Jämförlista

Kundbetyg

Följ oss:

Fisher & Paykel

Vitvaror

Diskmaskiner

Diskmaskiner

281 produkter

 

Fisher & Paykel designar, tillverkar och marknadsför en lång rad innovativa vitvaror, som framställts med åtagande för teknologi, design, användarvänlighet och miljömedvetenhet.

Två av grundpelarna i Fisher & Paykels filosofi är stil och innovation. Stil handlar inte bara om hur företaget designar sina produkter, det är också sättet på vilket de ständigt vidareutvecklar sig för att tillmötesgå förändring. Innovation är företagets hjärta: Fisher & Paykel är innovativa i allt de gör, från stora idéer ner till minsta detalj.

Fisher & Paykel har utvecklat produkter och marknads- områden i över 70 år. Sedan starten 1934 av Maurice Paykel & Sir Woolf Fisher har företaget vuxit från att vara en ödmjuk nybörjare till att bli en av Nya Zeelands mest livskraftiga och framgångsrika företag. Företaget har fabriker i Nya Zeeland, Australien, USA och Italien.

Till en början tillverkade Fisher & Paykel produkter på licens. Pionjärandan hos grundarna inspirerade till en kultur som utmanade traditionell maskindesign och produktionssystem. För att förändra och leda marknaden framåt satsade Fisher & Paykel på teknologi och var till exempel först i världen att utveckla och kommersialisera isolering av polyuretanskum.

Ett annat större genombrott kom i slutet av 1960-talet då företaget kunde börja producera maskinerna snabbare och öka exporten. De ökade volymerna gav möjlighet att fokusera mer på egna tekniska uppfinningar. De innovativa idéerna som föddes under 1960-talet har sedan dess legat till grund för företagets profil.

Fisher & Paykel blev först i världen med att utveckla borstlösa DC-motorer för vitvaror, som revolutionerade designen för både tvätt- och diskmaskiner. De nya motorerna tog minimalt med plats och hade en längre livslängd tack vare mindre slitage. Uppfinningen kom verkligen till sin rätt i Fisher & Paykels nästa banbrytande innovation, nämligen DishDrawer-teknologin i deras unika diskmaskiner. En diskmaskin som lett exporten av Fisher & Paykels vitvaror till USA och Europa.

DishDrawern är en bekväm, flexibel och rymlig diskmaskin med praktiska lådor i användarvänlig höjd, som kan användas var för sig eller tillsammans. Maskinen är dessutom ljudlös, miljövänlig och väldigt snygg i sin design.


Serviceställe Telefon E-post & webbplats
Garantgruppen AB 013-15 45 10 info@garant.se www.garant.se

Kundmeddelande

Pick-up Point & Outlet!
Beställ på nätet och hämta dina varor själv i våra lokaler på Cementvägen 1 i Haninge. Här finns också Tretti:s outlet som erbjuder mängder av produkter till rabatterade priser.

Öppettider:
Vardagar: 10.00-18.00
Helger: Stängt

Topplista

Fisher & Paykel 60 cm bred diskmaskin DD60DS7
Fisher & Paykel 14 490:-
Fisher & Paykel Kyl/frys Side-by-side RF540ADUSX4
Fisher & Paykel 32 995:-
Fisher & Paykel 60 cm bred diskmaskin DD60DFD7
Fisher & Paykel 17 980:-
Fisher & Paykel 60 cm bred diskmaskin DD60SITT
Fisher & Paykel 11 940:-
Fisher & Paykel 60 cm bred diskmaskin DD60DI
Fisher & Paykel 14 990:-

Fri frakt!

Expressleverans

Fri frakt med i hela landet!

Brådskande? Beställ expressleverans för 395:-!

Vill du ha hjälp?

Högerkolumn - Uppbärning/Installation

Vi kan hjälpa dig med:

- Uppbärning
- Installation
- Retur (bortforsling)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post.

Skicka


Print Skriv ut