0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Electrolux

Electrolux hos Tretti

Vi på Tretti är stolta och glada över att kunna sälja förstklassiga vitvaror från Electrolux till fördelaktiga och billiga priser. De är ett ledande globalt varumärke som är högt uppskattat för sina produkter till kök, städ och tvättstuga. Därför säljer vi väldigt många av de produktkategorier som de producerar. Till exempel hittar du allt ifrån diskmaskiner till vattenkokare och kylskåp. Som sagt saluför vi i princip alla varugrupper inom vitvaror och varor för hemmet och här ovan kan du klicka dig in på de olika produktgrupperna.

Om Electrolux

Electrolux är ett ledande globalt varumärke som är högt uppskattat för sina produkter till kök, städ och tvättstuga. Företagets fokus ligger på att formge nyskapande produkter som är designade med omtanke om dig och dina behov. Sedan 1919 har de med hjälp av sina produkter gjort livet enklare för hundratals miljoner människor. De har alltså hängt med ett tag och vet vad de gör och vilka varor och funktioner som efterfrågas bland användarna. Du hittar bland annat begrepp som Ultrasilence, Ultraone, Motionsense, Classig Silence och många fler. Alla dessa funktioner tillsammans med många fler ger användaren något helt unikt.

Innan de skapar en ny produkt försöker de förstå det dagliga livet och hur de kan underlätta och förbättra det för så många människor som möjligt. Grundat på vad du behöver och önskar utvecklar de lösningar som underlättar vardagen. Det handlar om kylskåp med automatisk avfrostning, spisar med utdragbara teleskop-bakplåtsskenor, tvättmaskiner som duschar tvätten och inbyggnadshällar med induktion för snabbare och snålare matlagning.

I produktsortimentet finns bland annat kylskåp, diskmaskiner, tvättmaskiner, dammsugare (även Electrolux robotdammsugare) och spisar från välkända varumärken som Electrolux, AEG-Electrolux, Husqvarna, Elektro Helios och Volta. De arbetar framgångsrikt med miljöfrågor. Framförallt har de satsat på utveckling av energieffektiva och miljöanpassande produkter. Därför är det ett extra bra val för dig som är mån om miljön och som vill bidra till en bättre miljö på vår planet.

Du hittar bland annat:

Deras Design Lab är tävlingen som genererat innovativa koncept såsom de svävande luftbollarna Aeroball, den fläckförintande Portable Spot Cleaner, det bärbara matlagningsverktyget The Snail och nu senast de flygande städrobotarna Mab. Varje år tävlar hundratals designstudenter från hela världen med sina bidrag till nya produkter med spännande funktioner. På så sätt får de inte bara superbra idéer men får även en inblick i hur konsumenten tänker och vad som efterfrågas på marknaden.

De gör allt för kunden

Som redan nämnt har företaget stort fokus på kundens användarupplevelse och dess behov och de försöker hela tiden att matcha det samtidigt som de kommer med innovativa lösningar på olika produkter för att ta ännu ett kliv framåt inom branschen. Dessutom kan du som kund hitta alla reservdelar och tillbehör till dina Electroluxvaror och även kundservice erbjuds för att allt ska gå så smidigt och lätt som möjligt.

Det är ingen tillfällighet att de är en av de ledande producenterna på vitvarumarknaden, de kan helt enkelt sin sak!

Favoriter

Stäng