Kundservice: Kontakta oss, Öppettider

Jämförlista

 

Kundbetyg

Följ oss:
Samarbetspartners:

Blomberg

Vitvaror

Tvättmaskiner

Tvättmaskiner

200 produkter

 

Varumärket Blomberg går tillbaka till 1883 då företaget, som grundades av Bernhard Blomberg, inledde sin verksamhet i Tyskland inom metallindustrin.

Så småningom lämnade bolaget metallindustrin, inrättade en distributionskanal för hushållsmaskiner 1935 och började år 1949 med sin vision att producera tvättmaskiner. Under nästa halvsekel specialiserade och utmärkte Blomberg sig i produktionen av tvättmaskiner. Varumärket blev synonymt med tvätt för tyska konsumenter.

År 1979 producerade Blomberg den första tvättmaskinen med yttre balanskontroll i Tyskland. År 1981 tillverkade företaget den första helautomatiska tvättmaskinen. År 1985 lanserades den första tvättmaskinen som använder mindre än 100 l vatten, och 1985 producerades den första tvättmaskinen med hybrid-timer.

Blombergs produkter är utformade med stor omsorg om detaljer. De går i harmoni med ditt hem genom en estetisk design som kompletterar en mängd olika stilar. Tvättprodukterna är i harmoni med varandra, och så är även kylskåps- och diskmaskinsmodeller med hjälp av ett gemensamt formspråk.

Blombergs produkter är i harmoni med dig eftersom de försöker göra ditt liv mer bekvämt. Från kontroller som är enkla att använda till pålitliga säkerhetsmekanismer, från unika tekniska innovationer till praktiska lösningar, kommer de att överstiga alla förväntningar.

Bevarandet av naturresurser är något som prioriteras hos Blomberg, där företaget ständigt strävar efter att omdefiniera energi- och vatteneffektivitetsnivåer hos hushållsmaskiner.

Blombergs produkter tillverkas i fabriker som är certifierade enligt ISO 14001. ISO 14001 är en internationellt accepterad standard som sätter som mål att införa ett effektivt miljöledningssystem (EMS).Det är inte bara Blombergs produktionsanläggningar som är miljömedvetna, utan också deras produkter, som alla är RoHS*-kompatibla och tillverkas med komponenter som är  till 95 % återvinningsbara.

*RoHS står för "begränsning av användningen av vissa farliga ämnen", som begränsar halterna av bly, kadmium, kvicksilver, sexvärt krom samt två bromerade flamskyddsmedel:  polybromerad bifenyl (PBB)  och polybromerad difenyleter (PBDE).


Kundmeddelande

Förlängd sista leveransdag innan jul för brev och paket (Gäller inte Norrland)


Vi har nu förlängd sista leveransdag för brev och paket(det som levereras av posten), 20/12 23:59 är sista tid för beställning som anländer till dig som kund innan julafton.

Viktigt! Skriv inte in något i "Övrigt"-rutan i kassan om ni önskar leverans innan jul. Det försinkar ordern och då kommer den ej hinna till jul.

OBS! Gäller endast Brev och paket i hela Sverige med Norrland som undantag.

 

God jul alla kunder!

Sista beställningsdag för att få hem era klappar innan jul varierar från den 14/12 (pall till Norrland) till den 20/12 kl. 23:59 (varubrev + paket i övriga Sverige).

OBS! Detta gäller lagerhållna produkter med beräknad leveranstid 2-7 arbetsdagar. Du ser beräknad leveranstid på respektive produktsida.

För att få reda på fullständiga villkor när just din sista beställningsdag är: läs mer här.

Är du osäker på vad som skickas som pall och vad som skickas som paket och brev vänligen läs här

Öppettider för kundservice under mellandagarna

Måndag, 22/12: 09.00-18.00

Tisdag, 23/12: 09.00-18.00

Onsdag, 24/12: Stängt

Torsdag, 25/12: Stängt

Fredag, 26/12: Stängt

Lördag, 27/12: Stängt

Söndag, 28/12: Stängt

Måndag, 29/12: 09.00-18.00

Tisdag, 30/12: 09.00-18.00

Onsdag, 31/12: Stängt

Torsdag: 1/1: Stängt

 

Brådskande?

Expressleverans

Stockholm:
Leverans samma kväll!

Övriga Sverige:
Leverans kvällen efter!

…vid beställning före kl. 13.30

Vill du ha hjälp?

Vi kan hjälpa dig med:

  • Uppbärning
  • Installation
  • Retur (bortforsling)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post.

Skicka


Print Skriv ut