Spara 400:- på varor över 4000 kr

Gäller t.o.m 30/5. Använd koden: K400. *Kan inte kombineras med andra rabatter eller paketerbjudanden

×
0771-31 30 31 Kundservice öppet 9-19
  • Måndag 9-19
  • Tisdag9-19
  • Onsdag9-19
  • Torsdag9-19
  • Fredag9-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Favoriter
×

Favoriter

0 Varukorg
Meny

Ångkokare

Pris (kr)
Min:
Max:
-
Vi hittade 1 produkter

Philips HD9140/91

Leverans möjlig fr.o.m. 08-06-2017

Njut av naturligt hälsosam mat - proppfull med smak! Philips ångkokare har en stor mängd förinställningar som gör att ångan...

679:-
679:-

Ångkokare

Att ånga kött, fisk och grönsaker är ett bra sätt att bevara alla näringsämnen i råvarorna när du tillagar dem. Det är även ett hälsosamt sätt att laga mat, då du inte behöver tillsätta någon form av fett. En ångkokare gör detta matlagningssätt både enklare och mer effektivt.

Flera behållare

Om du vill ånga mycket mat på en gång, och samtidigt hålla exempelvis grönsaker och kött separat, finns det ångkokare som har flera våningar i samma behållare. De är perfekta för dig som vill laga olika maträtter på samma gång, eller om du enkelt vill separera olika råvaror. 

Rengöring och förvaring

Vissa ångkokare har hyllor som du kan justera, så att du antingen kan ha flera hyllor med olika råvaror, eller ta ut hyllor och tillaga större maträtter på en och samma våning. Dessa varianter är lättare att förvara, då de går att plocka isär, och är enkla att rengöra – perfekt för dig som har ont om tid. Om du vill underlätta rengöringen ytterligare bör du välja en ångkokare med behållare som går att diska i diskmaskin.

Funktioner och finesser

Om du vill spara tid bör du välja en ångkokare som har en medföljande risskål. På så sätt kan du koka hela din måltid på samma gång. På så sätt kan du koka hela din måltid på samma gång. Vissa kokapparater har även en vattenmätare som tillåter dig att fylla på vatten medan maskinen fortfarande är på. På så sätt slipper du stänga av ångkokaren och sätta på den igen när vattennivån blir knapp mitt i tillagningsproessen. En ytterligare tidssparande funktion är en inbyggd timer. Med denna timer kan du ställa in när du vill att maten ska vara klar, så du kan göra annat medan maten lagas.