0771-31 30 31 öppet i dag kl. 8:30-21
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-21
  • Torsdag8:30-21
  • Fredag8:30-16
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Få hjälp med tvätten med i-DOS - tvättmaskiner med smart självdosering

Bosch i-DOS är en smart funktion med automatisk dosering av tvättmedel som både kan göra vardagen lite enklare och hjälper till att ta hand om miljön. Du fyller bara på de stora behållarna någon gång ibland, så doserar din Bosch tvättmaskin automatisk den rätta mängden ut efter antal kilo tvätt och smutsighetsgrad. Enklare kan det inte bli!


Så intelligent att den klarar sig på egen hand.

Med Bosch i-DOS behöver du bara välja auto-programmet för perfekt ren tvätt varje gång.

i-DOS-sensorerna inuti maskinen fastställer automatiskt vilken typ av material det är, hur mycket tvätt det är i maskinen och smutsighetsgraden, och mäter automatiskt upp den exakta mängden tvättmedel och vatten som behövs för varje tvätt.

Du behöver bara trycka på startknappen. Alltid perfekta resultat och du kan spara upp till 38 %* tvättmedel utan att slösa på vatten.

 i-DOS intelligenta doseringssystem i detalj

Det enda du behöver göra är att fylla de två stora tankarna med tvätt- och mjukmedel, och sedan gör i-DOS resten.

Tvättmaskiner utrustade med i-DOS mäter tvätten exakt och automatiskt.

Den fastställer smutsighetsgraden automatiskt.

Auto-programmet kan själv avgöra vilken typ av material som tvättas.

Den optimerar mängden vatten som behövs för varje tvätt så att inte en enda droppe vatten slösas bort.

Bra för miljön - för plånboken - för vardagen

Du kanske inte vet hur många tvättar 1,3 l flytande tvättmedel räcker till – men det gör tvättmaskinen. Häll i allt på en gång och tvätta många gånger. i-DOS-systemet har även en behållare för automatisk dosering av sköljmedel. Du kan förstås fortfarande dosera manuellt, om du vill.

Med i-DOS tar tvättmaskinen perfekt hand om ditt tvätt – och ditt bankkonto. Du sparar inte bara vatten utan det går även åt cirka 30 % mindre flytande tvättmedel.

i-DOS skyddar inte bara automatiskt din tvätt – den skyddar också miljön. Med det automatiska doseringssystemet kan du spara upp till 7 062 l* vatten per år med din tvättmaskin.

*Genomsnittlig besparing för flytande tvättmedel med exakt doseringsteknik jämfört med manuell dosering. International Journal of Consumer Studies 38 (2014), 265 f. Läs mer här.

Favoriter

Stäng