0771-31 30 31 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Gör karriär hos Tretti

Tretti är del av den nordiska e-handelsgruppen WhiteAway Group och är en av Sveriges största Marketplaces för vitvaror och hushållsartiklar. Vi är 40 drivna medarbetare på Tretti, och tillsammans med våra kollegor i WhiteAway Group jobbar vi med norska, svenska och danska kunder. Vi är ständigt på jakt efter fler engagerade medarbetare som vill hjälpa våra kunder att få vardagen att rulla.

Vi är en relativt ung verksamhet som präglas av en stark entreprenörsanda. Vi har stor tillit till våra medarbetare och du får tidigt utrymme att ta stort eget ansvar och testa egna idéer samtidigt som vi hjälper dig att växa i din roll. Tror du också att framtidens handel finns på nätet? Då kan du vara helt rätt kandidat för oss!

Möt dina kommande kollegor

Vi är många som arbetar inom Tretti – allesammans med våra unika personligheter, specialistkompetenser och styrkor. Detta är bara några av de ansikten som du kommer att möta hos oss. Här får du veta vad som motiverar dem att gå till jobbet - lika glada varje dag.

Head of CSA SE

Det viktigaste för mig är att ha ett omväxlande arbete med stor variation samtidigt som man tillåts att utmana sig själv. Jag känner att medarbetarnas åsikter tas på allvar och man har som anställd stor möjlighet att påverka företaget. Som anställd uppmuntras man att sträva framåt och alltid bli bättre.

Daniel Karlsson, + 6 år i WhiteAway Group

Team Lead

Här behöver man aldrig vara rädd för att ställa frågor utan uppmuntras alltid att lära sig mer så länge rätt driv finns. För mig är det roligt att få vara med på resan och vår konstanta jakt efter tillväxt betyder att det hela tiden sker förändringar i verksamheten på alla nivåer – det motiverar och driver mig.

Elina Johansson, + 3 år i WhiteAway Group

Delivery Specialist

Tillsammans med mina fantastiska kollegor jobbar vi mot det gemensamma målet att skapa en wow-upplevelse för våra kunder, vi besvarar stora som små frågor. Bland det bästa med arbetet är att vi är ett härligt gäng som också har det roligt på kontoret, det är sällan det passerar en dag utan att jag har ett leende på läpparna.

Peter Nilsson, + 10,5 år i WhiteAway Group

En vanlig vecka hos Tretti

Så här ser en vanlig vecka ut i siffror för våra 50 medarbetare hos Nordens största online vitvaruhandlare.

Mat gör magen glad

455

koppar kaffe per vecka

249

frukter per vecka

361

liter vatten per vecka

61

kakor per vecka

Det handlar om människor

28 år

medelåldern

8

Tretti bebisar

Hjärngympa på topp

935

artiklar per vecka

9

böcker per vecka

4

kurser per vecka

… och en sund själ i en sund kropp

256

km sprungna per vecka

Vil du jobbe hos oss? / Vill du jobba hos oss?

Vi är en nordisk gemenskap med anställda från både Danmark, Sverige och Norge. Om du går en rundvandring i våra lokaler kommer du med all säkerhet höra alla skandinaviska språk. Vi lägger särskilt vikt vid att våra medarbetare har en kulturell och språklig förståelse för de marknader de arbetar på. Den här kulturella anpassningen är något som vi vill utveckla ännu mer i framtiden.

Danska

155 anställda

Svenska

50 anställda

Norska

35 anställda

Förmåner för våra medarbetare

Fitness

Hjärncellerna styrketränar du i det dagliga arbetet medan du kan hålla kroppen i minst lika god form genom att ta del av vårt friskvårdsbidrag som vi erbjuder våra anställda.

Lunch

Som medarbetare kan du välja att ta del av vårt förmånliga luncherbjudande där det varje dag levereras en komplett lunch med sallad och bröd som tillbehör. Förutom luncherbjudandet har vi alltid frukt, kaffe, te och bubbelvatten på kontoret för att hålla energin på topp.

Sociala gruppen

Vi har en stark gemenskap och tycker om att hitta på olika aktiviteter tillsammans! På våra båda kontor har vi en social grupp som styr upp aktiviteter under året, bland annat AW’s, utflykter mm. Det är väldigt uppskattat och vi söker hela tiden nya medlemmar!

Moderna och fräscha lokaler

Vi tycker det är viktigt med en kontorsmiljö som stimulerar innovation och samarbete, samtidigt som ergonomin är prioritet. Vi sitter i ett öppet landskap med stora ytor och har ett flertal mötesrum till vårt förfogande. Och när vi inte samlas för gemensamma möten i vår lounge-del utmanar vi gärna kollegorna på en pingismatch.

Våra 5 värdegrunder

1. Det handlar om människor

WhiteAway Groups existensberättigande vilar på glada och nöjda kunder. Vårt DNA är enga-gerade och ansvarstagande medarbetare. Oavsett var i verksamheten vi arbetar så strävar vi efter att sätta oss in i kundens behov. Allt vi gör har sin utgångspunkt i ett kundperspektiv. Vår förmåga att leva upp till detta börjar hos oss själva och med en positiv inställning. Det är när vi samarbetar och kämpar för samma mål som vi lyckas.

2. Skapa tillväxt

Vi motiveras av att skapa en långsiktig tillväxt och vi strävar efter att hela tiden utvecklas. Vi jämför våra mätbara prestationer med de allra bästa och vårt mål är att göra det bättre än dem. Vi är medvetna om att världen och vår marknad hela tiden utvecklas – det som var bra i går kan vara medelmåttigt eller rent utav inaktuellt nästa dag. Vi stävar efter tillväxt och utveckling, både som organisation och för varje enskild medarbetare.

3. Bygg öppna och ärliga relationer

Vi säger det som det är till varandra. Även vid de tillfällen det handlar om svåra eller rent av jobbiga saker. Vi tror på att det är bättre att vara ärliga och öppna med feedback mot varandra för att tillsammans åstadkomma resultat. Vi tycker det är nödvändigt och väsentligt att kommunicera brett och grundligt, så varje enskilt team och medarbetare får en optimal förutsättning för att prestera på bästa möjliga sätt. Vi uppmuntrar initiativ som syftar till att öka informationsflödet och alla medarbetares inblick tvärs över organisationen.

4. Gör mer med mindre

Att kunna sälja till lägsta pris är en förutsättning för att existera på vår marknad. Det betyder att för att nå framgång på den marknad vi är verksamma på, måste man ha låga omkostnader och vi är stolta över att nå stora resultat med små medel. Affärsmannaskap är ett nyckelord.

5. Var ödmjuk

Vi ser det som en positiv egenskap att vara ödmjuk. Vi firar och är glada över våra framgångar men låter det inte stiga oss åt huvudet och behandlar andra på ett sätt som vi själva vill bli behandlade på. Vi accepterar att det på olika områden alltid kommer finnas någon som är bättre än oss. Därför är vi som organisation och som individer alltid öppna för att bli inspirerade, lära oss nytt och ändra oss.

Favoriter

Stäng