Jämförlista

 

Kundbetyg

Följ oss:
Facebook Twitter
Samarbetspartners:
Partners2014.se

Hardanger Bestikk

 

Hushållsapparater

Köksredskap

Köksredskap

1044 produkter

 

Hardanger Bestikk är i dag Skandinaviens största producent av bestick och presenter i rostfritt stål. Vi är ett framåtriktat företag med modern produktion och med fokus på ny spännande design.

Hardanger Bestikk är den perfekta gåvan för de flesta tillfällen, och bland våra många olika former och utföranden finns det helt säkert något som passar de flesta.

I Kinsarvik, längst in i Hardangerfjorden, ligger HardangerBestikk. Företaget grundades 1958 och i över 50 år har de producerat bestick av hög kvalitet, baserad på skandinaviska traditioner.

Samtliga produkter från Hardanger Bestikk har sina rötter i det norska Hardanger, men på olika sätt skiljer de sig från sina förebilder, antingen i utseende och design, eller som nyskapande originella produkter.

Med kvaliteten 18 % krom och 8 % nickel i stålet har besticken absolut bästa tänkbara kvalitet som finns på marknaden.

Produkterna bygger på gamla hantverkstraditioner, samtidigt som ständiga investeringar görs för att hålla takt med den senaste teknologiska utvecklingen. Sedan mitten av förra århundradet har HardangerBestikk varit ledande inom produktion av bestick och kommer även vara en ledande och spännande leverantör av kvalitetsbestick även för kommande generationer.

Designer Per Finne
Per Finne föddes i Voss i närheten av Bergen 1968. Han tog sin examen vid Institutet för industridesign vid SHKS i Oslo, och har undervisat som universitetslektor vid NTNU i Trondheim. Idag arbetar han som freelance designer på Voss, och har utformat flera bestick- och presentprodukter för Hardanger Bestikk de senaste åren.

Per Finne har åtagit sig att tillhandahålla något nytt i de uppgifter som han tar på sig, och han arbetar utifrån en skandinavisk tradition där form och funktion är lika. Begrepp som enkelhet och flexibilitet är centrala för hans arbete, och formässigt sett rör han sig i gränslandet mellan det geometriska och det organiska.


Kundmeddelande

Observera!

Hej,

Vi har i helgen dessvärre haft ett haveri på vår mejlserver vilket betyder att vi har problem med att skicka ut orderbekräftelser samt svar på kundtjänstärenden, vi beklagar detta och jobbar så fort vi kan på att lösa problemet.

Har du inte mottagit din orderbekräftelse imorgon den 23/9 ber vi dig att höra av dig till kundservice på 0771-313031 eller customerservice@tretti.se

Uppdatering 18.54 22/9:

Orderbekräftelserna skall nu skickas ut som vanligt igen. Vi har dock under föregående vecka (2014-09-15 till 2014-09-21) haft problem med att svar från kundtjänst ej nått mottagaren. Vi jobbar på att lokalisera de berörda så fort vi kan och vill framföra vår ursäkt för det inträffade, har du ett aktivt ärende på kundtjänst under perioden vänligen hör av dig till customerservice@tretti.se så svarar vi så snabbt vi kan. 

Återigen vill vi framföra en ursäkt för det inträffade.

Med vänliga hälsningar,

Robin Erlandsson

Kundservicechef Tretti.se

Topplista

Hardanger Bestikk Bestick Fjord bestickset 40 delar
Hardanger Bestikk 999:-
Hardanger Bestikk Bestick Hardanger fruktkniv 4 st
Hardanger Bestikk 199:-
Hardanger Bestikk Bestick Tuva Bestickset i 24 delar
Hardanger Bestikk 1 790:-
Hardanger Bestikk Bestick Hardanger Ostset 2 delar
Hardanger Bestikk 299:-
Hardanger Bestikk Bestick Tina bestickset 53 delar
Hardanger Bestikk 1 990:-

Brådskande?

Expressleverans

Stockholm:
Leverans samma kväll!

Övriga Sverige:
Leverans kvällen efter!

…vid beställning före kl. 13.30

Vill du ha hjälp?

Services

Vi kan hjälpa dig med:

  • Uppbärning
  • Installation
  • Retur (bortforsling)

Kampanjvaror

Hardanger Bestikk Bestick Fjord bestickset 40 delar
Hardanger Bestikk 999:-
Hardanger Bestikk Bestick Hardanger Tacosked 4 st
Hardanger Bestikk 199:-
Hardanger Bestikk Bestick Tuva Tårtspade
Hardanger Bestikk 249:-

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Email_subscribe.se

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post. SkickaPrint Skriv ut