Jämförlista

Kundbetyg

ALF

Fördelarna med ALF infravärme är många liksom dess användningsområden. Strålningen från ALF infravärmare kan jämföras med solens strålning, en behaglig och hälsosam värme som kommer med ett mjukt och vilsamt sken. Infravärmens strålning är ofarlig för människor och djur, och dess positiva effekter används även inom vården med stora framgångar.

ALF:s infravärmare fungerar som en sol. Den värmer objekten direkt utan att värma upp luften i miljön, vilket undviker energislöseri. Jämfört med traditionella uppvärmningssystem är ALF upp till 80 % effektivare. ALF har en patenterad teknologi där 94 % av den energi som används av infravärmaren omvandlas till värme genom infraröd luminescence (infraröd strålning). Värmaren ger ifrån sig ett mjukt vilsamt orangefärgat sken och når sin högsta temperatur på endast 27 sekunder.

ALF erbjuder ett brett utbud av modeller från 1400 watt upp till 3000 watt. ALF värmare finns med unika funktioner som bland annat termostat och säkerhetsavstängning (på stativet).

På grund av ständigt ökande energipriser och risk för miljöförstöring som orsakas av fossila bränslen får nya alternativa uppvärmningsmetoder allt större betydelse. Uppvärmning med el är det enda energislag som inte har något avfall, inte förorenar miljön och som kan erhållas från förnybara energikällor.


Leveransinformation

Leveransinformation

Vi erbjuder fri frakt i hela landet!

Vill du inte ta emot varan på dagtid? Beställ expressleverans för endast 395kr och få hem din vara redan samma kväll!

Vill du ha hjälp? Vi kan hjälpa dig med

  • Uppbärning
  • Installation
  • Miljöretur (bortforsling av gammal produkt)

Spåra din leverans

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv samma dag! Snabbt och enkelt! Du hämtar dina varor på Cementvägen 1 i Haninge.

Här finns också vår stora butik och outlet (600m2) där du kan fynda mängder av produkter till ännu bättre priser.

Ordinarie öppettider:

Mån-fre: 10.00-18.00
Lör: 10.00-15.00
Sön: StängtPrint Skriv ut