Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Kontakta oss
på mejl här
null

VitaFresh Pro håller frukt och grönt fräsch upp till 3 gånger längre

Med VItaFresh Pro får du 3 gånger så lång tid att äta upp och slippa slänga jämfört med ett kylskåp utan VitaFresh. VitaFresh-systemet skapar optimala förvaringsförhållanden för dina färskvaror. Det gör det enkelt för dig att alltid ha fräsch mat hemma och du kan minska matsvinnet.


Se vad noll grader kan göra för maten

I en av VitaFresh pro-zonerna är temperaturen inställd på cirka 0° grader. Där förvaras kött och fisk i separata lådor. Lådan förhindrar att lukt och bakterier sprider sig i kylskåpet. I en större låda ser en speciell tätning till att fukten bevaras på precis rätt nivå för frukt och grönsaker så att de håller upp till tre gånger längre.Med andra ord: mer smak och mindre svinn. Rätt så finurligt?


Klicka på bilden för att se en kort video som beskriver fördelarna med VitaFresh.

Minska matsvinnet med kylskåp som håller maten färsk längre

Att minska matsvinnet gör stor skillnad. Varje år går ungefär 1/3 av världens livsmedel förlorad. Men våra kylskåp kan hjälpa till. VitaFresh pro skapar optimala förhållanden för färskvaror så de håller längre. Laxfile håller sig fräsch upp till 7 dagar och jordgubbar upp till 14 dagar.


Klicka här för att se hur mycket längre dina matvaror kan hållas fräsch med VitaFresh

null
null

Bästa förvaringen för dig som storhandlar

Med Bosch 70 cm breda kyl/frysar kan du få plats med upp till 76 l extra i ditt skåp jämfört med ett som har den vanliga bredden 60 cm. Och VitaFresh ser till att maten håller sig fräsch längre. De 10 cm extra ger dig möjlighet att få plats med brickor och serveringsfat som i vanliga fall inte får plats.

De separata lådorna för fisk och kött kan du plocka ut så får du mer utrymme för ex kastruller. Det går också att använda utrymmet i nollgraderszonen för snabbkylning av flaskor.