Jämförlista

Kundbetyg

Säkerhet & sekretess

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar på tretti.se. Vi var ett av de första företagen i Sverige som fick ta emot Trygg e-handelssymbolen, som visar att vi är medlem i och följer Trygg e-handels krav för en trygg och säker e-handel.

Trygg_ehandel

Syftet med Trygg e-handel är att skapa tydligare, enklare och enhetligare riktlinjer för vad som gäller vid e-handel – både för dig som konsument och för oss som e-handlare. Trygg e-handel administreras av Svensk distanshandel, som med jämna mellanrum kontrollerar medlemmarna för att garantera att alla lever upp till Trygg e-handels krav.

Ett av kraven från Trygg e-handel är att medlemsföretaget kan tillhandahålla en säker betalningslösning som krypterar känslig information om konsumentens kortuppgifter vid transaktionstillfället samt ha säkerställda rutiner för hur företaget hanterar konsumentens kort- och personuppgifter efter transaktionen.

Betalningssäkerhet

När du handlar på tretti.se erbjuder vi en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med DIBS Payment Services. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Tretti.se hanterar aldrig dina kortuppgifter.

DIBS Payment Services

DIBS Payment Services är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierad av kortindustrin (bland andra VISA och MasterCard) till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå.

Dibs

PCI-DSS står för Payment Card Industry Data Security Standard och är ett omfattande program som syftar till att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, processar eller överför kortdata, enligt kortföretagens skärpta krav.

Mer information hittar du på DIBS Payment Services webbplats.

Hantering av uppgifter

När du handlar på tretti.se sker all hantering av dina uppgifter i kassan krypterat, med hjälp av ett Extended Validation SSL-certifikat (SSL-certifikat med utökad validering) utfärdat av VeriSign. Om du använder Microsoft® Internet Explorer 7 när du besöker vår webbplats kommer URL-adressfältet att bli grönt när du går till kassan, för att visa att vår webbplats skyddas av ett SSL-certifikat med den högre säkerhetsstandarden Extended Validation.

Mer information om VeriSigns SSL-certifikat med Extended Validation hittar du på VeriSigns webbplats.

Verisign

Dina personuppgifter

När du gör din beställning på tretti.se uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du har valt att ta emot vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via en avregistreringslänk i det aktuella nyhetsbrevet, eller kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp.

Analysverktyg

Tretti använder sig av Google Analytics för att spåra hur tjänsten används. Google Analytics använder sig av en cookie för att mäta hur besökare navigerar runt på sajten och hur de beter sig. Då datan är anonym för Tretti finns det inget sätt för oss att identifiera vem som gör vad. Om du vill veta mer om vad Google Analytics spårar kan läsa mer här: http://www.google.com/policies/privacy/partners/

 

Leveransinformation

Leveransinformation

Vi erbjuder fri frakt i hela landet!

Vill du inte ta emot varan på dagtid? Beställ expressleverans för endast 395kr och få hem din vara redan samma kväll!

Vill du ha hjälp? Vi kan hjälpa dig med

  • Uppbärning
  • Installation
  • Miljöretur (bortforsling av gammal produkt)

Spåra din leverans

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv samma dag! Snabbt och enkelt! Du hämtar dina varor på Cementvägen 1 i Haninge.

Här finns också vår stora butik och outlet (600m2) där du kan fynda mängder av produkter till ännu bättre priser.

Ordinarie öppettider:

Mån-fre: 10.00-18.00
Lör: 10.00-15.00
Sön: Stängt

Erbjudande!

Wood's
Wood's Luftavfuktare MRD14
Wood's MRD14
1 790:-
Black & Decker
Black & Decker Lövblås GW3030
Testvinnande lövblås!
999:-
Electrolux
Electrolux Luftrenare Z9124
Electrolux Z9124
1 690:-
Qlima
Qlima Gasolvärmare GH741RM Mini
Qlima GH741RM Mini
990:-
Förra  |  Nästa

Kampanjvaror

Skil Masters Tigersåg F0154950MA
Skil Masters 1 090:-
Gorenje Ångugn BOC6322AX
Gorenje 9 990:-
Kärcher Trädgårdsslang Slang PrimoFlex 5/8" -50m
Kärcher 599:-
Bosch Laser- och mätinstrument PCL 10
Bosch 790:-
Siemens Tillbehör Vit dekorsockel
Siemens 149:-


Print Skriv ut