HELGKAMPANJ: FRI FRAKT till tomtgräns/port & DHL ombud

*Erbjudandet gäller samtliga produkter under perioden 2/6 - 4/6 2023. Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden. För gratis leverans av vitvaror välj "standard" vid leverans.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Köksapparater

Köksapparater

Idag har nästan alla hushåll en eller flera köksapparater till hjälp i köket – Och det är inte svårt att förstå varför! Vi vill lägga allt mindre tid på matlagning men ändå kunna få så bra resultat som möjligt. Och vad passar bättre in om inte en köksapparat som kan göra ”skitjobbet” åt dig eller på annat sätt underlätta i matlagningen?

Det finns oändligt många köksapparater på marknaden idag men några av de mest populära är:

Känner du igen dem? Eller kanske du har någon av dem i köket redan?

Behöver du en ny köksapparat?

Om du bestämt dig för att investera i en ny köksapparat har jag några tips till dig. Det kan kännas som en djungel av köksapparater när man står i affären eller kikar på tretti.se och sanningen är att det är inte alltid lätt att navigera runt i om man inte riktigt vet vad man ska ha.

Men vi ska hjälpa dig på traven och här kommer mina bästa tips till vad du ska tänka på när du ska köpa en ny köksapparat:

1. Bestäm dig för vilken typ av köksapparat du ska köpa

Detta kan låta enkelt men det är det inte alla gånger. Behöver du en mixer kanske du tänker att ”det är bara att köpa en mixer” men sanningen är att om du kikar närmare så ser du att du till exempel kan få en blender som också kan bli en visp, en stavmixer och en jucicepress?

Idag är det nämligen ofta så att du köper själva ”motorn”/handtaget till köksapparaten och sedan kan du välja vilka delar du vill köpa till som kan ”klickas på”. Ofta säljs dessa köksapparater i paket till fördelaktiga priser och kanske du får mer hjälp i köket än vad du visste var möjligt. En köksapparat gör många gånger matlagningen i köket enklare och roligare och du får mer tid över till att experimentera med nya recept, tekniker eller sammansättningar av råvaror.

Här kan du se några exempel på köksapparater som kan kombineras med många tillbehör:

BOSCH Köksassistent

Braun Stavmixer och köksassistent

Kika även på utseende och vikt. Om du ska använda din köksapparat relativt ofta kanske du vill att den ska stå framme i köket. Då kan det vara en bra idé att välja en med snyggare design och som passar in i din övriga köksinredning. Om du vill gömma bort den i skåpet när den inte används bör du kika på vikten och om den är otymplig att förvara eller inte. Om du köper en köksapparat som är jobbig att ta fram riskerar den att glömmas bort i skåpet. Kom ihåg att en köksapparat är till för att hjälpa dig och underlätta i köket!

2. Läs recensioner på den köksapparat du har bestämt dig för

Idag utförs många tester på olika köksapparater och du kan enkelt tillgå recensionerna online. Sök efter tester och recensioner på den eller de köksapparater du har bestämt dig för eller vill jämföra. Många mattidningar testar flera olika köksapparater och jämför dem med varandra. Så om du inte hittat just den köksapparat du vill ha än kan du googla dig fram till olika förslag.
På tretti.se inne på varje varukort kan våra kunder recensera produkten och dela erfarenheter med varandra.

3. Köp din köksapparat

När du bestämt dig för vilken köksapparat du ska köpa är det inte långt kvar i processen! Hos tretti.se hittar du nästan alla köksapparater på marknaden vilket gör det enkelt för dig att både jämföra men också att köpa. Med ett par enkla klick lägger du varan i varukorgen och beställer. Vi levererar produkten snabbt och med gratis frakt.

En annan fördel med att handla online är att du har samma garanti som alltid, men du behöver inte spara några kvitton. Din orderbekräftelse hamnar i din inkorg på den mail du har uppgett och om du skulle råka radera det finns all information om ditt köp i vår databas. Det betyder att om du vill byta varan eller reklamera den går processen snabbt och enkelt.

När du har köpt din köksapparat

När du har köpt din köksapparat är det inget som står i vägen för dig. Du har oändliga möjligheter! Till exempel kan ett våffeljärn inte bara göra klassiska våfflor utan du kanske kan prova att göra en varm macka i våffeljärnet? Eller varför inte värma gammalt bröd? Prova söta och salta våfflor med olika tillbehör?

Har du köpt en mixer kan experimentera med allt från soppor till smoothies till puréer. Du kan också använda din mixer till att mala saker. Till exempel kan du riva ost eller mala ris till rismjöl. Bara din fantasi sätter gränser och du ska inte vara rädd för att prova!

Du behöver inte känna dig begränsad och de flesta köksapparater kan mer än du tror. Du kan idag hitta massor av tips på nätet, både videor och bloggar är mycket populärt där man testar olika maträtter eller användningsområden av köksapparaten.

Spara pengar på en ny köksapparat på Black Friday

Favoriter

Stäng