0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Få upp till 1000 kr tillbaka när du köper och kopplar upp din nya Bosch diskmaskin till Home Connect appen.*  

För att ta del av kampanjerbjudandet behöver du köpa din Bosch diskmaskin innan den 31/12 2022.  

*Så här gör du:

1) Ladda ner Home Connect appen i App Store eller Google Play. 

2) Koppla upp din nya diskmaskin till Home Connect och ta därefter en screen shot/skärmdump av din uppkopplade diskmaskin i appen.

3) Klicka här för att logga in / registrera dig och din produkt i MyBosch.

4) Klicka på ”ansök om cashback” när du loggar in på produktsidan. Kom ihåg att ha kvittot samt dina bankuppgifter (Swift och IBAN) tillgängliga. Ladda upp kvittot och screen shot/ skärmdumpen när du ansöker om cashback.

5) Din cashback är nu registrerad. Om allt är rätt ifyllt får du dina pengar inom 28 dagar.

För att ta del av erbjudandet och få upp till 1000 kr tillbaka behöver du ha köpt din Bosch diskmaskin på tretti.se under kampanjperioden  01/09 2022 t.o.m. 31/12 2022. Sista dagen för att registrera din cashback är den 15/02 2023.

Läs mer om våra kampanjvillkor här.


Se nedan vilka Bosch dishmaskiner som är med i kampanjen.

Bosch Home Connect

Program för nedladdning 

Nu kan du ladda ner diskprogram till din maskin med appen Home Connect. Oavsett vilken Home Connect-diskmaskin du har finns det en mängd program att ladda ner helt gratis. Tänk dig att du har fått vackra vinglas i födelsedagspresent, precis de som du önskade dig. Nu kan du knappt vänta på att få inviga dem med dina vänner. Men nej, det går inte att ha dem i diskmaskinen, för temperaturen är för hög och sköljningen är för stark. Inga problem. Kolla in Home Connect och ladda ner ett nytt, anpassat diskprogram som rengör vinglasen skonsamt. Trevlig kväll, och låt Bosch sköta disken. 

Fjärrdiagnostik

När diskmaskinen är uppkopplad till Home Connect har du support bara ett klick bort. Vi menar inte bara när något särskilt händer eller om något går fel, utan att alltid du ska kunna få ut det mesta av din nya diskmaskin. Home Connect säger till om det finns nya programuppdateringar eller specifikationer att ladda ner. Vi kan även försäkra dig om att Bosch tillverkar maskiner som är gjorda för att hålla. Om något går fel kan alltså våra tekniker logga in via appen, se vad som har hänt och diagnostisera problemet. De kan hjälpa dig att lösa problemet där och då, eller så bokar de in ett hembesök med en Boschtekniker. Fjärrdiagnostiken gör att teknikern på förhand vet vilka reservdelar och verktyg som behövs för att lösa problemet med en gång, vilket sparar tid och besvär för dig. Smart, eller hur? 

Intelligent program

Har du någonsin funderat på hur ren disken egentligen är efter att diskmaskinen har körts? Eller stör du dig på att salladsskålen och besticken fortfarande är fuktiga? Nu kan du betygsätta maskinens program i appen Home Connect! Om du är nöjd eller missnöjd med resultatet kan du betygsätta det med en smiley i appen, så sparar diskmaskinen dina justeringar och tillämpar dem nästa gång. 

Behöver du hjälp med att koppla ihop din home connect diskmaskin med appen?

Se instruktion i videon nedan

Favoriter

Stäng