Laga mat och baka som ett proffs med ånga!
Introducerar: SteamBake
SteamBake gör det möjligt att baka ditt eget bröd i bagerikvalitet med bara en knapptryckning.
Fukten från ångan låter degen jäsa helt och skapar utsökt mjuk insida. Den torra värmen ger knapriga och glansiga skorpor.
SteamCrisp
Upptäck magin i att baka med ånga med SteamCrisp®-ugnen. Ugnen tillför fuktighet i matlagningsprocessen, vilket innebär att maten kan lagas vid lägre temperatur så den inte torkar ut. Med detta får du en saftig mitt. Samtidigt ger ugnen en gyllene, krispig skorpa.
Proffsresultat hemma
Skapa professionella rätter hemma med 900 SteamPro-ugnen med Steamify®.
De tre tillagningsnivåerna ger värme, ånga eller en kombination av båda. Att tillaga med SousVide-metoden är också möjligt. SousVide-tekniken används av professionella kockar för att uppnå perfekta resultat i sina rätter. Med denna metod kan du laga rätter i restaurangkvalitet hemma som imponerar.
Hitta rätt induktionshäll från Electrolux.
SenseBoil®-induktionshäll känner av när vattnet kokar.
Den justerar automatiskt temperaturinställningarna genom att bedöma när vattnet är nära kokpunkten och reducerar de stigande bubblorna till en kontrollerad småkokning. Så du kan koncentrera dig på att laga maten istället för att vakta när vattnet kokar.
Se våra två favoriter här:
Kombinera zoner med brofunktionen för mer tillagningsutrymme
Med brofunktionen kan du kombinera två separata kokzoner och skapa en större zon.
Med automatiskt anpassade temperatur- och tidsinställningar är den idealisk för plancha-grillning eller grytor.
Se våra två favoriter med bro-funktion här:
Kokzoner lyser upp med ActiveTouch
När du placerar kokkärlet på koksektionen/plattan lyser den tillhörande skyddsskärmen upp.
På så sätt vet du intuitivt vilken kontroll du ska använda för din tillagning.
Välj enkelt önskad temperatur för din rätt med en snabb svepning med fingret och njut av läckra resultat, snabbt.