0771-31 30 31 öppet idag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny
miele logo
Intro Image

Miele historia

Två familjer har satt sin prägel på företaget sedan mer än 100 år tillbaka, familjerna Miele och Zinkann. Med hjälp av elva medarbetare, fyra svarvar och en borrmaskin grundade teknikern Carl Miele och köpmannen Reinhard Zinkann år 1899 ett företag för tillverkning av mjölkcentrifuger i Herzebrook. Deras motto blev till en företagsfilosofi: ”Immer besser” – att alltid bli bättre.

Kvalitet från Miele

Sedan mer än hundra år tillbaka gäller att du kan lita på Miele. Våra hushållsmaskiner lämnar dig inte i sticket. Som enda tillverkare i branschen så utvecklar, tillverkar och testar vi på Miele våra produkter för en driftstid motsvarande hela 20 års normal användning. En gång Miele, alltid Miele. Mielekunder över hela världen fortsätter att välja Miele och rekommenderar Miele till vänner och bekanta. Vi lovar dig att vi inte heller i framtiden kommer att kompromissa med våra produkters tillförlitlighet och långa livslängd.

Komfort från Miele

Vare sig det handlar om ett klassiskt vred, en diskret sensor eller en högupplöst pekskärm som liknar den på din smarttelefon, är det lätt och roligt att använda en apparat från Miele. Till det kommer många olika bekväma och pålitliga automatikprogram med ”Garanti att lyckas” som du kan använda t.ex. i köket eller i tvättstugan. Och väldigt stor omsorg om detaljerna. Ett bättre liv med Miele!

Design från Miele

Inget annat märke kan jämföras med Miele när det gäller rena former och tidlös elegans. Ingen annanstans kan du hitta en jämförbar mångfald av designserier och färgspektra för dina inbyggnadsprodukter för köket. Ingen annan lägger ner lika mycket omsorg på att produkterna ska få en inbördes avstämd design Det spelar ingen roll vilken inredningsstil du föredrar, Miele passar dig perfekt.

Teknik från Miele

Miele står för bästa resultat och mångsidig njutning med minimal energiförbrukning. Det gäller både i köket, i tvättstugan och vid dammsugningen. En överlägsen teknik med innovativa utrustningsdetaljer är garantin för detta, och du hittar den bara hos Miele. Beviset på detta är mängder av förstaplaceringar hos tyska Stiftung Warentest och liknande konsumenttestinstitut världen över.

Hållbar utveckling

För Miele är hållbar utveckling något som vi är skyldiga de värden och den tradition som företaget står för och en absolut nödvändig bas för långsiktig framgång.

Favoriter

Stäng