Jämförlista

Kundbetyg

Följ oss:

GreenPan

 

Hushållsapparater

Köksredskap

Köksredskap

1114 produkter

 

 

Framtidens kokkärl är redan här!

I en värld som alltmer inser och strävar efter hållbara lösningar för miljö och framtid, bidrar GreenPan med en serie produkter som inte bara levererar en fantastisk matlagningsupplevelse utan även ett alltigenom ”grönt tänk”:

- Tillverkningsprocess som reducerar Carbon Footprint med upp till 60% (jämfört med produktionen av traditionella non-stick kokkärl)

- Basen för kärlen är tillverkade av återanvänt (Upcyklat) aluminium eller rostfritt stål

- Handtagen är också gjorda av återanvänt material

- Till & med förpackningarna är av återanvänt papper/plast.

Den helt naturliga keramiska beläggningen säkerställer hälsa och hygien för användaren och framtida återvinning. GreenPan är en trädkramare!

Det som gör detta till en bra affär för slutkonsumenten är att matlagningsegenskaperna och hållbarheten är vida överlägsna traditionella non-stick kärl.

För att passa alla konsument grupper och alla typer av kockar, hemmakocken eller den professionelle, finns ett stort urval av serier som tillfredsställer samtliga behov och prisnivåer.

Dags att byta kok kärl nu!

Vårt uppdrag är att bidra till att stödja de globala utmaningarna att leva i vårt moderna samhälle, genom att erbjuda komfort och hållbarhet via våra produkter. Komfort eftersom vi inte ber dig att ändra din livsstil, hållbar eftersom vi strävar efter att bevara naturresurserna på vår planet på ett ansvarsfullt sätt.

Vi är övertygade om det finns tillräckligt med sunt förnuft i världen att inse att det bara finns en jord att dela och vi måste skydda den.

Över hela världen har människor börjat inse att den globala uppvärmningen, föroreningar och förstörelse av miljön är viktiga frågor för 21-talet. Tyvärr finns det många situationer där vi inte har ngt val, men:

Vi på GreenPan ™ har åtagit sig att förse dig med ett alternativ genom att erbjuda dig produkter som verkligen kommer att göra en skillnad för din klimatpåverkan. Du behöver inte ändra ditt sätt att leva. Vi har förändrat hur produkterna tillverkas.

 


Serviceställe Telefon E-post & webbplats
Empire 08-410 584 00 http://empire.se/

Kundmeddelande

Reducerade Öppettider på telefon:

Den 15-17:e April har vi reducerade öppettider på telefon. Öppettiderna som gäller under dessa dagar är 09.00 - 12.00. Vi ber om ursäkt om detta ställer till problem för er.

 

Pick-up Point & Outlet!
Beställ på nätet och hämta dina varor själv i våra lokaler på Cementvägen 1 i Haninge. Här finns också Tretti:s outlet som erbjuder mängder av produkter till rabatterade priser.

Öppettider:
Vardagar: 10.00-18.00
Helger: Stängt

Topplista

GreenPan Kastrull Dubai White 20 cm med lock
GreenPan 1 295:-
GreenPan Kastrull Miami 2 liter med lock
GreenPan 690:-
GreenPan Kastrull Dubai White 18 cm med lock
GreenPan 1 315:-
GreenPan Kastrull Miami 3 liter med lock
GreenPan 820:-
GreenPan Stekpanna Dubai White 24 med lock
GreenPan 995:-

Fri frakt!

Expressleverans

Fri frakt med i hela landet!

Brådskande? Beställ expressleverans för 395:-!

Vill du ha hjälp?

Högerkolumn - Uppbärning/Installation

Vi kan hjälpa dig med:

- Uppbärning
- Installation
- Retur (bortforsling)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post.

Skicka


Print Skriv ut