Vi upplever just nu problem med vår leveranstjänst. Beställningar kan anlända senare än väntat.

Ett fel hos transportören har orsakat leveransförseningar för vissa beställningar. Stort tack för ditt tålamod och förståelse! Vi hoppas snart kunna leverera som vanligt. Frågor? Maila [email protected].

Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 12:00-17:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

HITTA DEN PERFEKTA DISKMASKINEN FÖR JUST DIG

Att diska är väl knappast favoritnöjet för de flesta och nog kan det känns lite motigt att ta hand om disken varje dag. Då gäller det att du har den rätta diskmaskinen som verkligen svarar mot dina behov - så att disken klaras av snabbt och effektivt.

På Tretti vill vi hjälpa dig att hitta den perfekta diskmaskinen som gör det enkelt för dig att hitta en rytm i vardagslunken. Därför har vi samlat vårt stora utbud under flera olika behovskategorier, så att du enkelt kan hitta precis den typ av diskmaskin som just du behöver.

Fristående, underbyggd eller integrerad diskmaskin - vad är skillnaden?

Diskmaskiner kan fås både som fristående, underbyggda och integrerade – något som kan verka lite förvirrande i början. För vad är egentligen skillnaden mellan dem? Är inte bara luckan utanpå som ändras? Nej, så är enkelt är det inte. Häng med när vi förklarar de viktigaste skillnaderna.

null

Glöm inte bort att tänka på ljudnivån

När du ska köpa en ny diskmaskin är ljudnivån en särskilt viktig faktor att tänka på. Detta eftersom en diskmaskin vanligtvis står centralt placerad i hemmet, så att du ofta kommer att uppehålla dig inom hörhåll. Många, speciellt barnfamiljer, behöver också köra diskmaskinen över natten. Då är det ännu viktigare att ljudnivån inte stör sömnen.

De extra tysta diskmaskinerna har en ljudnivå på max 40 dB(A). Det kan ungefär jämföras med ljudnivån för en viskning. Här kan du se vårt utbud av extra tysta diskmaskiner.

null