Jämförlista

Kundbetyg

Handla & betala

Så här handlar du

1. När du har sett ut en produkt du vill köpa klickar du på köp för att lägga produkten i kundvagnen. På samma sätt lägger du till ytterligare produkter i din kundvagn.

2. Efter att du har lagt alla produkter du önskar köpa i kundvagnen går du till kassan, vars länk du hittar uppe till höger på den aktuella sidan.

3. Välj önskat leveranssätt (Fri frakt, Hämta själv, Uppbärning eller Expressleverans). För leveranssätten Uppbärning och Expressleverans får du fylla i ditt postnummer i en popup-ruta för att se om ditt postnummer är tillgängligt för tjänsterna. Uppbärning möjliggör också att du sedan kan välja tilläggstjänsterna Installation och Retur. Observera att alla alternativ inte erbjuds för alla varor.

4. Kontrollera att alla de produkter du önskar köpa finns med i din kundvagn. Vill du ändra antal eller ta bort någon produkt kan du göra det i kassan. Vill du lägga till en produkt i din kundvagn letar du upp den som vanligt och klickar på köp för att uppdatera kundvagnen, och klickar dig sedan vidare till kassan igen. För varje produktrad kan du välja till försäkring genom att klicka i rutan under försäkring, och välja önskad tilläggstjänst i menylisten (om du har valt leveranssättet Uppbärning.)

5. Välj det betalningssätt du önskar använda. (Läs gärna mer om våra olika betalningssätt på denna länk eller längre ned i detta dokument.

6. Fyll i dina adress- och personuppgifter. Här kan du enkelt låta hämta dina adressuppgifter från folkbokföringen, när du har fyllt i ditt personnummer, som då automatiskt förs in i formuläret. Du fyller även i den e-postadress och det telefonnummer (helst mobilnummer) du enklast nås på.

7. När alla uppgifter är rätt ifyllda väljer du genomför köp.

8. När du genomför ditt köp hanteras din betalning enligt villkoren för det betalningssätt du valt. Skulle betalningen av någon anledning inte godkännas skickas du tillbaka till kassan för att kunna välja ett annat betalningssätt. Går betalningen igenom som den ska skickas du till en sida som bekräftar att din order är mottagen.

9. Du kommer även att få en orderbekräftelse via e-post som bekräftar att vi har mottagit din order. Om du har valt till försäkring för någon produkt medföljer försäkringsvillkoren som bilaga.

10. Du kommer även att få ett e-postmeddelande med en länk till en leveransstatussida, där du kan följa leveransen från det att produkten/produkterna lämnar vårt lager till dess att de levereras.

Betalningssätt

Du kan välja mellan följande betalningssätt:

  1. Qliro Faktura (Med 14 dagars betaltid för privatperson 30 dagar för företag)
  2. Qliro Delbetalning
  3. Qliro Konto
  4. Direktbetalning via din Internetbank: Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank.
  5. Kortbetalning med VISA eller MasterCard.

Qliro Faktura

Om du inte vill betala direkt med kort eller direktbetalning via Internetbank kan du välja faktura som betalningssätt. Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Den påverkar dock INTE din kreditvärdighet. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kredit.

Fakturor för privatpersoner ska betalas inom 14 dagar och företagsfakturor inom 30 dagar, räknat från dag som beställningen skickas från vårt lager. Fakturan dateras och skickas med brev eller epost beroende på det alternativ du har valt och ska betalas via bankgiro. Notera även att vi tar en fakturaavgift: 29 kr för privatpersoner respektive 99 kr för företag.

För mer information om Qliro faktura och fullständiga villkor, klicka här!

Handla & Betala – Faktura - 2014

Qliro Konto och Qliro Delbetalning

Med Qliro Delbetalning och Qliro Konto betalar du på ett sätt som passar just dig. Dina köp samlas på en månadsfaktura som skickas i mitten av månaden och ska betalas i slutet av månaden.

Väljer du Qliro konto bestämmer du själv vilket belopp du betalar varje månad (dock minst 50 kronor eller 1/24-del av den skuld du har kvar hos oss).

Med Qliro Delbetalning bestämmer du en fast betalningsplan för dina köp. Du kan för tillfället välja mellan 6, 12 eller 36 månaders delbetalning.

Delbetalningsalternativ

Följande alternativ finns för delbetalning
Betalsätt 6 mån 12 mån 36 mån Konto
Uppläggningsavgift 195 SEK 295 SEK 395 SEK 0 SEK
Aviavgift 29 SEK 29 SEK 29 SEK 29 SEK
Årsränta 0% 0% 9,95% 19,90%
Exempel vid ett köp om 5 000 SEK
Effektiv ränta 27,92% 25,52% 30,00% 33,77%
Att betala per månad 895 SEK 470 SEK 203 SEK 486 SEK
Total kostnad 5 369 SEK 5 643 SEK 7 303 SEK 5 833 SEK

Köp nu, betala i februari 2017
39 kr uppläggningsavgift per köp, 0% ränta, 0 kr aviavgift


Effektiv ränta är 29,38% utifrån ett exempelköp om 10 000 kr med 12 månaders löptid, 19,90% ränta och 29 kr aviavgift per månad.

Fullständiga villkor

Qliros fullständiga villkor för konto och delbetalning hittar du här. Se också Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.

Din ansökan kommer föranleda en sedvanlig kreditprövning vilket innebär att Qliro AB inhämtar en kreditupplysning.

Handla & Betala – Delbetalning - 2014

Direktbetalning

Tretti.se erbjuder säker direktbetalning via din Internetbank för dig som är kund i Handelsbanken; Nordea; SEB; eller Swedbank. Vid betalningen slussas du vidare till din Internetbank där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.

Handla & Betala – Direktbetalning

Kortbetalning

Betala tryggt och enkelt med Mastercard eller VISA. I samband med betalningen skickas du via en krypterad anslutning till vår betalningspartner DIBS (https://secure.incab.se) där du får mata in dina kortuppgifter. När ditt köp är godkänt skickas du tillbaka till Tretti.

Handla & Betala – Kortbetalning

Presentkort

För att använda presentkort som betalmedel använder du den kod som medföljde presentkortet (koden anges i kassan). Presentkort är ett giltigt betalmedel för alla varor och tjänster på tretti.se med undantag för presentkort.

Om du inte använder hela presentkortets summa vid ett tillfälle sparas återstående belopp på samma presentkort, återstående belopp kan därför användas vid ett annat tillfälle med samma presentkortskod. Du kan använda fler presentkort vid samma köptillfälle och om presentkortsvärdet inte täcker hela köpesumman kan du helt enkelt välja något av våra andra betalsätt för att betala återstående belopp.

Leveransinformation

Leveransinformation

Vi erbjuder fri frakt i hela landet!

Vill du inte ta emot varan på dagtid? Beställ expressleverans för endast 395kr och få hem din vara redan samma kväll!

Vill du ha hjälp? Vi kan hjälpa dig med

  • Uppbärning
  • Installation
  • Miljöretur (bortforsling av gammal produkt)

Spåra din leverans

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv samma dag! Snabbt och enkelt! Du hämtar dina varor på Cementvägen 1 i Haninge.

Här finns också vår stora butik och outlet (600m2) där du kan fynda mängder av produkter till ännu bättre priser.

Ordinarie öppettider:

Mån-fre: 10.00-18.00
Lör: 10.00-15.00
Sön: Stängt

Erbjudande!

Wood's
Wood's Luftavfuktare MRD14
Wood's MRD14
1 790:-
Black & Decker
Black & Decker Lövblås GW3030
Testvinnande lövblås!
999:-
Electrolux
Electrolux Luftrenare Z9124
Electrolux Z9124
1 690:-
Qlima
Qlima Gasolvärmare GH741RM Mini
Qlima GH741RM Mini
990:-
Förra  |  Nästa

Kampanjvaror

Skil Masters Tigersåg F0154950MA
Skil Masters 1 090:-
Gorenje Ångugn BOC6322AX
Gorenje 9 990:-
Kärcher Trädgårdsslang Slang PrimoFlex 5/8" -50m
Kärcher 599:-
Bosch Laser- och mätinstrument PCL 10
Bosch 790:-
Siemens Tillbehör Vit dekorsockel
Siemens 149:-


Print Skriv ut