JUST NU: FRI FRAKT till tomtgräns/port/DHL ombud
*Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
null

HITTA DEN PERFEKTA DISKMASKINEN FÖR JUST DIG

Att diska är väl knappast favoritnöjet för de flesta och nog kan det känns lite motigt att ta hand om disken varje dag. Då gäller det att du har den rätta diskmaskinen som verkligen svarar mot dina behov - så att disken klaras av snabbt och effektivt.

På Tretti vill vi hjälpa dig att hitta den perfekta diskmaskinen som gör det enkelt för dig att hitta en rytm i vardagslunken. Därför har vi samlat vårt stora utbud under flera olika behovskategorier, så att du enkelt kan hitta precis den typ av diskmaskin som just du behöver.

Fristående, underbyggd eller integrerad diskmaskin - vad är skillnaden?

Diskmaskiner kan fås både som fristående, underbyggda och integrerade – något som kan verka lite förvirrande i början. För vad är egentligen skillnaden mellan dem? Är inte bara luckan utanpå som ändras? Nej, så är enkelt är det inte. Häng med när vi förklarar de viktigaste skillnaderna.

null

Glöm inte bort att tänka på ljudnivån

När du ska köpa en ny diskmaskin är ljudnivån en särskilt viktig faktor att tänka på. Detta eftersom en diskmaskin vanligtvis står centralt placerad i hemmet, så att du ofta kommer att uppehålla dig inom hörhåll. Många, speciellt barnfamiljer, behöver också köra diskmaskinen över natten. Då är det ännu viktigare att ljudnivån inte stör sömnen.

De extra tysta diskmaskinerna har en ljudnivå på max 40 dB(A). Det kan ungefär jämföras med ljudnivån för en viskning. Här kan du se vårt utbud av extra tysta diskmaskiner.

null
365 dagars öppet köp
Bli nöjd med ditt val
Snabb frakt
Till tomtgräns
11 x Årets E-handlare
På Pricerunner
Fråga tretti först
tlf. 0771-31 30 31

Fråga Tretti först!

Vi är med från inspiration till installation av vitvaror och hushållsprodukter för hemmets alla rum; från dammsugare och rakapparater till tvättmaskiner och kompletta kökslösningar. Med lång erfarenhet, kunskap och Nordens största sortiment ger vi våra kunder råd till ett bättre hem.
Swish payment
Visa Payment
Mastercard payment
Klarna payment
Bank payment
Bring delivery
Co2 report

Med Trettis nyhetsbrev kommer du vara först med att få:

Exklusiva rabattkoder
Våra bästa erbjudanden
Tips, tricks och inspiration för hemmet

Just nu får du en spännande överraskning vid anmälan!

Tretti AB - Lästmakargatan 20, 2 tr, 111 44 Stockholm - [email protected] - Tlf. 0771 31 30 31 - Organisationsnr. 556665-7606

Prisjakt3,7