Vi upplever just nu problem med vår leveranstjänst. Beställningar kan anlända senare än väntat.

Ett fel hos transportören har orsakat leveransförseningar för vissa beställningar. Stort tack för ditt tålamod och förståelse! Vi hoppas snart kunna leverera som vanligt. Frågor? Maila [email protected].

Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 12:00-17:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

De’Longhis helautomatiska kaffemaskiner

En kaffe i hemmet är lika med en stund för avkoppling och njutning - och med en kaffemaskin från De'Longhi kan det inte bli enklare. Du behöver bara välja dina favoritbönor och med endast ett knapptryck fylls din kopp med kaffe av färskmalna bönor. Sen är det bara att njuta av fantastiska smaker och aromer.

null
null
null

Nymalda bönor ger godare kaffe

De’Longhis kaffekvarnar garanterar en perfekt malning av bönorna och den mest fylliga kaffearomen. Smaken och aromen är beroende av rätt mängd kaffe och vi använder alltid rätt dosering när ditt kaffe tillreds. På så vis undviker du onödigt svinn samtidigt som resultatet i din kopp blir bästa möjliga kaffekoppen.

Kaffe och mjölk: en perfekt kombination

De’Longhis LatteCrema™-system blandar ånga, luft och mjölk i precis rätt proportioner. Perfekt skummad mjölk helt enkelt, så att du bara kan njuta!

Automatiska maskiner med automatisk rengöring

Våra helautomatiska kaffemaskiner är lätta att hålla rena, även när du tillrett avancerade mjölkdrycker. LatteCrema™ systmet har automatisk rengöring.

null

Allt du behöver veta om din kaffemaskin med ett enda tryck

Du kan ställa in din personliga kaffeprofil i appen och använda den när du önskar:

Kaffenjutning i realtid: i appen kan du anpassa alla dina favoritrecept direkt på skärmen.

Upptäck nya recept: upptäck nya smaker genom att ändra aromens intensitet, mängden kaffe och temperaturen med ett tryck.

null
null
null