HELGKAMPANJ: FRI FRAKT till tomtgräns/port & DHL ombud

*Erbjudandet gäller samtliga produkter under perioden 2/6 - 4/6 2023. Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden. För gratis leverans av vitvaror välj "standard" vid leverans.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Matlagning

Matlagning - En hatkärlek

Matlagning är för nästan alla en stor del av vardagen och något som är nödvändigt i alla hushåll. Men vi alla har olika förhållningssätt till just matlagning. Somliga älskar att laga mat, andra hatar det och vissa gör det mest för att de måste.

Oavsett vilken typ av kock du är så kan vi hjälpa dig att underlätta matlagningen i vardagen. Vi har produkter som kan hjälpa dig eller som kan göra din mat mycket godare.

Hur kan jag göra min matlagning enklare?

Det finns tyvärr inga genvägar när det kommer till matlagning egentligen. Men det finns flera sätt att underlätta processen och för att effektivisera matlagningen. Planering är egentligen A och O och om du sätter av lite tid för att planera så kommer du utan tvekan att tjäna på det senare.

Ett bra tips är att alltid göra en matsedel för veckan. Sätt dig ner med de andra i hushållet och planera för den kommande veckan. Skriv ned vad ni ska äta varje dag och gör sedan en inköpslista utifrån er plan. Storhandlar du allt på en gång sparar du dessutom (nästan alltid) pengar. Prova själv en månad och se!

Sedan kan man såklart underlätta matlagningen genom att äta ganska enkla maträtter som inte tar allt för mycket tid att förbereda och laga. Det kan vara en idé att göra storkok som du fryser ner i portionsförpackningar. Då är matlagningen superenkel eftersom att du bara behöver ta upp och tina maten du lagat. Så kanske det passar dig bättre att laga massa mat en dag i veckan som du sedan kan spara? Eller så kanske du fryser ner ett par portioner för ”nödfall” eller de dagar du helt enkelt inte orkar laga mat.

En annan sak som underlättar enoemt är rätt redskap. Hushållsmaskiner kan både göra vardagen enklare och tillföra en extra dimension till festmaten. Dessutom kan du experimentera hur mycket som helst vilket brukar framkalla kreativitet och lekfulhet. Har du exempelvis någon gång provat att laga mat med Sous Vide? Eller har du provat att stavmixa din potatismos istället för att mekaniskt mosa den? Kanske har du aldrig gjort en riktigt god hemmagjord juice? Då har du massor att prova.

Matlagning behöver inte vara mer komplicerat än du gör det. Kom ihåg att du kan anpassa matlagningen efter dina egna ambitioner. Du behöver inte leka Masterchef varje dag.

Vilka köksredskap behöver jag?

Egentligen är det bara du som kan veta vilka köksredskap du kan tänkas behöva i din vardag eller när du har lust att vara lite mer ambitiös i din matlagning. Vi har hjälpredor som kan underlätta samtidigt som de förbättrar resultatet.

Om du exempelvis tycker det är tråkigt och svårt att knåda bulldegen vid bakning kan en maskin som gör det åt dig spara dig för den tråkiga delen. Samtidigt får du ett bättre resultat eftersom att maskinen ger ett mer jämnt resultat. Så var inte rädd för att unna dig något som både underlättar och gör matlagningen avsevärt bättre.

När du vill ha det där extra i matlagningen

Dessutom kan du med ett antal kökshjälpredor förbättra matlagningens kvalité, förbättra smakupplevelsen och samtidigt få ännu mer kul i köket. Är du en som gillar att experimentera i köket? Prova nya tekniker och försöka bli en bättre kock varje gång? Ja då kan du absolut ta hjälp i matlagningen. Dessutom får du ofta hjälp med tekniker som sparar dig tid i tillagningen vilket betyder att du kan ägna dig åt de andra delarna av maträtten.

Vi kan matlagning

Behöver du hjälp med att hitta rätt köksredskap för dig? Eller behöver du kanske tips om vilken maskin som kan underlätta matlagningen för just dig?

Du kan alltid kontakta vår kundservice via mail, chatt eller telefon på 0771 – 31 30 31.

Billiga priser på Black Friday

Favoriter

Stäng