0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Landmann

Grilla och njuta ute med LANDMANN Oavsett om du är nybörjare eller en fullfjädrad och rutinerad grillare hittar du din grill och grillutrustning hos LANDMANN. Du kan vara säker på att uppnå bästa resultat med Landmanns produkter. Landmann värdesätter enkelhet, kvalitet och bra design till ett rimligt pris och detta genomsyrar alla produkter.

Rätt grillutrustning för varje dag Du behöver inte hitta på någon speciell anledning för att grilla för alla dagar kan vara en grilldag. Smaken är som bekant delad och därför har vi grillar för alla tillfällen och preferenser. Älskar du sprakande glöd eller föredrar du snabbheten och precisionen i en gasolgrill? Kanske är det en elgrill som passar dig bäst i förhållande till omgivande miljö eller är det en portabel grill som står högst på önskelistan? Oavsett vilket så har LANDMANN en modell som passar dig! Till varje grill finns alltid utvalda och speciellt anpassade tillbehör för att ytterligare förbättra upplevelsen.

Allt för grillning: Landmann originaltillbehör Själva grillen är bara början. För en riktigt lyckad grillning behövs också ett och annat tillbehör så att du kan använda, rengöra, skydda och vårda din grill ordentligt. Vare sig man vill ta sin grillning ytterligare ett steg eller kanske bara variera sig lite, så har LANDMANN de rätta redskapen. LANDMANN original tillbehör gör grillningen enklare och roligare!

Modulus Med det praktiska grillgallersystemet MODULUS från LANDMANN kan du designa din grillyta efter dina behov – t.ex. för små grillade maträtter, en pizza eller wok. Sätt bara in lämplig modul så är du snabbt igång. Tack vare det genomtänkta Modulussystemet passar allt perfekt ihop och kan bytas ut snabbt och enkelt. Artiklarna går lika bra att använda på vanligt grillgaller. Då placerar man dem helt enkelt ovanpå det vanliga grillgallret. Modulus ingår som standard på vissa grillar och är tillval på andra modeller.

maxX-Zone
Den infällda inbyggda infraröda sidobrännaren med 3,7 kW ger otroliga temperaturer på upp till 800 °C om så önskas – och inte bara för skojs skull, utan för att det är just den värmen som ger den perfekta ytan på ditt kött.

Cook-Zone
Detta är en 3 kW nedsänkt inbyggd sidobrännare som låter dig tillaga en mängd olika sidorätter och såser direkt på din grill. Så du har allt på plats och behöver inte springa fram och tillbaka mellan grillen och köket.

Läs mer på Landmanns webbplats

Favoriter

Stäng