BLACK WEEKEND | Upp till 40% på allt från Electrolux*

Se utbudet. *Gäller ej varor märkta med "Alltid prisvärd" eller returvaror. T.o.m. 1/12-21.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-22
  • Torsdag8:30-00
  • Fredag8-00
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på chatt här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Anfim

Anfim, den italienska kaffespecialisten

Med över 50 års erfarenhet i bagaget har Anfim idag ett högt anseende i kaffesfären och är vida kända för sina exklusiva kaffekvarnar. I sitt noggrant framtagna sortiment tillhandahåller Anfim kaffekvarnar både för professionellt och semi-professionellt bruk för den som vill skapa så bra förutsättningar som möjligt för en riktigt god kopp kaffe. Material och design hos kaffekvarnarna från Anfim är av högsta kvalitet och ser till att kaffebönornas aromer frigörs på bästa möjliga sätt under malningsprocessen. Med andra ord: en kaffekvarn från Anfim är ett suveränt val för finsmakaren som vill göra en väl värd investering för en optimal kaffeupplevelse.

Varför färskmalet kaffe?

Att använda sig av färskmalda bönor är ett enkelt men oerhört effektivt knep att ta till för att göra kaffet mer smakfyllt, fylligt och aromatiskt. Oavsett om du ska brygga vanligt kaffe eller espresso är färskmalet kaffe en oslagbar smakoptimerare i jämförelse med färdigmalet kaffe, där aromerna har en tendens att försvagas eftersom det förvaras i mald form under en längre tid. Genom att behålla kaffebönorna intakta hela vägen fram till varje bryggtillfälle kapslas aromerna in på ett bättre sätt och frigörs först när det är dags att brygga en kopp. Det färdiga kaffet blir därför fylligare och mer smakrikt med färskmalda bönor och tar kaffeupplevelsen till helt nya höjder.

Professionellt designade kaffekvarnar

Med en Anfim kaffekvarn får du hög kvalitet och prestanda som garanterat håller riktigt länge. Tack vare flertalet justeringsmöjligheter kan en malningsprocessen hos en Anfim kaffekvarn anpassas efter hur grovt eller fint du vill mala bönorna. Den stilrena, aningen retro-inspirerade designen ger dessutom köket ett riktigt lyft. Ytterligare ett plus är att Anfim kaffekvarnar har mycket rymliga behållare, vilket även att du slipper fylla på kvarnarna onödigt ofta även om hushållet har många kaffefantaster.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor om Anfim kaffekvarnar eller andra funderingar kring ditt köp! Du når vår kundtjänst via telefon på 0770 17 10 17 eller via mail på [email protected] och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt lösning för dig.

Favoriter

Stäng