Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 12:00-17:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
bosch-zoo-dammsugare

Zoo'o ProAnimal dammsugare

Bosch har utvecklat Zoo’o, en serie dammsugare med fyra gemensamma funktioner optimerade för städande djurägare. Tack vare en kombination av AirTurbo-systemet och ProAnimal-munstycket kan djurhår sugas upp snabbare och mer noggrant på både mattor, hårda golv och i möbler.

Slipp lukten av våt hund

Även om djurhår går att dammsuga bort kan fortfarande doften av hund eller katt finnas kvar. Detta råder Bosch bot på genom en kombination av HEPA- och Bionicfilter som ger 50 % renare ”fråndoft”.

Specialutformat munstycke

Zoo’o-serien skiljer sig även från en vanlig dammsugare då munstycket har en cylinder som enkelt plockas ut för rengöring. Genom att utveckla en serie som gör det enklare för husdjursägare att städa upp efter sina djur ser Bosch till att djurägare kan spendera mer tid med sina fyrbenta kompisar och mindre tid med att bli av med djurhår hemma.

null

100 % nöjd eller pengarna tillbaka

Om du registrerar din nya Boschprodukt på MyBosch senast två veckor efter inköps- eller leveransdatum får du 100 dagars returrätt. På 100 dagar hinner du testa och lära känna produkten grundligt. Skulle du inte vara nöjd returnerar du den inom 100 dagar och får pengarna tillbaka med avdrag för returkostnaden.

Det enda du behöver göra är att registrera dig själv och din nya produkt på MyBosch.