0771-31 30 31 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Leifheit

Leifheit är ett tyskt företag med egen produktion av olika produkter som har en sak gemensamt: hög kvalitet och smarta funktioner som gör vardagen lättare. Hög kvalitet är inte bara något vi säger, faktiskt ges ända upp till 5 års garanti på många av produkterna, och dessutom är de certifierade genom tester av opartiska företag som bevis för hög säkerhet och hög kvalitet.

Leifheit - Gör vardagen enklare med Leifheits smarta lösningar

När du köper en Leifheitprodukt kommer du snabbt att upptäcka att den faktiskt gör vardagen lite lättare. När du t.ex. köper ett torkställ ingår en strumphållare, och med de speciella strykbrädorna från Leifheit kan du stryka dina kläder snabbare.
Leifheit kan erbjuda ett stort sortiment från lågt till högt pris inom:

  • Torkstativ
  • Strykbrädor
  • Rengöringsprodukter

Oavsett om man har ett litet eller stort hushåll så har Leifheit en lösning.

Torkstativ

Den mest populära serien av torkställningar från Leifheit heter "Pegasus" och det är tysk kvalitet från översta hyllan. För att få TüV-certifiering, som är bevis på hög kvalitet och säkerhet, ska ett torkstativ kunna bära 1 kg för varje meter torkplats. Leifheits Pegasus-serie kan klara det dubbla, och det är åter ett bevis på den höga kvaliteten. Därför kan Leifheit också ge hela 5 års garanti på denna serie. Dessutom har den 2 jättesmarta strumphållare som har plats för totalt 54 delar (strumpor, underkläder, trasor, etc.) vilket ger extra torkplatser på stativet och dessutom gör det mycket snabbare och lättare att hänga upp och ta ned tvätten.
Köp Leifheit torkstativ här

Strykbrädor

Ska strykningen gå snabbt och lätt så är Airboard-serien rätt val. Med det speciella thermoreflect strykbordsöverdraget reflekteras ångan tillbaka genom kläderna och det gör strykningen både enklare och mycket snabbare. Ångan kan helt enkelt inte tränga igenom strykbordsöverdraget och därför stryks "båda" sidorna på kläderna samtidigt. Själva strykytan är inte gjord av metall, utan i ett lättviktsmaterial som gör att det, trots det extra kraftiga stället, fortfarande väger mindre än en traditionell strykbräda. Kvaliteten är även här i topp och därför ges 5 års garanti.
Köp Leifheit strykbrädor här

Rengöring

Leifheit har kanske det smartaste och mest innovativa rengöringssystemet på marknaden. Det heter "Click System" och går ut på att man har 1 teleskopstång på vilken man kan klicka fast massor av olika produkter. Faktiskt finns det redskap för alla hushållets rengöringsbehov från golvrengöring till fönsterputsning, etc. Utöver att göra rengöringen mycket snabbare och mer effektiv har det den stora fördelen att det tar mycket lite plats i städskåpet. Eftersom man endast behöver 1 stång till allt, gagnar det både din plånbok och miljön. Utöver Click Systemet är Leifheit också specialister inom golvrengöring och erbjuder många olika slags rengöringsset. Alla produkterna är i tysk kvalitet och har 3 års garanti.
Se utbudet av rengöringsprodukter här.

"Always a better idea"

I över 50 år har Leifheit producerat kvalitetsprodukter med smarta funktioner som gör vardagen lättare. Det har visat sig vara en stor succé, och Leifheit säljer idag sina produkter över hela världen. Leifheit producerar majoriteten av sina produkter i Europa eftersom de värnar om sina höga kvalitetskrav.

Favoriter

Stäng