Jämförlista

Kundbetyg

Följ oss:

Handla & betala

Så här handlar du

1. När du har sett ut en produkt du vill köpa klickar du på köp för att lägga produkten i kundvagnen. På samma sätt lägger du till ytterligare produkter i din kundvagn.

2. Efter att du har lagt alla produkter du önskar köpa i kundvagnen går du till kassan, vars länk du hittar uppe till höger på den aktuella sidan.

3. Välj önskat leveranssätt (Fri frakt, Hämta själv, Uppbärning eller Expressleverans). För leveranssätten Uppbärning och Expressleverans får du fylla i ditt postnummer i en popup-ruta för att se om ditt postnummer är tillgängligt för tjänsterna. Uppbärning möjliggör också att du sedan kan välja tilläggstjänsterna Installation och Retur. Observera att alla alternativ inte erbjuds för alla varor.

4. Kontrollera att alla de produkter du önskar köpa finns med i din kundvagn. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du göra det i kassan. Vill du lägga till en produkt i din kundvagn letar du upp den som vanligt och klickar på köp för att uppdatera kundvagnen, och klickar dig sedan vidare till kassan igen. För varje produktrad kan du välja till försäkring genom att klicka i rutan under försäkring, och välja önskad tilläggstjänst i menylisten (om du har valt leveranssättet Uppbärning.)

5. Välj det betalningssätt du önskar använda. (Läs gärna mer om våra olika betalningssätt på denna länk eller längre ned i detta dokument.

6. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Här kan du enkelt låta hämta dina adressuppgifter från folkbokföringen, när du har fyllt i ditt personnummer, som då automatiskt förs in i formuläret. Du fyller även i den e-postadress och det telefonnummer (helst mobilnummer) du enklast nås på.

7. När alla uppgifter är rätt ifyllda väljer du bekräfta order.

8. När du bekräftar din order hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan för att kunna välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din order är mottagen.

9. Du kommer även att få en orderbekräftelse via e-post som bekräftar att vi har mottagit din order. Om du har valt till försäkring för någon produkt medföljer försäkringsvillkoren som bilaga.

10. Du kommer även att få ett e-postmeddelande med en länk till en leveransstatussida, där du kan följa leveransen från det att produkten/produkterna lämnar vårt lager till dess att de levereras.

Betalningssätt

Du kan välja mellan följande betalningssätt:

  1. Qliro Faktura (Med 14 dagars betaltid för privatperson 30 dagar för företag)
  2. Qliro Delbetalning
  3. Qliro Konto
  4. Direktbetalning via din Internetbank: Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank.
  5. Kortbetalning med VISA eller MasterCard.

Qliro Faktura

Om du inte vill betala direkt med kort eller direktbetalning via Internetbank kan du välja faktura som betalningssätt. Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Den påverkar dock INTE din kreditvärdighet. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kredit.

Fakturor för privatpersoner ska betalas inom 14 dagar och företagsfakturor inom 30 dagar, räknat från dag som beställningen skickas från vårt lager. Fakturan dateras och skickas med brev eller epost beroende på det alternativ du har valt och ska betalas via bankgiro. Notera även att vi tar en fakturaavgift: 49 kr för privatpersoner respektive 150 kr för företag.

För mer information om Qliro faktura och fullständiga villkor, klicka här!

Handla & Betala – Faktura - 2014

Qliro Konto och Qliro Delbetalning

Med Qliro Delbetalning och Qliro Konto betalar du på ett sätt som passar just dig. Dina köp samlas på en månadsfaktura som skickas i mitten av månaden och ska betalas i slutet av månaden.

Väljer du Qliro konto bestämmer du själv vilket belopp du betalar varje månad (dock minst 50 kronor eller 1/24-del av den skuld du har kvar hos oss).

Med Qliro Delbetalning bestämmer du en fast betalningsplan för dina köp. Du kan för tillfället välja mellan 3, 12 eller 36 månaders delbetalning.

Du kan som privatperson också välja att förlänga din betaltid till sista februari 2015 genom att välja kampanjen "Köp nu, betala i Februari". Dessa köp kommer att samlas på en månadsfaktura och skickas till dig i mitten av Februari.

Delbetalningsalternativ
Konto, från 50 kr/mån, 19,90% ränta, 0 kr uppläggningsavgift
36 mån, 9,95% ränta, 395 kr uppläggningsavgift
12 mån, 0% ränta, 295 kr uppläggningsavgift
3 mån, 0% ränta, 95 kr uppläggningsavgift

En aviseringsavgift om 29 kr/mån tillkommer.

Köp nu, betala i februari 2015
29 kr uppläggningsavgift per köp, 0% ränta, 0 kr aviavgift

Effektiv ränta är 29,38% utifrån ett exempelköp om 10 000 kr med 12 månaders löptid, 19,90% ränta och 29 kr aviavgift per månad.

Läs mer om villkoren och priser för Qliro Konto och Qliro Delbetalning här.

Handla & Betala – Delbetalning - 2014

Direktbetalning

Tretti.se erbjuder säker direktbetalning via din Internetbank, för dig som är kund i Handelsbanken; Nordea; SEB; eller Swedbank. Vid betalningen slussas du automatiskt till din Internetbank där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.

Handla & Betala – Direktbetalning

Kortbetalning

Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard på tretti.se. Vi samarbetar med DIBS Payment Services, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till tretti.se där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört.

Läs mer under rubriken Säkerhet & sekretess.

Handla & Betala – Kortbetalning

Presentkort

För att använda presentkort som betalmedel använder du den kod som medföljde presentkortet (koden anges i kassan). Presentkort är ett giltigt betalmedel för alla varor och tjänster på tretti.se med undantag för presentkort.

Om du inte använder hela presentkortets summa vid ett tillfälle sparas återstående belopp på samma presentkort, återstående belopp kan därför användas vid ett annat tillfälle med samma presentkortskod. Du kan använda fler presentkort vid samma köptillfälle och om presentkortsvärdet inte täcker hela köpesumman kan du helt enkelt välja något av våra andra betalsätt för att betala återstående belopp.

Fri frakt!

Expressleverans

Fri frakt med i hela landet!

Brådskande? Beställ expressleverans för 395:-!

Vill du ha hjälp?

Högerkolumn - Uppbärning/Installation

Vi kan hjälpa dig med:

- Uppbärning
- Installation
- Retur (bortforsling)

Kundmeddelande

Pick-up Point & Outlet!
Beställ på nätet och hämta dina varor själv i våra lokaler på Cementvägen 1 i Haninge. Här finns också Tretti:s outlet som erbjuder mängder av produkter till rabatterade priser.

Öppettider:
Vardagar: 10.00-18.00
Helger: Stängt

Erbjudande!

AL-KO
AL-KO Elsnöslunga SnowLine 46 E
SnowLine 46 E –Bästa budgetval
1 295:-
Philips
Philips Inomhuslampa LivingColor Aura Svart
LivingColor Aura - Välj bland 16 milj. färgalternativ
645:-
Masu
Masu Bensinsnöslunga Snow Buster 650 vit
Storsäljaren till kanonpris!
5 795:-
Panasonic
Panasonic Epilator Epilator ES-ED90-P503
Toppmodell Wet & Dry epilator
699:-
Förra  |  Nästa

Besök vårt showroom!

Besök vårt showroom i Stockholm för att känna på ett urval av våra produkter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post.

Skicka


Print Skriv ut