Jämförlista

 

Kundbetyg

Följ oss:
Facebook Twitter
Samarbetspartners:
Partners2014.se

Hardanger Bestikk

 

Hushållsapparater

Köksredskap

Köksredskap

1005 produkter

 

Hardanger Bestikk är i dag Skandinaviens största producent av bestick och presenter i rostfritt stål. Vi är ett framåtriktat företag med modern produktion och med fokus på ny spännande design.

Hardanger Bestikk är den perfekta gåvan för de flesta tillfällen, och bland våra många olika former och utföranden finns det helt säkert något som passar de flesta.

I Kinsarvik, längst in i Hardangerfjorden, ligger HardangerBestikk. Företaget grundades 1958 och i över 50 år har de producerat bestick av hög kvalitet, baserad på skandinaviska traditioner.

Samtliga produkter från Hardanger Bestikk har sina rötter i det norska Hardanger, men på olika sätt skiljer de sig från sina förebilder, antingen i utseende och design, eller som nyskapande originella produkter.

Med kvaliteten 18 % krom och 8 % nickel i stålet har besticken absolut bästa tänkbara kvalitet som finns på marknaden.

Produkterna bygger på gamla hantverkstraditioner, samtidigt som ständiga investeringar görs för att hålla takt med den senaste teknologiska utvecklingen. Sedan mitten av förra århundradet har HardangerBestikk varit ledande inom produktion av bestick och kommer även vara en ledande och spännande leverantör av kvalitetsbestick även för kommande generationer.

Designer Per Finne
Per Finne föddes i Voss i närheten av Bergen 1968. Han tog sin examen vid Institutet för industridesign vid SHKS i Oslo, och har undervisat som universitetslektor vid NTNU i Trondheim. Idag arbetar han som freelance designer på Voss, och har utformat flera bestick- och presentprodukter för Hardanger Bestikk de senaste åren.

Per Finne har åtagit sig att tillhandahålla något nytt i de uppgifter som han tar på sig, och han arbetar utifrån en skandinavisk tradition där form och funktion är lika. Begrepp som enkelhet och flexibilitet är centrala för hans arbete, och formässigt sett rör han sig i gränslandet mellan det geometriska och det organiska.


Kundmeddelande

Öppettider för Trettis kundtjänst

Måndag - fredag: 
09.00-18.00

Topplista

Hardanger Bestikk Bestick Fjord bestickset 40 delar
Hardanger Bestikk 999:-
Hardanger Bestikk Bestick Hardanger fruktkniv 4 st
Hardanger Bestikk 199:-
Hardanger Bestikk Bestick Renessanse 8 förrättsbestick
Hardanger Bestikk 299:-
Hardanger Bestikk Bestick Fjord dessertsked 4 st
Hardanger Bestikk 249:-
Hardanger Bestikk Bestick Renessanse dessertsked 4 st
Hardanger Bestikk 249:-

Brådskande?

Expressleverans

Stockholm:
Leverans samma kväll!

Övriga Sverige:
Leverans kvällen efter!

…vid beställning före kl. 13.30

Vill du ha hjälp?

Services

Vi kan hjälpa dig med:

  • Uppbärning
  • Installation
  • Retur (bortforsling)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Email_subscribe.se

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post. SkickaTretti_140x600_banners_bosch_siemens_tva__rykandekoppar
Tretti_140x600_banners_bosch_siemens_pickupservice
Print Skriv ut