Vi upplever just nu problem med vår leveranstjänst. Beställningar kan anlända senare än väntat.

Ett fel hos transportören har orsakat leveransförseningar för vissa beställningar. Stort tack för ditt tålamod och förståelse! Vi hoppas snart kunna leverera som vanligt. Frågor? Maila [email protected].

Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 12:00-17:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
smarta-vitvaror-hushallsprodukter-tretti.se

Det är något konstigt med tiden, det verkar aldrig finnas nog av den för att hinna med allt som ska göras. I vardagen blir man lätt trött av alla måsten. Då är det bra om man kan lämna över en del sysslor till en maskin istället. Vad sägs till exempel om att låta en robot sköta städningen och att komma hem till en färdiglagad middag i slowcookern? Med smarta och uppkopplade vitvaror kan du också enklare planera din vardag och fjärrstyra olika hushållsbestyr såsom tvätten, disken och matinhandlingen. Här under har vi valt ut några extra smarta produkter som kan underlätta din vardag.

Få hjälp med tvätten

Uppkopplade hjälpredor

Flera tillverkare erbjuder nu vitvaror som kan kopplas på ditt WiFi och sedan styras från en smart mobiltelefon eller surfplatta. Med fjärrstyrningen kan du starta vitvarorna när det passar dig, men användningsmöjligheterna är många fler. Genom appen som styr vitvarorna får du uppdateringar om du behöver fylla på t.ex. tvättmedel eller spolglans. Du kan också felsöka om maskinen visar en felkod och få hjälp och service direkt i din telefon. På bloggen kan du läsa mer om smarta vitvaror med Home Connect och hur man använder det.

Praktiska lösningar

Det är inte bara vitvaror uppkopplade till wifi som vi kallar smarta vitvaror. Det kan också vara produkter som på ett alldeles finuligt sätt löser vanliga vardagsproblem. Ett bra exempel är LGs tvättmaskin TwinWash. Den kan nämligen tvätta två omgångar samtidigt: en stor trumma för den vanliga bomullstvätten och en liten för fintvätt, sportkläder eller andra plagg som behöver särskild behandling. Så slipper du det vanliga problemet att favorittröjan eller jeansen ligger kvar i evigheter i tvättkorgen eftersom de inte kan köras tillsammans med det vanliga tvättlasset.

Stenkoll på köksbestyren

Smarta hushållsprodukter

Det är inte bara vitvaror som kan hjälpa dig till en enklare vardag med smarta funktioner. Det finns också ett stort utbud av mindre hushållsredskap som har mängder av finurliga funktioner. Det klassiska exemplet är att lämna över dammsugningen till en robot, men det finns ju så mycket fler smarta produkter som kan ge dig ett handtag. Vad sägs låta middagen lagas av sig själv i en slowcooker eller sousvide, vakna till en färdig kopp kaffe från kaffebryggare och doften av nybakat bröd från bakmaskinen eller varför inte fixa strykningen på ett nafs med en steamer? Möjligheterna är många!

Få tid till att göra det du vill

Genom att låta maskiner hjälpa oss med hushållssysslorna kan du prioritera att utnyttja din tid på trevligare saker, som t.ex. att gå en tur med vännerna, umgås med familjen eller varför inte bara få lite egentid att vila ut på. Det är ju ändå du själv som bestämmer vad du vill lägga din tid på.

En hjälpande hand i köket?

Slipp undan städningen

golvtvattare-robot-tretti.se

Låt roboten tvätta golvet

Om du tänker dig en människoliknande robot i stil med Star Wars C-3PO när du hör ordet ”rengöringsrobot” så får du nog vänta ett tag till innan utvecklingen hinner ikapp. Men faktum är att det redan nu finns flera olika typer av rengöringsrobotar som står redo att ta över en del av de tråkiga vardagsgöromålen.

Du har säkert redan hört talas om robotdammsugaren, men har du träffat dammsugarens praktiska kusin – golvrengöringsroboten? Läs mer på bloggen.