Jämförlista

Kundbetyg

Följ oss:

ALF

Hem & Trädgård

Utomhusprodukter

Utomhusprodukter

243 produkter

 

Fördelarna med ALF infravärme är många liksom dess användningsområden. Strålningen från ALF infravärmare kan jämföras med solens strålning, en behaglig och hälsosam värme som kommer med ett mjukt och vilsamt sken. Infravärmens strålning är ofarlig för människor och djur, och dess positiva effekter används även inom vården med stora framgångar.

ALF:s infravärmare fungerar som en sol. Den värmer objekten direkt utan att värma upp luften i miljön, vilket undviker energislöseri. Jämfört med traditionella uppvärmningssystem är ALF upp till 80 % effektivare. ALF har en patenterad teknologi där 94 % av den energi som används av infravärmaren omvandlas till värme genom infraröd luminescence (infraröd strålning). Värmaren ger ifrån sig ett mjukt vilsamt orangefärgat sken och når sin högsta temperatur på endast 27 sekunder.

ALF erbjuder ett brett utbud av modeller från 1400 watt upp till 3000 watt. ALF värmare finns med unika funktioner som bland annat termostat och säkerhetsavstängning (på stativet).

På grund av ständigt ökande energipriser och risk för miljöförstöring som orsakas av fossila bränslen får nya alternativa uppvärmningsmetoder allt större betydelse. Uppvärmning med el är det enda energislag som inte har något avfall, inte förorenar miljön och som kan erhållas från förnybara energikällor.


Kundmeddelande

Pick-up Point & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv i våra lokaler på Cementvägen 1 i Haninge. Här finns också Tretti:s outlet som erbjuder mängder av produkter till rabatterade priser.

Öppettider:
Vardagar: 10.00-18.00
Helger: Stängt

OBS!
Den 23-24 april är Outleten stängd på grund av förberedelser inför öppningen av den nya butiken.

Topplista

ALF Fläkt SSIV-102
ALF 1 295:-
ALF Infravärmare Pratik - Bords/Golv infravärma
ALF 590:-
ALF Värmefläkt Eliptic Fan Heater
ALF 890:-
ALF Tillbehör Golvstativ till infravärmare
ALF 645:-
ALF Luftfuktare Nemo Humidifier
ALF 1 090:-

Fri frakt!

Expressleverans

Fri frakt med i hela landet!

Brådskande? Beställ expressleverans för 395:-!

Vill du ha hjälp?

Högerkolumn - Uppbärning/Installation

Vi kan hjälpa dig med:

- Uppbärning
- Installation
- Retur (bortforsling)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post.

Skicka


Nesp_lt_tretti-140x600px
Nesp_lt_tretti-140x600px-0-316
Print Skriv ut