0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-21:00
 • Måndag 08:30-21:00
 • Tisdag08:30-21:00
 • Onsdag08:30-21:00
 • Torsdag08:30-21:00
 • Fredag08:30-16:00
 • Lördag12:00-17:00
 • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Tycker du det är svårt att vänta till Black Friday?

Vi kan glädja dig med att vi har massevis av bra erbjudanden redan nu!

Se erbjudanden här


Ta del av exklusiva kampanjer, rabattkoder och bra tips endast för prenumeranter på nyhetsbrevet.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de bästa erbjudandena direkt i inkorgen!

VÄLKOMMEN TILL BLACK FRIDAY HOS TRETTI DEN 25 NOVEMBER 2022!

Black Friday närmar sig och vi firar stort och DU är bjuden!

Här kommer du att hitta de bästa Black Friday erbjudandena och massor av varor till reapriser. Du kan göra ett kap på allt från vitvaror till personvård till spännande köksmaskiner så som blenders och espressomaskiner. Ja du förstår säkert själv; billiga kvalitetsvaror och låga priser på hundratals av varor. Du kan hitta allt möjligt och passa på att fynda både julklapparna och skäm bort dig själv för galna priser!

Och det bästa av allt: Du slipper stå i kö vid kassan, bråka med andra som vill ha samma varor och kan i lugn och ro jämföra priser och handla tryggt och komfortabelt utan att trängas i små lokaler fyllda med Black Friday älskare. Dessutom får du många fler fördelar hos Tretti. Du har alltid gratis frakt i hela landet, kan få installation av din nya vitvara och bortforsling av din gamla samtidigt som att vi alltid finns här för dig. Vi har alltid öppet och du kan shoppa när som helst på dygnet, oavsett om det är på jobbet måndag morgon, du står akut och behöver en ny diskmaskin eller klockan 12 natten till Black Friday.


Få erbjudanden före alla andra: Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Om du anmäler dig till nyhetsbrevet får du bland annat:

 • De bästa erbjudandena före alla andra!
 • Rabattkoder som ger dig extra rabatt!
 • Smarrig information och nyttiga tips och tricks till vardagen!

Det vill du väl inte missa? Anmäl dig till nyhetsbrevet här. Och om du vill vara med i tävlingar om spännande priser och få nyheter först av alla gör du klokt i att följa oss på Facebook. Följ oss på Facebook här.


Vad innebär det att handla hos Tretti på Black Friday?

Genom att handla hos Tretti får du många fördelar som du inte får om du handlar i butik. Du kan i lugn och ro sitta hemma i soffan vid tolvslaget och plocka de varor du vill ha in i varukorgen och därefter slutföra ditt köp.

De mest uppenbara fördelarna är:

 • Ingen trängsel och inga slagsmål om samma vara.
 • Du får tillgång till alla erbjudanden exakt klockan tolv eftersom det inte finns någon kö in på sidan som det finns i fysiska butiker eller köpcentrum.
 • Du kan enkelt jämföra varor, modeller och priser i flera butiker och välja den bästa och billigaste varan.

Kom ihåg att du hos Tretti har 365 dagars öppet köp på alla varor med obruten förpackning. Det betyder att du i lugn och ro kan köpa dina julklappar hos Tretti och byta dem om mottagaren inte är helt nöjd eller vill ha en annan vara eller varan i en annan färg istället.


Black Week 2022

Black week kommer utifrån Black Friday och benämns även ibland som Black Friday week. Det är en förlängning av erbjudanden och rea som startar redan på måndagen innan Black Friday. Många smygstartar med riktigt bra erbjudanden och firar Black Friday hela veckan, och så även Tretti! Redan måndagen på Black week börjar vår stora rea där du hittar allt från robotdammsugare till bakmaskiner till vitvaror till billiga priser. Det gäller att hålla koll varje dag då erbjudandena ofta är tidsbegränsade, men du kan göra riktigt bra fynd! För att säkra att du är först på bollen är den en bra idé att anmäla sig till nyhetsbrevet, då missar du garanterat ingenting. Black week infaller i år 2021 den 22 – 28 november och den stora dagen Black Friday ligger den 25 november. Något annat som infaller inom Black week (även kallat Black Friday weekend) är Black weekend som ligger i slutet, alltså 25 - 27 november. Det är slutspurten på hela festen och vågar du vänta till dess kan du göra massor av kap. Hela veckan har vi alltså en gigantisk prisfest och vi hoppas att du vill vara med och fira med oss! Dessutom kommer du att kunna delta i tävlingar varje dag och vinna härliga och praktiska priser!


Vad köper kunderna mest av på Black Friday hos Tretti?

Man kan lugnt säga att Black Friday är en av de dagar där vi omsätter mest pengar och flest köp blir slutförda. Det finns det två anledningar till. För det första är det såklart på grund av de galna erbjudandena som kommer ut på sidan, du kan verkligen fynda ordentligt! Den andra anledningen är för att det ligger så tätt inpå julen. Att shoppa julklappar på Black Friday är en självklarhet för många nuförtiden och Black Friday blir bara större och större för varje år som går och omsättningen spränger nya rekord med råge år efter år.

De varor vi säljer absolut mest av är torktumlare, tvättmaskiner och kylskåp. Det är också dessa varor och tillhörande varugrupper, alltså andra vitvaror, som du kan spara mest pengar på under Black Friday ruset! Vi har många riktigt bra vitvaror från de ledande producenterna (och de som är mest populära) på marknaden så som Electrolux, Bosch, AEG och LG vilket inte är så konstigt eftersom du får toppkvalitet för relativt lite pengar. Utöver det har vi såklart många fler märken och du kan spana in vårt vitvarusortiment här.

Dessutom är produkter för hemmet också väldigt populära och inte minst den klassiska dammsugaren som är det vi säljer mest av sett till antal. Något alla behöver men få vill spendera pengar på. Då är det upplagt att passa på att uppgradera den gamla dammsugaren under Black Friday. Vi har ett otroligt sortiment där du kan få både handdammsugare, den klassiska dammsugaren, robotdammsugare och många fler spännande modeller.


Spara pengar - Julklappar för alla!

Något som kan vara svårt ibland är att handla julklappar men hos Tretti behöver det inte vara svårt. Vi har nämligen ett smarrigt tips som passar till nästan alla. Om du spanar in vår kategori ”hushåll” finns det hushållsmaskiner och hjälpredor och mycket mer därtill. Vi är säkra på att du hittar den perfekta julklappen till svärmor, borsan, vännen, kollegan eller föräldrarna. Ja till och med till barnen! Under fliken ”fun cooking” finns massor av saker som alla barn skulle älska. Bland annat hittar du popcornmaskiner, chokladfontäner, glassmaskiner och mycket mer. Även om alla inte önskar sig köksmaskiner så är det ofta så att om man först får en så blir man som förtrollad och kan inte leva utan den sen. Exempelvis en lyxig kaffemaskin, kolsyremaskin, air fryer eller stavmixer, ja listan kan göras lång.


3 tips som säkrar ett lyckat köp

Det finns många saker man kan kontrollera, jämföra och säkra sig mot men här kommer, enligt oss, de viktigaste 3!

1. Gör upp en budget - Det kan tyckas låta töntigt men för att säkra att du inte drar iväg i dina köp och inte slösar onödiga pengar (som du till och med kanske inte har råd att slösa) så är det en bra idé att göra upp en budget. Sätt en maxgräns för hur mycket pengar du får använda och det viktigaste av allt: Håll dig till den!

2. Skriv ner varunumret och jämför - Det är en bra idé att kolla vad varan du kikar på kostar hos andra butiker men det är inte alltid lätt att hitta exakt samma modell på en annan sida. Det du kan göra är att notera varunumret och söka efter det i den andra butikens sökfält. På så sätt är du helt 100% säker på att den vara du kollar i de olika butikerna är exakt samma. Sedan kan du jämföra priserna och välja den butik där priset är lägst. Kom dock ihåg att även kolla fraktpris och returrätt innan du slutför ditt köp, det kan nämligen dölja sig kostnader där.

3. Kolla priserna dagarna innan - Det är lätt att bli medriven av rabatter och galna erbjudanden och ofta lägger sidans design upp till att du tror att du sparar mer än vad du egentligen sparar. Därför är det smart att bevaka ett par sidor med de produkter du vill köpa innan Black Friday eftersom du då vet exakt hur mycket du sparar genom att genomföra köpet på självaste Black Friday.


Var kommer fenomenet Black Friday ifrån?

Från början var Black Friday något som bara fanns i USA och dagen var som ett startskott för julhandeln. Dagen infaller alltid efter Thanksgiving som infaller den fjärde torsdagen i november. Det finns lite delade meningar om var namnet kommer ifrån. En teori är att på grund av att julhandeln började dagen efter Thanksgiving (då många var lediga både torsdag och fredag) så vände många butiker sina bokföringstal från röda (alltså minus) till svarta (plus). Alltså var det många som kunde gå med (mycket) vinst efter denna dag på grund av så många begav sig ut för att handla denna dag. Senare har det bara tagit mer och mer fart och har förvandlats till en strid om vem som kan sälja billigast varor och erbjudandena har med råga överskridit alla andra reor under resten av året.

Det spred sig snabbt från USA till resten av världen men det är inte förrän de senaste åren som det verkligen tagit fart i Sverige. Dessutom gick det från att endast vara fysiska butiker som viftade med makalösa erbjudanden till att näthandeln hängde på. Så idag är det fler som sitter redo vid datorn istället för att gå ut och slåss om varor i butikerna. Många företag tjuvstartar dessutom tidigare på veckan och det har kommit att kallas ”Black Week” som en symbol för att reor och erbjudanden gäller hela veckan och inte endast på fredagen.

Men när är Black Friday då?

Black Friday är något som återkommer år efter år och eftersom det är olika datum varje år kan det vara lite svårt att hålla reda på ibland. Men om du tänker att det alltid är dagen efter Thanksgiving, med andra ord dagen efter den fjärde torsdagen i november kan det inte slå fel. Men för att hjälpa dig på traven kan du se när Black Friday infaller de kommande åren här:

 • 2020 inföll Black Friday fredagen den 27 november.
 • 2021 inföll Black Friday fredagen den 26 november.
 • 2022 infaller Black Friday fredagen den 25 november.


Våga vänta eller handla direkt?

Många butiker och hemsidor laddar upp inför dagen med spännande erbjudanden och det är lätt att falla för dem. Men ofta är det faktiskt så att de allra bästa erbjudandena får man på självaste Black Friday. Men om du vill vara helt 100 på att du kan köpa varan innan den tar slut kan det vara en svår balansgång. En del butiker kommer även med bättre och bättre erbjudanden under dagen och då är frågan hur länge man ska våga vänta innan man slår till. Tyvärr är risken för att den varan du spanar in tar slut ganska stor, eller i alla fall större än övriga dagar på året. Så du måste gör upp med dig själv om du verkligen behöver denna varan eller om det mest är något du vill ha. Är det något du ”bara” vill ha kanske du vågar vänta längre då det blir mer som en bonus om du kan köpa den till ett riktigt bra pris. Men om du står och saknar en tvättmaskin eller något annat akut så är det bäst att slå till så tidigt som möjligt.

Men ett tips är att redan innan Black Friday spana in den/de varor du vill ha och ha ett par back up alternativ. Kanske inte du måste ha just precis den modellen på tvättmaskin utan en liknande modell från ett annat märke kanske är minst lika bra. Skriv ner ett par olika alternativ så du har en annan valmöjlighet om just den varan du bestämt dig för skulle ta slut.


Att handla på Black Friday 2022

Den rådande situationen i samhället kan inte ha gått någon förbi. Det är extra viktigt att hålla socialt avstånd och inte bege sig ut i folkmassor om man inte måste. Därför kan man med stor fördel handla online i dessa tider, med extra gott samvete. Dessa fördelar får du om du handlar online hos Tretti:

 • Ingen kontakt med andra människor – Du klickar enkelt hem de saker du önskar att köpa och du kan alltid ringa, maila eller chatta med vår kundservice om du behöver extra hjälp med något. Handlar du stora vitvaror och vill ha dem levererade hem och installerade, kan du utan problem hålla gott avstånd till personalen som kommer. När du har dina varor på plats kan du för säkerhets skull sprita av varorna.
 • Bättre överblick – När du handlar online är det mycket lättare att jämföra varornas pris med varandra. Antingen kan du använda vår jämförelsesfunktion, där du även kan jämföra de olika egenskaperna, eller så kan du helt enkelt lägga de varor du funderar på i korgen och sedan radera de du inte vill ha.
 • Lugn och ro – Sitt i lugn och ro hemma och kolla runt på de varor du önskar. Du behöver inte oroa dig för närkontakt med andra människor och trängsel finns inte på kartan.
 • Du behöver inte lämna hemmet – Inte ens när du mottar dina vitvaror behöver du lämna ditt hem. Välj mellan att få dem levererade till närmsta trottoarkant eller välj att få dem inburna direkt hem till dig. Många jobbar hemifrån idag, vilket gör det ännu enklare att vara hemma för att ta emot varorna.
 • Du gör samhället en tjänst – Många kommuner rekommenderar att man inte rör sig i butiker och på stan i onödan just nu. Dra ditt strå till stacken och shoppa hemifrån du också!

 

Om du ska köpa större saker, nytt IKON kök eller behöver extra hjälp håller våra butiker såklart öppet också! Du kan fortfarande boka rådgivning i butikerna och vi vidtar extra försiktighetsåtgärder för att anpassa oss till situationen. Vi håller avstånd, använder handsprit, begränsar antalet i lokalerna och erbjuder videomöten med våra experter i butikerna. Självklart går det även bra att kontakta butiken via e-post och telefon som vanligt också. Butikerna erbjuder som vanligt även installation av vitvaror hemma hos dig.

Hitta din närmsta Trettibutik här.


Cyber Monday – Vad är det?

Man kan säga att Black Friday är en direkt anledning till varför Cyber Monday existerar. Cyber Monday infaller alltid måndagen efter Thanksgiving och Black Friday och har blivit en nästan lika stor shoppingdag i USA som Black Friday är. Från början var Black Friday endast ”till” för fysiska butiker och därför hängde näthandeln snabbt på med Cyber Monday som gäller alla internetbutiker. Idag är båda dagarna dock till för alla slags butiker även om Cyber Monday inte är lika stort i Sverige som i exempelvis USA. Dock kan du absolut göra många kap och få stora rabatter även på måndagen då butikerna ofta säljer ut det de inte blev av med på Black Friday och många rear såklart också ut andra produkter samtidigt.


Finns det något vi kan hjälpa dig med?

Både Black Friday, Cyber Monday, julhandeln och mellandagsrean kan kännas överväldigande för många. Om du tvivlar det minsta, har frågor om en produkt, behöver hjälp med ditt köp eller vad som helst så hjälper vi dig gärna! Du kan nå oss både via telefon på 0771 – 31 30 31, via mail på [email protected] eller hugga tag i oss i livechatten överst på sidan.

Favoriter

Stäng