Jämförlista

Kundbetyg

Följ oss:

Inbyggnadshällar

 

 

Köpråd för Inbyggnadshällar


Inbyggnadshällar
Inbyggnadshällar finns i en mängd storlekar, från 25 cm upp till 120 cm. Vanligast är dock de 60 breda hällarna, som fälls in i en bänkskiva. Det finns olika varianter för placeringen av hällens kontrollpanel. Populärast är den s k touchpanelen, där man slipper vred som är i vägen för kastruller m m. Det finns även separata vredpaneler som man placerar i anslutning till hällen. Ett annat alternativ är att man styr hällen från ugnen. Man måste då se till att modellerna är kompatibla med varandra, samt tänka på att man måste placera häll och ugn i anslutning till varandra.

Induktionshäll
En induktionshäll ser utseendemässigt ut precis som en vanlig glaskeramikhäll. Det är sättet att värma upp som skiljer sig åt. En induktionshäll värmer upp stek- eller kokkärlet genom ett magnetfält och värmen alstras direkt i botten på kärlet. Man sparar otroligt mycket tid på detta, eftersom hällen inte behöver värmas upp för att i sin tur värma kärlet. Själva hällen blir inte varm överhuvudtaget, så man riskerar inte att bränna fast någonting vid eventuella överkok eller spill. Rengöringen blir således mycket enkel. Tekniken bygger på en induktionsspole och elektromagnetiska fält istället för ett värmeelement.

Man behöver dock ha kastruller av gjutjärn eller magnetiskt stål för att hällens magnetfält ska fungera. Detta kan man enkelt testa genom att se om en vanlig kylskåpsmagnet fastnar på kastrullen eller inte. Fastnar den så fungerar alltså kastrullen på en induktionshäll.

Hanterbarhet
Tänk på att vreden ska vara lätta att hantera även med t ex blöta händer!

Installation
Läs installations- och bruksanvisning före installationen.

El: Spisar, hällar och inbyggnadsugnar ansluts antingen till 230 V eller till 400 V. Spisar ansluts med en stickkontakt till ett jordat uttag, men kan också ha fast anslutning. Den fasta anslutningen måste göras av en behörig elektriker.


Pick-up Point, Butik & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv samma dag! Snabbt och enkelt! Du hämtar dina varor på Cementvägen 1 i Haninge.

Här finns också vår stora butik och outlet (2000m2) där du kan fynda mängder av produkter till ännu bättre priser.

Öppettider:
Vardagar: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: Stängt

Leveransinformation!

Leveransinformation

Vi erbjuder fri frakt i hela landet!

Brådskande? Beställ expressleverans för endast 395kr!

Vill du ha hjälp? Vi kan hjälpa dig med uppbärning, installation och retur (bortforsling).

 

Kundmeddelande

Öppettider kundtjänst

Vår kundtjänst kommer ha reducerade öppettider via telefon under vecka 21 och 22. Vi kan under dessa veckor nås mellan 09:00-12:00.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta orsakar.

 

Pick-up Point & Outlet!

Beställ på nätet och hämta dina varor själv i våra lokaler på Cementvägen 1 i Haninge. Här finns också Tretti:s butik och outlet som erbjuder mängder av produkter till rabatterade priser.

Öppettider:
Vardagar: 10.00-18.00
Lördag: 10.00-15.00
Söndag: Stängt

Topplista

Siemens Induktionshäll EH651FE17E
Siemens 4 990:-
Electrolux Induktionshäll EHL7640FOK
Electrolux 9 990:-
Siemens Induktionshäll EH875MP17E
Siemens 9 490:-
Siemens Induktionshäll EH651FN17E
Siemens 7 990:-
Siemens Tillbehör HZ390522
Siemens 1 790:-

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Den senaste informationen och våra bästa erbjudanden från tretti.se via e-post.

Läs mer


1846-melitta_140x600
1846-melitta_140x600-0-9356
Print Skriv ut