Braun Silk-épil 9 9561 W&D

Braun Epilator Silk-épil 9 9561 W&D
Bäst i test
990:- 1 599:-
 KÖP NU 
Trygghetsförsäkring 1 år: 99 kr, Mer info
Alltid fri frakt på tretti.se!
In_stock I LAGER (fler än 5 st) Mer info

Tipsa en vän om
Silk-épil 9 9561 W&D

Fältet är obligatoriskt
För att förhindra missbruk måste vi också be dig välja rätt bilder som kommer att visas.

SKICKA

Tipsa en vän

Facebook_small Email_small

Braun

Braun

Braun introducerar Silk-épil 9, en ny standard inom epilering med ett brett epileringshuvud för snabbare resultat och banbrytade pincetter med Micro Grip-teknologi.

 

Silk-épil 9 med ett 40 % bredare huvud täcker ett bredare område och avlägsnar mer hår i ett enda drag för snabbare epilering. Pincetter med Micro Grip-teknologi är Brauns mest innovativa pincetter med förbättrad geometri för bättre prestanda och för att avlägsna mer hår i ett enda drag. Kombinationen av dessa två egenskaper resulterar i snabbare hårborttagning, även på korta hår (0,5 mm) som inte ens vax kan råda bot på för upp till 4 veckor av silkeslen hud. Apparatens Wet & Dry sladdlösa utförande gör det möjligt att använda den i badet eller duschen för en skonsammare epilering. Nästintill smärtfri epilering vid regelbunden användning. *i jämförelse med andra Braun-epilatorer

 

  • Det 40 % bredare epileringshuvudet tar bort mer hår i ett enda drag* för upp till 4 veckor av silkeslen hud. *i jämförelse med andra Braun-epilatorer
  • Brauns mest innovativa pincetter med Micro Grip-teknologi avlägsnar även de kortaste håren med en sådan precision som inte ens vax kan åstadkomma.
  • Levereras med 6 extratillbehör: ett rakhuvud, en trimmerkåpa, en högfrekvensmassagekåpa, en kåpa för känsliga områden, en ansiktskåpa och en laddningsenhet så att din apparat alltid är laddad.

Om du av någon anledning önskar att återlämna din nya Braun-produkt, även om du har använt den, så ger vi dig pengarna tillbaka utan att ställa några frågor.

Formuläret hittar du här

Braun Silk-epil 9 Braun Silk-epil 9

SKU: SE9561 W&D

stars 1 2 3 4 5
Ange ditt betyg på Silk-épil 9 9561 W&D på en skala 1-5 genom att
klicka på stjärnorna till vänster.


Endast recensioner om själva produkten publiceras, och recensioner med grovt språk godkänns inte.
Har du istället frågor eller funderingar om produkten eller ditt köp vänligen kontakta vår kundtjänst: customerservice@tretti.se.

Av: Astrid
2016-02-24

15 av 15 personer tyckte att följande recension var till hjälp.

Det här är min första epilator som jag köpt och jag är verkligen helnöjd och ångrar absolut inte mitt köp. Jag har aldrig epilerat mina ben förut och ljudet från denna avskräcker en lite, jag vågade knappt sätta den mot benet men när jag väl gjorde det kändes det ändå helt okej. Första gången jag epilerade mina ben så var det dock verkligen inte skönt och jag trodde det sprutade blod när jag höll på nere vid ankeln. Men nu såhär tredje gången så gör det inte ens ont, det är bara härligt att se håret försvinna, för det gör det verkligen. Jag ska vara ärlig och säga att det fortfarande inte är mumma nere vid anklarna men det är stor skillnad från första gången. Med det sagt, börja inte vid ankel utan ta dig dit när du har kört en stund och blivit van med smärtan. Och härda ut en gång så känns det 100ggr mindre andra gången.

Det är grymt med de olika hastigheterna, körde på lägsta i början men den effektivare nu. Massagehuvudet är skönt och lampan hjälper verkligen en att se var det finns hårtstrån kvar. Den kändes lite överflödig när jag beställde den men så här i efterhand är jag väldigt glad att den finns där så jag har ganska ljusa hårstrån som inte syns så mycket innan de blir ganska långa. Med hjälp av lampan ser man de dock och man slipper missa vissa partier. Köp denna, den är grym och värd varje krona!

Nej Ja Hjälpte den här recensionen dig?

Leveransinformation

Leveransinformation

Vi erbjuder fri frakt i hela landet!

Vill du inte ta emot varan på dagtid? Beställ expressleverans för endast 395kr och få hem din vara redan samma kväll!

Vill du ha hjälp? Vi kan hjälpa dig med

  • Uppbärning
  • Installation
  • Miljöretur (bortforsling av gammal produkt)

Spåra din leverans

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv samma dag! Snabbt och enkelt! Du hämtar dina varor på Cementvägen 1 i Haninge.

Här finns också vår stora butik och outlet (600m2) där du kan fynda mängder av produkter till ännu bättre priser.

Ordinarie öppettider:

Mån-fre: 10.00-18.00
Lör: 10.00-15.00
Sön: Stängt

Trygghetsförsäkring

Har du försäkrat dina produkter? En trygghets-försäkring ger dig ett bra skydd ifall något oväntat inträffar.

Erbjudande!

Wood's
Wood's Luftavfuktare MRD14
Wood's MRD14
1 790:-
Black & Decker
Black & Decker Lövblås GW3030
Testvinnande lövblås!
999:-
Electrolux
Electrolux Luftrenare Z9124
Electrolux Z9124
1 690:-
Qlima
Qlima Gasolvärmare GH741RM Mini
Qlima GH741RM Mini
990:-
Förra  |  Nästa

Relaterade produktgrupper

Rakapparater
54 produkter
Eltandborstar
30 produkter
Kroppstrimmers
10 produkter


Print Skriv ut