Jämförlista

Kundbetyg

Följ oss:

Säkerhet & sekretess

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar på tretti.se. Vi var ett av de första företagen i Sverige som fick ta emot Trygg e-handelssymbolen, som visar att vi är medlem i och följer Trygg e-handels krav för en trygg och säker e-handel.

Trygg_ehandel

Syftet med Trygg e-handel är att skapa tydligare, enklare och enhetligare riktlinjer för vad som gäller vid e-handel – både för dig som konsument och för oss som e-handlare. Trygg e-handel administreras av Svensk distanshandel, som med jämna mellanrum kontrollerar medlemmarna för att garantera att alla lever upp till Trygg e-handels krav.

Ett av kraven från Trygg e-handel är att medlemsföretaget kan tillhandahålla en säker betalningslösning som krypterar känslig information om konsumentens kortuppgifter vid transaktionstillfället samt ha säkerställda rutiner för hur företaget hanterar konsumentens kort- och personuppgifter efter transaktionen.

Betalningssäkerhet

När du handlar på tretti.se erbjuder vi en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med DIBS Payment Services. När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. Tretti.se hanterar aldrig dina kortuppgifter.

DIBS Payment Services

DIBS Payment Services är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och är PCI-DSS-certifierad av kortindustrin (bland andra VISA och MasterCard) till att hantera betaltransaktioner på högsta säkerhetsnivå.

Dibs

PCI-DSS står för Payment Card Industry Data Security Standard och är ett omfattande program som syftar till att öka datasäkerheten hos samtliga parter som lagrar, processar eller överför kortdata, enligt kortföretagens skärpta krav.

Mer information hittar du på DIBS Payment Services webbplats.

Hantering av uppgifter

När du handlar på tretti.se sker all hantering av dina uppgifter i kassan krypterat, med hjälp av ett Extended Validation SSL-certifikat (SSL-certifikat med utökad validering) utfärdat av VeriSign. Om du använder Microsoft® Internet Explorer 7 när du besöker vår webbplats kommer URL-adressfältet att bli grönt när du går till kassan, för att visa att vår webbplats skyddas av ett SSL-certifikat med den högre säkerhetsstandarden Extended Validation.

Mer information om VeriSigns SSL-certifikat med Extended Validation hittar du på VeriSigns webbplats.

Verisign

Dina personuppgifter

När du gör din beställning på tretti.se uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och personnummer. Samtidigt godkänner du att vi sparar och använder dina personuppgifter för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund. Vi dokumenterar dessutom viss kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, för att kunna ge dig bästa service och följa upp dina ärenden.

Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst.

Vi kommer aldrig att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Om du har valt att ta emot vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Vill du inte längre ta emot några nyhetsbrev kan du enkelt avregistrera dig via en avregistreringslänk i det aktuella nyhetsbrevet, eller kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp.

Fri frakt!

Expressleverans

Fri frakt med i hela landet!

Brådskande? Beställ expressleverans för 395:-!

Vill du ha hjälp?

Högerkolumn - Uppbärning/Installation

Vi kan hjälpa dig med:

- Uppbärning
- Installation
- Retur (bortforsling)

Kundmeddelande

Pick-up Point & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv i våra lokaler på Cementvägen 1 i Haninge. Här finns också Tretti:s butik och outlet som erbjuder mängder av produkter till rabatterade priser.

Öppettider:
Vardagar: 10.00-18.00
Helger: Stängt

Besök vårt showroom!

Besök vårt showroom i Stockholm för att känna på ett urval av våra produkter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post.

Skicka


Nesp_lt_tretti-140x600px
Nesp_lt_tretti-140x600px-0-316
Print Skriv ut