Jämförlista

Kundbetyg

Utmärkelser

 

Årets e-handlare 2015

Sveriges konsumenter har i år igen utsett årets e-handlare tillsammans med Pricerunner i ett antal kategorier. Vi på Tretti kan stolt presentera att vi för nionde gången har fått utmärkelsen Årets E-handlare i kategorin Vitvaror! Kundbetyget blev 4.20 av 5.

Läs mer hos Pricerunner

Årets e-handlare 2015

Årets e-handlare 2014

Sveriges konsumenter har i år igen utsett årets e-handlare tillsammans med Pricerunner i ett antal kategorier. Vi på Tretti kan stolt presentera att vi för åttonde gången har fått utmärkelsen Årets E-handlare i kategorin Vitvaror! Kundbetyget blev 4.60 av 5.

Läs mer hos Pricerunner

Årets e-handlare 2014

Årets e-handlare 2012

Sveriges konsumenter har i år igen utsett årets e-handlare tillsammans med Pricerunner i ett antal kategorier. Vi på Tretti kan stolt presentera att vi för sjunde året i rad har fått utmärkelsen Årets E-handlare i kategorin Vitvaror. Kundbetyget blev 4.50 av 5. 

- Vi på tretti.se och hela CDON Group känner oss oerhört hedrade över att för sjunde året i rad bli utnämnda till årets e-handlare. Vi är precis lika glada nu som när vi fick utmärkelsen första gången, speciellt eftersom det är kunder som bestämmer vem som vinner. Det visar att vi satsar på rätt saker såsom bra kundservice, snabba leveranser och ett brett och prisvärt sortiment. Vi anstränger oss hårdare för varje gång vi får priset att bli ännu bättre så vi satsar givetvis på att försöka bli årets e-handlare även nästa år, säger Fredrik Palm, vd, tretti.se.

Läs mer hos Pricerunner

Årets e-handlare 2011

Årets kundupplevelse 2011

Under Nordic eCommerce Award 2011 tilldelades tretti.se priset för Årets kundupplevelse. Utmärkelsen baseras på resultatet från en Mystery Shopper-undersökning där nordens 40 största e-handlare testats och graderats mot ca 300 olika parametrar.

"Tretti.se har tagit e-handeln till en ny nivå, det märks tydligt på hur de tillrättalagt allt på sin sajt för att kunden skall känna sig lika omhändertagen som i en fysisk butik. Engagemanget för egna produkter och viljan att hjälpa sina kunder till rätt köp lyser igenom i allt från navigationen, till så-gör-du-guider, till effektiviteten när det gäller leveranser. Köpet blir en trevlig upplevelse för kunden oavsett förkunskaper."

Läs mer hos Nordic eCommerce Knowledge

Nordic eCommerce Award 2011 - Årets kundupplevelse

Bästa e-handelsplats 2010

Tretti.se blev för andra året i rad utnämnd till Sveriges bästa e-handelsplats på Web Service Awards 2010. Priset delades ut under den årliga WSA-dagen på Nalen i Stockholm av en expertjury med följande motivering:

”En sida som besökarna tycker är användarvänlig och lockar till köp där sorteringsfunktionen är i världsklass. Det är enkelt att jämföra produkterna på den nydanande och snabba webbplatsen.”

Läs mer hos Web Service Award.

Web Service Awards 2010

Bästa e-handelsplats 2009

På Web Service Awards 2009 blev tretti.se utnämnd till den bästa e-handelsplatsen i Sverige. Priset delades ut under den årliga WSA-dagen på Stockholms Handelskammare av en expertjury med följande motivering:

”Den här webbplatsen är inte bara snygg och användarvänlig – den gör det extremt enkelt för besökarna att bli kunder. Det är helt enkelt det perfekta exemplet på hur en e-handelssajt ska vara!”

Läs mer hos Web Service Award.

Web Service Awards 2009

Årets e-handlare 2011

När konsumenterna på Pricerunner.se utsåg 2011 års bästa e-handlare inom tretton olika kategorier stod tretti.se som vinnare med högst betyg inom kategorin vitvaror. Det var sjätte året i rad som tretti.se vann och kundbetyget blev 4.51 av maximala 5.00, vilket är en ytterligare förbättring jämfört med föregående år.

–Vi på CDON Group är alla glada över att tretti.se för sjätte året i rad vinner en utmärkelse som bygger på vad kunder tycker. Vi är oerhört stolta över de höga betygen. Genom en kombination av marknadsledande sortiment, bra priser, snabba leveranser och en hög och personlig service attraherar vi ständigt nya kunder och vi behåller dem år efter år. Vinsten är en bekräftelse på att våra kunder märker och uppskattar vår ansträngning, och vi kommer satsa hårt för att ta hem segern även nästa år, säger Paul Fischbein, VD för CDON Group.

Läs mer hos Pricerunner

Årets e-handlare 2011

Årets e-handlare 2010

År 2010 blev tretti.se, för femte året i rad, utsett till ”Årets e-handlare” av konsumenterna på Pricerunner.se. Denna utmärkelse delas ut till de återförsäljare som fått högst konsumentbetyg på PriceRunner.se inom fjorton olika kategorier. Tretti.se fick återigen högst betyg inom kategorin vitvaror. Trettis betyg slutade på 4,50 av maximalt 5 vilket är en förbättring jämfört med föregående år.

- Naturligtvis är vi glada och stolta över att ta hem utmärkelsen igen. Eftersom det är våra kunder som har bedömt oss är utmärkelsen ett viktigt kvitto på att det vi gör uppskattas. Detta ger mersmak och vi kommer göra allt för att vinna nästa år igen, säger Paul Fischbein, VD, tretti.se.

Läs mer hos Pricerunner

Årets e-handlare 2010

Årets e-handlare 2009

Konsumenterna på Pricerunner.se har, för fjärde året i rad, utsett tretti.se till ”Årets e-handlare”. Utmärkelsen delas ut inom tretton kategorier till de återförsäljare som fått högst konsumentbetyg på PriceRunner.se. Tretti.se fick återigen högst betyg inom kategorin vitvaror. Trettis betyg slutade på 4,48 av maximalt 5 vilket är en förbättring jämfört med föregående år.

– Naturligtvis är vi nöjda och glada över att ta hem utmärkelsen för fjärde året i rad ... Vi bevisar genom denna utmärkelse att det går att kombinera konkurrenskraftiga priser med hög kundnöjdhet och lönsamhet, säger Paul Fischbein, VD, tretti.se.

Läs mer hos Pricerunner

Årets e-handlare 2009

Årets e-handlare 2008

År 2008 blev tretti.se för tredje året i rad utsedd till årets e-handlare inom kategorin vitvaror. Utmärkelsen delas ut inom elva kategorier till de e-handlare som fått högst konsumentbetyg på PriceRunner.se. Totalt betygsätter konsumenterna 16 olika parametrar vid köptillfället och efter leverans. De bolagen med högst snittbetyg blir ”Årets e-handlare”.

”Tretti.se har bevisat att det lönar sig att lyssna till sina kunder. Att utses till årets e-handlare inom vitvarukategorin tre år i rad är ett riktigt styrkebesked. Vi på Pricerunner lyfter på hatten och hoppas att fler aktörer väljer att utnyttja vårt kundnöjdhetssystem för att utveckla sin verksamhet och bli mer konsumentorienterade.” – Victor Dahlborg, marknadschef på Pricerunner.

Läs mer hos Pricerunner

Årets e-handlare 2008

Årets e-handlare 2007

År 2007 blev tretti.se för andra året i rad utsedd till årets e-handlare inom kategorin vitvaror. ”Med utnämningen vill vi uppmärksamma de bolag som gör ett bra jobb för sina konsumenter. Gemensamt för Tretti.se och de andra som fått utmärkelsen är att de bjuder på hög kundnöjdhet – från hemsida och pris till leverans och kundtjänst.” Peter Carlsson, vd PriceRunner.se.

Läs mer hos Pricerunner

Årets e-handlare 2007

Årets återförsäljare 2006

År 2006 blev tretti.se för första gången utsedd till årets återförsäljare (senare benämnd årets e-handlare) inom kategorin vitvaror. ”Naturligtvis är vi stolta och glada över utmärkelsen, särskilt som det är våra kunder som har bedömt oss. Utmärkelsen är ett kvitto på att hårt arbete lönar sig samtidigt som det inspirerar oss till att bli ännu bättre.” Paul Fischbein, VD tretti.se.

Läs mer hos Pricerunner

Årets återförsäljare 2006

Topp 100 2010

För fjärde året i rad blev tretti.se utsedd till en av landets bästa webbplatser år 2010. Tretti.se blev utsedd till landets 30:e bästa webbplats och landets femte bästa e-handelsplats av tidningen Internetworld.

Läs mer hos Internetworld

Topp 100 2010

Topp 100 2009

År 2009 blev tretti.se för tredje året i rad utsedd till en av landets bästa webbplatser. Tretti.se blev utsedd till landets 20:e bästa webbplats och landets fjärde bästa e-handelsplats av tidningen Internetworld.

Läs mer hos Internetworld

Topp 100 2009

Topp 100 2008

År 2008 blev tretti.se för andra året i rad utsedd till en av landets bästa webbplatser. Tretti.se blev utsedd till landets 15:e bästa webbplats och landets fjärde bästa e-handelsplats av tidningen Internetworld.

”Vitvarubutiken tretti.se är en av Sveriges bästa nätbutiker. Den är som en checklista över best practise inom e-handel. Tydlig navigering, fyllig produktinformation, högupplösta bilder lagerstatus för alla produkter, fri frakt, bra synlighet i sökmotorer samt betyg och kundrecensioner. Det blir inte sämre av kända varumärken och en smart jämförelsefunktion som gör det enkelt att handla. Att det flaggas för när en produkt är billigast enligt Pricerunner är lysande. Lägg till en smidig utcheckning och du vet var du ska handla diskmaskin nästa gång.” – Internetworld

Läs mer hos Internetworld

Topp 100 2008

Topp 100 2007

År 2007 blev tretti.se för första gången utsedd till en av landets 100 bästa webbplatser av tidningen Internetworld. ”I tio kategorier listar Internetworld gräddan av Sveriges webbplatser. Här hittar du landets viktigaste, största och tyngsta aktörer på nätet. Men också nykomlingarna som förtjänar mer uppmärksamhet. Kort sagt, här finns de som gör internet till ett bättre, smartare och roligare ställe att vara på.” Magnus Höij, chefredaktör Internetworld.

Läs mer hos Internetworld

Topp 100 2007

DI Gasellföretag 2010

Som ett av Sveriges snabbaste växande företag blev tretti.se tilldelat utmärkelsen Gasellföretag 2010. Utmärkelsen tilldelas årligen ut av affärstidningen Dagens Industri till företag som lever upp till ett antal hårda kriterier.

Läs mer hos Dagens Industri

DI Gasellföretag 2010

Årets e-handel 2008

År 2008 fick tretti.se utmärkelsen Årets e-handel. Priset delades ut vid den årliga handelsgalan Retail Awards som arrangeras av Svensk Handel och Dagens Handel.

Juryns motivering: ”Tretti.se har gjort någonting så tråkigt som vitvaror spännande. Sajten bjuder på en innovativ lösning som lockar kunder från hela landet att handla kylskåp och tvättmaskiner på distans. En enkel sajt, ett stort utbud och kringtjänster som köpråd och installation gör tretti.se till en vitvarubutik som i många fall erbjuder mer än den fysiska vitvaruhandlaren. Att även missnöjda kunders omdömen publiceras på sajten tyder på att tretti.se är ett modernt företag som vågar möta kunderna på en modern arena.”

Läs mer hos Retail Awards

Årets e-handel 2008

Årets prestation 2008

År 2008 blev tretti.se tilldelad utmärkelsen ”Årets Prestation” av Svensk Distanshandel.

– Tretti.se:s försäljningstillväxt under 2008 har varit en av de högsta bland våra medlemsföretag. Man har förbättrat lönsamheten samtidigt som man imponerar på en rad andra punkter. Bolaget var bland annat ett av de första företagen i Sverige som erhöll Trygg e-handelssymbolen, något som SDh anser vara väldigt centralt, säger Bo Lindell, VD Svensk Distanshandel.

Läs mer om utmärkelsen

Årets prestation 2008


Certifieringar

Trygg E-handel

Tretti.se är sedan 2007 certifierad som Trygg e-handlare, vilket innebär att butiken lever upp till den 10-punktslista som Trygg E-handel har instiftat. Kvalitetsstämpeln Trygg e-handel tilldelas enbart e-handelsföretag som lever upp till uppställda krav för att skapa trygg handel för konsumenter på Internet. Bakom certifieringen står bland andra Råd & Rön, Konsumentverket, Svensk Handel samt Svensk Distanshandel.

Läs mer hos Trygg E-handel

Trygg E-handel

Knivakademien

Tretti.se är sedan 2012 utbildade och certifierade av Knivakademien, vilket innebär att kundtjänstpersonalen har kunskap om knivar, oavsett märke och ursprungsland, och kan hjälpa och guida kunder i både val och skötsel av knivar.

Knivakademien startades år 2010 och har till syfte att driva och utveckla den svenska knivmarknaden samt att främja nätverksbyggande inom ”livets goda”.

Läs mer om Knivakademien

Knivakademien


Medlemsskap

Svensk Distanshandel

Tretti AB är sedan 2006 Fullvärdig medlem i distanshandelsorganisationen Svensk Distanshandel. Svensk Distanshandel är en förening som består drygt 140 medlemmar och har till uppgift att informera om distanshandel och e-handel, samt att tillvarata branschens intressen. Både etablerade och ledande företag inom distanshandel samt många mindre, nystartade e-handelsföretag är medlemmar i föreningen.

Läs mer hos Svensk Distanshandel

Svensk Distanshandel

Svensk Handel

Tretti AB är sedan 2006 medlem i handelsorganisationen Svensk Handel. Svensk Handel är Svenskt Näringslivs största medlemsorganisation med drygt 13 000 medlemmar och arbetar med näringspolitik och arbetsgivarfrågor för handelsföretagen i Sverige. Organisationen företräder företag inom parti- och detaljhandeln och arbetar för en värld med frihandel utan handelshinder.  Svensk Handel är den svenska handelns arbetsgivarpart som förhandlar fram och sluter kollektivavtalen med fackförbunden.

Läs mer hos Svensk Handel

Svensk Handel

Leveransinformation

Leveransinformation

Vi erbjuder fri frakt i hela landet!

Vill du inte ta emot varan på dagtid? Beställ expressleverans för endast 395kr och få hem din vara redan samma kväll!

Vill du ha hjälp? Vi kan hjälpa dig med

  • Uppbärning
  • Installation
  • Miljöretur (bortforsling av gammal produkt)

Spåra din leverans

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv samma dag! Snabbt och enkelt! Du hämtar dina varor på Cementvägen 1 i Haninge.

Här finns också vår stora butik och outlet (600m2) där du kan fynda mängder av produkter till ännu bättre priser.

Ordinarie öppettider:

Mån-fre: 10.00-18.00
Lör: 10.00-15.00
Sön: Stängt

Erbjudande!

Wood's
Wood's Luftavfuktare MRD14
Wood's MRD14
1 790:-
Black & Decker
Black & Decker Lövblås GW3030
Testvinnande lövblås!
999:-
Electrolux
Electrolux Luftrenare Z9124
Electrolux Z9124
1 690:-
Qlima
Qlima Gasolvärmare GH741RM Mini
Qlima GH741RM Mini
990:-
Förra  |  Nästa

Kampanjvaror

Skil Masters Tigersåg F0154950MA
Skil Masters 1 090:-
Gorenje Ångugn BOC6322AX
Gorenje 9 990:-
Kärcher Trädgårdsslang Slang PrimoFlex 5/8" -50m
Kärcher 599:-
Bosch Laser- och mätinstrument PCL 10
Bosch 790:-
Siemens Tillbehör Vit dekorsockel
Siemens 149:-


Print Skriv ut