Jämförlista

 

Kundbetyg

Följ oss:
Facebook Twitter
Samarbetspartners:
Partners.se

type 301 Design by F. A. Porsche

 

Hushållsapparater

Köksredskap

Köksredskap

1052 produkter

 

type 301 (design by F.A. Porsche) är en ny serie köksknivar vars design saknar motstycke. Knivarna står verkligen i en klass för sig. Det tog F.A. Porsche fyra år att utveckla den ergonomiska designen i samarbete med professionella kockar. Handflatan är platt och därför blev även skaftet platt. Skaftet och bladet är integrerade i varandra: metallpärlan på vardera sidan av kniven markerar var skaftet slutar och ger dig dessutom ett suveränt tumme-pekfinger-grepp. Och det exceptionellt breda skaftet sitter som gjutet mot handflatan.

F.A. Porsche står för Ferdinand Alexander Porsche, som är barnbarn till Porsches grundare och som bland annat har designat klassikern Porsche 911. År 1972 öppnade professor F.A. Porsche the Porsche Design Studio i Stuttgart (som två år senare flyttades till Zell am See i Österrike), och under de följande decennierna har Porsche Design skapat flera klassiska accessoarer för män, som sålts världen över. Samtidigt har flera industriella produkter liksom produkter för hushåll och konsumenter designats under varumärket Design by F.A. Porsche.

Alla produkter från Porsche Design Studio kännetecknas av ett tydligt och funktionellt formspråk, noggrant utvalda material och ett högklassigt hantverk, där tidlös och stilren design kombineras med imponerande teknisk innovation. Sedan 2005 utvecklas och marknadsförs alla produkter under varumärket Porsche Design.

Tretti.se – certifierad knivförsäljare
Tretti.se är sedan 2012 utbildade och certifierade av Knivakademien, vilket innebär att kundtjänstpersonalen har kunskap om knivar, oavsett märke och ursprungsland, och kan hjälpa och guida kunder i både val och skötsel av knivar.

Knivakademien startades år 2010 och har till syfte att driva och utveckla den svenska knivmarknaden samt att främja nätverksbyggande inom ”livets goda”. Läs mer om Knivakademien.


Topplista

type 301 Design by F. A. Porsche Kökskniv P18
P18
type 301 Design by F. A. Porsche 555:-
type 301 Design by F. A. Porsche Kökskniv P21
P21
type 301 Design by F. A. Porsche 555:-
type 301 Design by F. A. Porsche Kökskniv P18369
type 301 Design by F. A. Porsche 2 180:-
type 301 Design by F. A. Porsche Kökskniv P9
P9
type 301 Design by F. A. Porsche 420:-
type 301 Design by F. A. Porsche Kökskniv P3
P3
type 301 Design by F. A. Porsche 740:-

Brådskande?

Expressleverans

Stockholm:
Leverans samma kväll!

Övriga Sverige:
Leverans kvällen efter!

…vid beställning före kl. 14.00

Vill du ha hjälp?

Services

Vi kan hjälpa dig med:

  • Uppbärning
  • Installation
  • Retur (bortforsling)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Email_subscribe.se

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post. SkickaPrint Skriv ut