0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Hem

Hem och rengöring

Här har vi samlat alla nyttiga redskap och produkter som kan tänkas behövas i ett hem, oavsett om det är lägenhet eller hus du bor i. För att kunna trivas i ett hem ska städning, rengöring och andra aktiviteter i hemmet gå smidigt och fungera. Vi alla vet hur jobbigt det ibland kan vara med bara tanken på att man ska plocka fram dammsugaren, ta fram ditt strykjärn för att stryka den där skjortan eller putsa fönster. Men för att göra ditt hem lite bättre och för att avlasta dig hittar du här allt du kan tänkas behöva i hemmet. För vi alla vet att det känns lite roligare att städa med en ny robotdammsugare eller prova en riktigt effektiv fönsterputsare. Ja, inte bara är det roligare utan nu kan du även automatisera och effektivisera många av dessa sysslor. Du hittar även produkter som hjälper dig att hålla koll på inomhusklimatet som varken ska vara för torrt, varmt, fuktigt eller kallt. Men oavsett hur ditt inomhusklimat ser ut i dag har vi produkten som kan hjälpa dig på traven.

När du ska köpa produkter inom hem, rengöring och städning

Hos Tretti har vi ett stort utbud av olika produkter med olike egenskaper för att du ska kunna hitta just den som du letar efter. Oavsett vad du behöver ser du de olika kategorierna här på sidan och det är bara att klicka dig vidare in på den du vill kika närmare på.

Vi finns om du behöver oss

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt i djungeln av produkter. Det är inte alltid lätt att veta vad funktionerna betyder i praktiken eller vilken som passar bäst till just dig och ditt hem. Därför finns vi både på mail, chatt och telefon alla dagar i veckan med långa öppettider.

Favoriter

Stäng