0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-16:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Bäst i test

Bäst i test – vad innebär stämpeln egentligen?

Bäst-i-test stämpeln används ofta som riktmärke för att göra ett bra köp. För att underlätta för dig har vi därför lagt upp en särskild sida för vitvaror och andra produkter som utnämnts till ”Bäst i test”. Men vem ligger egentligen bakom testerna? Vi lägger all fakta på bordet.

Vilka testar vitvaror?

De som utför testerna är framförallt det svenska konsumentmagasinet Råd & Rön eller det danska konsumentrådet Forbrugerrådet Tænk.

Råd och Rön ägs av den politiskt obundna samarbetsorganisationen Sveriges Konsumenter och är kommersiellt oberoende. De utgör en objektiv part som testar och betygsätter allt från stora vitvaror till små köksredskap. Deras rekommendationer hjälper dig att hitta bra produkter som motsvarar dina behov.

Forbrugerrådet Tænk är en dansk konsumentorganisation med över 70 000 medlemmar. Medlemmarna är både privatpersoner och olika föreningar. De tester regelbundet produkter inom en mängd olika varukategorier och ger rekommendationer för de bästa produkterna.

Bäst i test – en stämpel att lita på

När en produkt har utnämnts till ”Bäst i test” av antingen Forbrugerrådet Tænk eller Råd och Rön, markerar vi produkten med en särskild Bäst-i-test-symbol. Alla vinnarna samlas på den här sidan så att du enkelt ska få en bra överblick över utbudet.

Råd och Rön utfärdar också stämpeln ”Bra köp” för produkter som tidningen gärna rekommenderar trots att de inte vann testet.

Någon gång ibland utförs testerna av andra aktörer, t.ex. konsumenttester gjorda av produkttillverkaren. Vi tar med även dessa produkter för att du ska få ett större urval. Du kan utläsa vem som har gjort testet från stämpel som ligger under beskrivningen av produkten.

Favoriter

Stäng