HELGKAMPANJ: FRI FRAKT till tomtgräns/port & DHL ombud

*Erbjudandet gäller samtliga produkter under perioden 2/6 - 4/6 2023. Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden. För gratis leverans av vitvaror välj "standard" vid leverans.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Köksredskap

Köksredskap – Något du inte klarar dig utan

Köksredskap i köket är något du verkligen inte klarar dig utan och är något alla har i sina hem. Det finns såklart olika köksredskap för olika situationer och vilka du behöver är helt upp till dig. Men vi finns här för att hjälpa dig!

Hos tretti.se kan du exempelvis hitta:

... och mycket mer!

Vi vill att du ska trivas i köket och få ut så mycket som möjligt när du lagar mat. Matglädjen och den gemensamhet mat skapar kring bordet är unik. Men för att lyckas i köket eller för att tycka om att stå i köket och laga mat eller baka måste man ha rätt köksredskap.

Hos tretti.se hittar du flera olika köksredskap i olika stil och till olika pris, både billiga köksredskap och andra av högre kvalitet. Vi har något för alla!

Kökskniven – Det mest centrala köksredskapet

En bra kökskniv i köket är ett måste och är något vi vågar påstå att alla har. Det finns dock olika behov när det kommer till köksknivar och det finns allt ifrån billigare knivar till dyra kockknivar med speciella blad för olika uppgifter.

Att ha minst ett par/tre stycken hemma är standard i våra kök och de används ofta flitigt. Därför kan det vara en bra idé att lära sig hur du enklast bryner och slipar dina knivar på rätt sätt.

I nedanstående länk kan du lära dig allt om hur du slipar dina köksknivar på rätt sätt hemma:
GUIDE: Så slipar du knivar på rätt sätt

Hos tretti.se hittar du olika knivar för alla behov. Det finns stora och små med olika knivblad och med olika handtag. Du hittar snabbt och enkelt köksknivar för dig på vår sida.

Andra köksredskap

Köksredskap i köket är som sagt något ingen klarar sig utan och vi har ett stort utbud av flera olika slags köksredskap som ger dig en hjälpande hand när det kommer till matlagning och bakning.

Till exempel är köksvågen något få klarar sig utan. I många recept är måttet av en viss råvara angivet i vikt istället för deciliter, milliliter eller annat volymmått. Det kan ibland tänkas onödigt eftersom att det ofta är enklare att mäta upp ett par deciliter än att dra fram köksvågen och väga råvaran. Men faktum är att det ofta blir ett mer exakt mått om man går på vikten än om man går efter volymmått. Så för att uppnå stor precision i din matlagning och bakning gör du rätt i att investera i en köksvåg.

En annan produkt vi saluför som är till stor hjälp i köket om du vill få maten att se ut som att den är gjord av en proffskock är gasbrännaren! Efter att TV-program såsom exempelvis Masterchef har slagit igenom och blivit mycket populärt har gasbrännaren blivit en populär hjälpreda i köket. Med en gasbrännare kan du till exempel bränna en perfekt Crème Brûlée eller experimentera fritt i köket genom att till exempel ge laxen en god och lite bränd yta. Inte att glömma är att gasbrännaren även kan användas till att tända grillen! Ett mycket händigt redskap då du enkelt kan tända även om det blåser ute. Lågan är nämligen så stark att den fungerar utmärkt ändå.

Behöver du hjälp med dina kökstillbehör?

Det är inte alltid lätt att navigera runt i alla kökstillbehör och därför finns våra experter tillgängliga om du behöver hjälp. Du kan ringa till oss på 0771 – 31 30 31, maila eller chatta med oss. Vi hjälper dig med tips, produktinformation och information om hur du enklast beställer på vår hemsida. Kom ihåg att vi har fri frakt i hela landet och snabb leverans!

Billiga priser på Black Friday

Favoriter

Stäng