar, räknat från dag som beställningen skickas från vårt lager. Fakturan dateras och skickas med post, och ska betalas via bankgiro. Notera även att vi tar en fakturaavgift: 49 kr för privatpersoner respektive 150 kr för företag.

Fullständiga villkor från Klarna för privatpersoner, klicka här!
Fullständiga villkor från Klarna för företag, klicka här!

Handla & Betala – Faktura

Kortbetalning

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard på tretti.se. Vi samarbetar med DIBS Payment Services, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till tretti.se där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

Läs mer under rubriken Säkerhet & sekretess.

Handla & Betala – Kortbetalning

Presentkort

För att använda presentkort som betalmedel använder du den kod som medföljde presentkortet (koden anges i kassan). Presentkort är ett giltigt betalmedel för alla varor och tjänster på tretti.se med undantag för presentkort.

Om du inte använder hela presentkortets summa vid ett tillfälle sparas återstående belopp på samma presentkort, återstående belopp kan därför användas vid ett annat tillfälle med samma presentkortskod. Du kan använda fler presentkort vid samma köptillfälle och om presentkortsvärdet inte täcker hela köpesumman kan du helt enkelt välja något av våra andra betalsätt för att betala återstående belopp.

Kundmeddelande

Öppettider kundtjänst


Vardagar: 09.00-16.00

 

Vi finns på telefon, 0771-313031, enligt ovanstående tider.

Erbjudande!

Landmann
Landmann Kolgrill Comedus kolgrill Kampanjpaket
Tretti Rekommenderar!
3 745:-
Westerbergs
Westerbergs Handdukstork Tempo ladder 600 vit
Stilren handdukstork i form av en stege
3 516:-
Panasonic
Panasonic Epilator Epilator ES-ED90-P503
Toppmodell Wet & Dry epilator
699:-
LG Electronics
LG Electronics Frontmatad tvättmaskin F1489QDP ink tvättmedel
Tvättmedel på köpet
5 890:-
Förra  |  Nästa

Besök vårt showroom!

Showroom

Besök vårt showroom i Stockholm för att känna på ett urval av våra produkter.

Brådskande?

Expressleverans

Stockholm:
Leverans samma kväll!

Övriga Sverige:
Leverans kvällen efter!

…vid beställning före kl. 13.30

Vill du ha hjälp?

Services

Vi kan hjälpa dig med:

  • Uppbärning
  • Installation
  • Retur (bortforsling)

Kampanjvaror

Wilfa Värmetäcke/-dyna WFB-1
Wilfa 399:-
LVI Golvvärme Deltasoft DEL C 0250
LVI 1 999:-
Electrolux Kylskåp med frysfack ERW19001W
Electrolux 3 990:-
Electrolux Matberedare EFP4100
Electrolux 899:-
Hardanger Bestikk Bestick Fjord bestickset 40 delar
Hardanger Bestikk 999:-

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Email_subscribe.se

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post. Skicka







140806-cylinda-hs-2-140x600-se
140806-cylinda-hs-1-140x600-se
Print Skriv ut