Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

Känn dig trygg med ditt val

Att välja vitvaror kan ibland kännas svårt och osäkert. De flesta av oss köper ju bara nya vitvaror vart femte till tioende år eller så. Därför är det inte så konstigt om man inte har hundra procent koll på de olika märkena eller modellerna som erbjuds. Ett säkert val kan då vara att satsa på en vitvara som blivit utnämnd bäst i test. Då vet du med säkerhet att just den modellen har testats och kontrollerats av experter.

bast-i-test-vitvaror

Kvalitetstestade varor

Vi har samlat våra bäst i test modeller på den här sidan för att ge dig en bra överblick.

Det är framförallt testvinnare från den svenska konsumenttidningen Råd&Rön och det danska konsumentrådet Tænk som presenteras, men du kan också hitta testvinnare från andra ställen, t.ex. norska Klikk.no eller svenska Testfakta.

Testorganisationerna mäter vanligtvis både de tekniska funktionerna som t.ex. temperaturhållning och energiförbrukning och användarvänligheten, t.ex. hur enkelt det är att ställa in rätt program på en digital display.

Utvalda stjärnmodeller

Lita på andras omdömmen

Nu är det ju inte alla modeller som testas till "bäst i test". Och även en vitvara som inte har hunnits testas kan ju fortfarande vara bra. En annan lösning är därför att läsa kundrecensioner och välja en kundfavorit som andra kunder rekommenderar.

Vi samlar löpande in produktrecensioner och det samlade genomsnittet visas i form av ifyllda stjärnor (max 5 st) på varje produkt. Du kan också rangordna produktlistorna efter antalet stjärnor genom att välja "recensioner".

För att göra det lite lättare att hitta de verkliga toppscorarna har vi också gjort en 10-i-topp lista. Det hittar du här.

kundfavoriter-topp10
kopguider-tretti-vardagen

Få hjälp att välja rätt

Du vet väl att vi på Tretti erbjuder personlig rådgivning? Du kan alltid ringa till oss på 0771 - 31 30 31 för att få hjälp att välja ut vilka vitvaror som passar just dina behov. Du kan också mejla eller chatta med oss.

Om du hellre föredrar att läsa i lugn och ro kan du kolla in våra köpguider på Trettis blogg Vardagen. Köpguiderna täcker både de vanligaste vitvarorna och några utvalda småvaror som många kunder frågar om.

I köpguiderna hittar du goda råd på vad man bör tänka på när man ska handla nya vitvaror. Du kan också läsa massor av artiklar för att mer inspiration till ditt köp. Läs mer på bloggen här.

prisjakt-kundrecensioner