CYBER MONDAY | Upp till 25% på allt till köket*

Se utbudet. *Gäller ej varor märkta med "Alltid prisvärd" eller returvaror. T.o.m. 1/12-21.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • LördagStängt
  • Söndag12-17
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Tretti Marketplace

Tretti.se är en Marketplace – vad innebär det?

Tretti Marketplace är en plattform där flera olika försäljare kan ställa upp sina varor. Det ger dig som konsument en ökad valfrihet och ett bredare utbud på ett och samma ställe.

Vem går betalningen till?

Det är Tretti som hanterar betalningen och utfärdar bekräftelsen på beställningen. Vi erbjuder dig flera olika betalningsalternativ såsom kortbetalning, Bankgiro eller Qliro faktura. Vi garanterar att din betalning hanteras på ett säkert sätt via oss.

När du köper något från Tretti Marketplace ingår du dock ett köpeavtal direkt med försäljaren. Därmed kommer mejl med kvittering på din order att skickas med försäljaren som avsändare.

Vad innebär detta för leveranstiden?

Varifrån en produkt geografiskt skickas ifrån beror på vem det är som är försäljare. Efter att du har lagt en beställning på en vara skickas nämligen produkten från den utvalda försäljarens lager. Det är däremot Tretti Marketplace som hanterar leveransen via transportören Bring. Leveranstiden för den enskilda varan hittar du i produktinformationen. Läs mer om leverans och eventuella tilläggstjänster här.

Vem säkrar mina konsumenträttigheter?

När du handlar på tretti.se är den enskilda försäljaren som har ansvar gentemot dig som konsument. Däremot hanteras eventuella reklamationer och dyl. av Tretti Marketplace. Du behöver därför inte vara orolig att hamna mellan stolarna utan du kan alltid vända dig till vår kundtjänst oavsett vilken försäljaren du har köpt varan från. Och självklart talar vår kundtjänst svenska.

Tretti Marketplace följer den svenska Konsumentköplagen, Köplagen och Distanshandelslagen samt är certifierade för Trygg E-handel och följer deras riktlinjer. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Vill du sälja produkter via Tretti Marketplace? Läs mer här.

Favoriter

Stäng