Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-16:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null
null
null
null
188
Dagar
06
Timmar
16
Minuter
40
Sekunder
null

Fantastiska erbjudanden redan nu | Spara stort på ledande varumärken


null
null
null
null
null
null
null
null

Välkommen till Black Friday på tretti den 29 november 2024! 


Black Friday närmar sig och vi firar stort! 

Här kommer du snart att hitta de bästa Black Friday-erbjudandena och massor av varor till reapriser. Du kan göra kap på allt från vitvaror till personvård till spännande köksmaskiner så som blenders och espressomaskiner. Helt enkelt: billiga kvalitetsvaror och låga priser på hundratals produkter. Du kan hitta allt möjligt så passa på att fynda både julklapparna och skäm bort dig själv med fantastiska produkter till tokiga priser! 


Bäst av allt

Du slipper stå i kö vid kassan och bråka med andra som vill ha samma varor. Du kan i stället i lugn och ro jämföra priser och handla tryggt och bekvämt utan att trängas i små lokaler fyllda med andra Black Friday-älskare och shoppare. Du får många andra fördelar när du shoppar på Tretti: Under Black November har du gratis frakt och fria returer i hela landet, vi erbjuder installation av dina nya vitvaror och miljövänlig bortforsling av dina gamla vitvaror. Vi finns även alltid här för att hjälpa dig med personlig service före, under och efter köp. Vår hemsida är alltid öppen, så du kan shoppa när som helst på dygnet, oavsett om du är på jobbet måndag morgon, det är akut och du behöver en ny diskmaskin eller kyl-frys nu eller om klockan är 12 på natten till Black Friday.


Få info om erbjudanden före alla andra: Anmäl dig till vårt nyhetsbrev! 


Med Trettis nyhetsbrev kommer du vara först med att få:

  • Exklusiva rabattkoder
  • Våra bästa erbjudanden
  • Tips, tricks och inspiration för hemmet


Detta är något du inte vill missa! Anmäl dig till nyhetsbrevet här.


Följ oss på Facebook

Vill du vara med i tävlingar om spännande priser och få nyheter först är det en superbra idé att följa oss på Facebook. Följ oss på Facebook här.


Vad innebär det att handla på Tretti på Black Friday?

Genom att handla på Tretti får du många fördelar som du inte får när du handlar i butik. Du kan i lugn och ro sitta hemma i soffan vid tolvslaget och plocka de varor du vill ha till din varukorg och slutföra ditt köp med enkla knapptryck. Inga köer, inget letande efter parkeringsplatser eller betalande av parkeringsavgifter. Samt inget bärande av till exempel en tung frysbox som inte får plats i bilen.


De mest uppenbara fördelarna är:

  • Ingen trängsel och inget bråkande med andra som vill ha samma vara.
  • Du får tillgång till ALLA erbjudanden exakt klockan tolv på Black Friday. Olikt köpcentrum och fysiska butiker så har vi ingen kö vid dörren.
  • Du kan enkelt jämföra varor, modeller och priser i flera butiker och välja de bästa och billigaste varorna. 


Kom ihåg att på Tretti har du 365 dagars öppet köp på alla varor med obruten förpackning. Det innebär att du inte behöver missa ett bra erbjudande!

Du kan även köpa dina julklappar på Tretti och byta dem om mottagaren inte är helt nöjd eller vill ha en annan vara.

 

Black Week & Black November 2024

Black November och Black Week kommer från Black Friday och benämns även ibland som Black Friday week. Det är en förlängning av erbjudanden och rea som startar redan på måndagen innan Black Friday.

Vi på Tretti börjar redan i början av november med en hel månad av erbjudanden! Vi börjar alltså vår stora Black November-rea redan 1a november där du hittar allt från robotdammsugare till bakmaskiner till vitvaror – till riktigt billiga priser.

Det gäller att hålla koll varje dag för att göra riktigt bra fynd då erbjudandena ofta är tidsbegränsade. För att försäkra dig om att du är först på bollen är det en bra idé att anmäla sig till vårt nyhetsbrev, då missar du garanterat ingenting!

Black Week infaller 2023 den 25–30 november och den stora dagen - Black Friday är den 29 november.

Något annat som infaller inom Black Week (även kallat Black Friday weekend) är Black Weekend som ligger i slutet av veckan, alltså 29–30 november. Det är slutspurten på prisfesten och om du vågar vänta till dess kan du göra massor av kap och fynd.

Vi har en gigantisk prisfest hela månaden och vi hoppas att du vill vara med och fira med oss! Dessutom kommer du att kunna delta i tävlingar och vinna fantastiska priser!


Vad köper kunderna mest av på Black Friday på Tretti?

Man kan lätt säga att Black Friday är en av de dagar där vi säljer som allra mest och ett mycket stort antal köp blir slutförda. Det finns två huvudanledningar till det. För det första är det självklart på grund av de galna erbjudandena vi erbjuder, du kan verkligen fynda ordentligt! Den andra anledningen är att Black Friday ligger tätt inpå julen.

Att shoppa sina julklappar på Black Friday är en självklarhet för många nuförtiden, och Black Friday blir bara större och större för varje år som går och omsättningen spränger nya rekord med råge år efter år.

De varor vi säljer absolut mest av är torktumlare, tvättmaskiner och kylskåp. Det är också dessa varor och tillhörande varugrupper, alltså andra vitvaror, som du kan spara allra mest pengar på under Black Friday-ruset!

Vi har många riktigt bra vitvaror från de ledande och mest populära producenterna och märkena på marknaden såsom ElectroluxBoschAEG och LG. Det är inte konstigt att dessa är några de mest populära varorna på Black Friday eftersom du får toppkvalitet för relativt lite pengar. Utöver det har vi såklart många fler märken. Du kan spana in vårt vitvarusortiment här.

Produkter för hemmet också väldigt populära, inte minst den klassiska dammsugaren som är det vi säljer allra mest av sett till antal. Dammsugaren är något alla behöver men få vill spendera mer pengar än nödvändigt på. Det är som upplagt för att uppgradera den gamla dammsugaren på Black Friday. Vi har ett otroligt sortiment där du kan få både handdammsugare, skaftdammsugare, den klassiska dammsugaren, robotdammsugare och många fler spännande modeller.


Spara pengar - Julklappar för alla!

Det kan vara svårt att handla julklappar. Men på Tretti.se behöver det inte vara svårt. Vi har nämligen ett riktigt bra tips som funkar för nästan alla.

Om du spanar in vår kategori ”hushåll” finns det hushållsmaskiner och hjälpredor och mycket mer därtill. Vi är säkra på att du kan hitta den perfekta julklappen till svärmor, brorsan, vännen, kollegan eller föräldrarna. Ja, till och med till barnen!

Under fliken ”fun cooking” finns massor av saker som alla barn skulle älska. Bland annat hittar du popcornmaskiner, chokladfontäner, glassmaskiner och mycket mer.

Även om inte alla önskar sig köksmaskiner, är det vanligt att när man väl får en sådan, blir man förtjust och kan inte föreställa sig livet utan dem. Exempelvis en lyxig kaffemaskin, air fryer eller stavmixer, etc. listan kan göras lång.


3 tips som säkrar ett lyckat köp

Det finns många saker man kan kontrollera, jämföra och säkra sig mot när man förbereder sig för Black Friday shoppingen. Enligt oss är dessa de viktigaste 3!


1. Gör upp en budget

Idag kan man handla på faktura, delbetala och det är väldigt lätt att handla på nätet. Det kanske låter lite töntigt men för att säkerställa att du inte drar i väg dina köp och inte slösar pengar på onödiga köp så är det en bra idé att göra upp en budget. Sätt en maxgräns för hur mycket pengar du får använda och viktigast av allt: Håll dig till den!


2. Skriv ner varunumret och jämför

Det är en klok idé att jämföra priser på den vara du är intresserad av hos olika butiker, även om det ibland kan vara utmanande att hitta exakt samma modell på andra webbplatser. Ett användbart tips är att notera varunumret och använda det för att söka i sökfältet på den andra butikens webbplats. Genom att göra det kan du vara säker på att du jämför priserna på exakt samma vara i de olika butikerna. Därefter kan du granska priserna och välja den butik där priset är lägst. Men tänk på att även ta hänsyn till fraktkostnader och returpolicy innan du slutför ditt köp, eftersom det kan finnas dolda kostnader att ta hänsyn till.


3. Kolla priserna dagarna innan

Det är lätt att dras med av rabatter och galna erbjudanden. Ofta ger hemsidornas design intrycket av att du att du sparar mer än vad du egentligen gör. Därför är det smart att bevaka ett par sidor med de produkter du vill köpa innan Black Friday. Då kan du se på själva Black Friday hur mycket du faktiskt sparar genom att jämföra för- & efter-priser. På Tretti.se skriver vi alltid ”tidigare pris” på varor vi rabatterat för att göra det lättare för dig att se hur mycket pengar du sparar på ett erbjudande eller en kampanjvara.

Vill du ha fler tips? Vi har skrivit ett blogginlägg som kan hjälpa dig lyckas med din Black Friday shopping: 10 tips för att göra ett bra köp på Black Friday.


Var kommer fenomenet Black Friday ifrån?

Från början var Black Friday något som bara fanns i USA, och dagen var som ett startskott för julhandeln. Dagen infaller alltid efter Thanksgiving, som infaller den fjärde torsdagen i november. Det finns lite delade meningar om var namnet kommer ifrån.

En teori är att på grund av att julhandeln började dagen efter Thanksgiving (då många var lediga både torsdag och fredag) så vände många butiker sina bokföringstal från röda (alltså minus) till svarta (plus). Det var alltså många som kunde gå med (mycket) vinst efter denna dag på grund av att så många begav sig ut för att handla denna dag.

Senare har det bara fått mer och mer fart och har förvandlats till en strid om vem som kan sälja billigast varor, och erbjudandena har med råge överskridit alla andra reor under resten av året. Det spred sig snabbt från USA till resten av världen, men det är inte förrän de senaste åren som det verkligen tagit fart i Sverige.

Dessutom gick det från att det endast var fysiska butiker som viftade med makalösa erbjudanden till att näthandeln hängde med i denna trend/rörelse. Idag är det fler som sitter redo vid datorn i stället för att gå ut och slåss om varor i butikerna.

Många företag tjuvstartar dessutom tidigare på veckan och det har kommit att kallas ”Black Week” som en symbol för att reor och erbjudanden gäller hela veckan och inte endast på fredagen.

 

När är Black Friday?

Black Friday är något som återkommer år efter år, men eftersom det är olika datum varje år kan det vara lite svårt att hålla koll på vilken dag. Om du tänker att det alltid är dagen efter Thanksgiving, (med andra ord dagen efter den fjärde torsdagen i november), kan det inte slå fel. För att hjälpa dig på traven kan du se när Black Friday infaller de kommande åren här:

 

  • 2023 infaller Black Friday fredagen den 24 november.
  • 2024 infaller Black Friday fredagen den 29 november.
  • 2025 infaller Black Friday fredagen den 28 november.

 

Våga vänta eller handla direkt?

Många butiker och hemsidor laddar upp inför dagen med spännande erbjudanden. Men ofta är det så att du hittar de allra bästa erbjudandena på själva Black Friday. Dock, om du vill vara 100% på att du hinner köpa varan innan den tar slut kan det vara en svår balansgång.

En del butiker kommer även med bättre och bättre erbjudanden under dagen, och då är frågan hur länge man ska våga vänta innan man slår till.

Tyvärr är risken för att den vara du spanar in tar slut ganska stor, eller i alla fall större än övriga dagar på året. Så du måste bestämma dig för om du verkligen behöver denna vara eller om det är något du bara vill ha. Är det något du ”bara” vill ha kanske du vågar vänta lite längre, då det blir mer av en bonus om du kan köpa den till ett riktigt bra pris. Om du står utan tvättmaskin eller något annat akut så är det bäst att slå till så tidigare än senare.

Ett tips är att redan innan Black Friday spana in den/de varor du vill ha och ha ett par back-up-alternativ. Kanske behöver du inte ha just precis den modellen av mikrovågsugn - en liknande modell från ett annat märke kan vara minst lika bra. Skriv ner ett par olika alternativ så har du större valmöjlighet ifall att den varan du bestämt dig för skulle ta slut.

 

Cyber Monday – Vad är det?

Man kan säga att Black Friday är en direkt anledning till att Cyber Monday existerar. Cyber Monday infaller alltid måndagen efter Thanksgiving och Black Friday och har blivit en nästan lika stor shoppingdag i USA som Black Friday är. Från början var Black Friday endast ”till” för fysiska butiker, och därför hängde näthandeln snabbt på med Cyber Monday som gäller alla internetbutiker.

Idag används båda dagarna för alla slags butiker, även om Cyber Monday inte är lika stort i Sverige som exempelvis i USA. Dock kan du absolut göra många kap och få stora rabatter även på måndagen då butikerna ofta säljer ut det de inte blev av med på Black Friday, och många rear också ut andra produkter samtidigt.

 

Finns det något vi kan hjälpa dig med?

Både Black Friday, Cyber Monday, julhandeln och mellandagsrean kan kännas överväldigande för många. Om du tvivlar det minsta, har frågor om en produkt, behöver hjälp med ditt köp eller vad som helst så hjälper vi dig gärna! Du kan nå våra produktexperter både via telefon på 0771 – 31 30 31, via mail på [email protected] eller skriva till oss i livechatten överst på sidan.