Jämförlista

Kundbetyg

Supra Cables

Före 1976 hade högtalarkablar ingen identitet. Det var bara kablar, helt enkelt. 2x0.5mm² var vanligast och ville man ha något extra till en större anläggning fick man välja 2x0.75mm². Det var här som Tommy Jenving, Jenving Technology AB:s grundare, insåg att det fanns stora möjligheter till förbättringar. 1976 startades företaget och den första produkten var SUPRA Classic 2x2.5mm². Sen dess har företaget utvecklat alla möjliga och omöjliga kablar inom hemmabio och Hifi. Kablarna som Jenving Technology AB tillverkar, säljs och marknadsförs under varumärket SUPRA Cables.

På senare år har utvecklingen gått allt mer emot installationsvänliga kablage. SUPRAS främsta produkt inom detta segment är Supra HDMI Met-s/b. Detta är en produkt framtagen för att kunna dras i ett 20mm Vp-rör vilket vilket är möjligt p.g.a att en del av kontakten kan demonteras och på så sätt blir kontaktdiametern endast 16.5mm². Denna kabel kan tillverkas i längder upp till 30m.

SUPRA Cables har från start tillverkats under filosofin "No Nonsense Design". Filosofin är enkel och har tre grundvalar:
*Högsta möjliga materialkvalitet
*Tekniskt förankrad och innovativ design
*Egen produktionskedja, Made in Ljungskile, Sweden
Om man söker efter överdesignade mystiska kablar med tvivelaktiga försäljningsargument finner du inte det hos oss. Letar du däremot efter prisvärda produkter för verklig Hifi eller High-end så SUPRA definitivt ett alternativ.


Leveransinformation

Leveransinformation

Vi erbjuder fri frakt i hela landet!

Vill du inte ta emot varan på dagtid? Beställ expressleverans för endast 395kr och få hem din vara redan samma kväll!

Vill du ha hjälp? Vi kan hjälpa dig med

  • Uppbärning
  • Installation
  • Miljöretur (bortforsling av gammal produkt)

Spåra din leverans

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Pick-up Point, Butik & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv samma dag! Snabbt och enkelt! Du hämtar dina varor på Cementvägen 1 i Haninge.

Här finns också vår stora butik och outlet (600m2) där du kan fynda mängder av produkter till ännu bättre priser.

Ordinarie öppettider:

Mån-fre: 10.00-18.00
Lör: 10.00-15.00
Sön: StängtPrint Skriv ut