BLACK WEEKEND | Upp till 40% på allt från Electrolux*

Se utbudet. *Gäller ej varor märkta med "Alltid prisvärd" eller returvaror. T.o.m. 1/12-21.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-22
  • Torsdag8:30-00
  • Fredag8-00
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på chatt här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Frigor

Unik kyl och frys från Frigor

Hos Frigor hittar du kyl och frys med modern, färgstark design. I sortimentet finns många stora och små frysskåp, kylskåp och frysboxar med avancerad teknologi som gör att alla typer av kök kan få vitvaror i passande storlek. Frigors mini-kylskåp kan du enkelt och smidigt använda på platser även utanför köket - kanske i vardagsrummet, på uteplatsen, på kontoret eller på någon annan favoritplats som kan behöva närhet till kylda drycker eller snacks?

Kyl- och fryskapacitet

Kylkapacitet och fryskapacitet är mått på hur många kilo mat ett skåp kan frysa in eller kyla ner på ett dygn. En hög kapacitet är framför allt bra för dig som till exempel vill frysa ner stora mängder mat åt gången - ju snabbare varorna blir nedfrysta, desto mer av sin smak och fräschör kan de behålla.

Storlek

Hos Frigor finns både kyl och frys i olika storlekar, där de minsta skåpen rymmer 40 liter och de största 245 liter. Vilken storlek som är bäst lämpad för dig är framför allt beroende av storleken hos ditt kök samt hur stort behov av kyl- eller frysutrymme du har. Frigors kyl och frys med större volym kan passa bra för dig som har ett stort hushåll, men du som har ett mindre hushåll bör tänka på att ett för stort skåp kan innebära en onödigt hög energiförbrukning för en liten mängd mat.

Flera av Frigors kylskåp har inbyggda frysfack som passar perfekt för dig som har ont om utrymme i ditt kök. Hos Frigor finns också rymliga frysboxar som är perfekta att använda som extra frysförvaring.

Frysens stjärnmärkning

Samtliga Frigor frysar har en fyrstjärnig märkning, vilket innebär att de är godkända för långtidsförvaring och kan hålla dina matvaror fräscha längre.

Modern design

Frigors kyl och frys har en stilren design i vitt som får ett lyft av det färgstarka skenet från belysningen inuti skåpet, som hos de flesta modeller går i grönt eller blått. Med Frigors kyl och frys kan du addera en personlig touch till ditt kök - lättmatchat på utsidan, modernt och glatt på insidan.

Energiklassificering

Då kylskåp och frysar är de vitvaror i ett hushåll som används allra flitigast är energieffektivitet en viktig egenskap både för miljön och dina elkostnaders skull. Alla Frigors kylskåp och frysar har hög energieffektivitet, vilket bidragit till att samtliga modeller tillhör energiklasserna A och A+.

Detta i kombination med god isolering och luftcirkulation i skåpen gör att temperaturen kan hållas jämn, vilket ger ett stabilare och bättre klimat för dina matvaror.

Vi hjälper dig!

Vi på Tretti vill att du ska känna dig så nöjd och trygg som möjligt med ditt köp hos oss, därför ger vi dig mer än gärna vägledning för att du ska kunna hitta rätt produkt för dina behov.
Har du frågor om Frigors frysar och kylskåp eller behöver du tips och råd inför ditt köp? Hör av dig till oss!

Kontakta vår kundtjänst på 0770 17 10 17 eller [email protected] så hjälper vi dig.

Favoriter

Stäng