Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

Vill du byta ut vinterpälsen mot silkeslen sommarhud?

Spana in vårt stora utbud av produkter inom hårborttagning. Här hittar du de rätta hjälpmedlen för att fixa sommarlooken.

Vilken metod ska du välja under semestern?

  • Dagsturen: Ladyshavern är en enkel och smärtfri metod, men den kräver dagligt underhåll för ett silkeslent resultat.
  • Några veckor vid Medelhavet: En epilator tar bort håret vid roten – även de envisa, små hårstråna. Oftast lovas silkeslen hud i upp till fyra veckor, men det varierar såklart från person till person. Den här metoden känns lite mer än rakning, men håller desto längre.
  • Hela sommaren: Hårborttagning med ljus kallas även för IPL och är perfekt för dig som vill göra några behandlingar och sedan slippa tänka på din hårväxt resten av sommaren. De flesta modeller lovar hårfritt resultat i upp till åtta veckor. Läs noga på de olika apparaterna innan du väljer din favorit.

Vad är egentligen IPL?

IPL står för ”Intense Pulsed Light”. Tekniken har använts professionellt i längre tid, men Philips har forskat och testat tekniken i över fjorton år för att kunna erbjuda IPL för säker hårborttagning hemma.

Apparaten skickar ut ljuspulser, som fångas upp av melaninet (färgpigmentet) i hårstråna och omvandlas till värme. När hårsäcken värms upp försätts den i vila, så att återväxten av håret avtar. Det är dock viktigt att din hud inte är för mörk eller hårstråna för ljusa för att tekniken ska fungera. Annars kan ljuset fångas upp av melaninet i huden istället för i hårstråna. Philips BRI953/00 har en särskild SmartSkin sensor, som läser av din hudton och anpassar ljusimpulserna till rätt styrka.

Kliniska tester visar på att Philips BRI953/00 reducerar hårväxten med 92 % mindre hår på bara tre behandlingar. Efter en tids behandling kan huden bli helt hårfri i upp till 8 veckor.

silkn-lipo-minska-midjemåttet

Kom igång med sunda vanor inför sommaren

Ibland kan det kännas svårt att hinna med att både träna och äta nyttigt, och ju närmare badsäsongen man kommer, desto mer stressande blir känslan. Men det finns hjälpmedel som gör det lättare att komma igång med sunda vanor i vardagen.

Ta ett kik in på sidan och se om du inte kan hitta något som kan hjälpa dig komma igång med en sund livsstil i god tid till strandsäsongen startar!