0771-31 30 31 öppet idag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:00-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Kaffemaskiner på erbjudande just nu...

Så väljer du rätt kaffemaskin:


Det är en spännande process att välja rätt kaffemaskin, och det finns en uppsjö av möjligheter att utforska. Det handlar främst om att anpassa maskinen efter dina preferenser och hur mycket du vill vara delaktig i bryggningen. Det finns en imponerande variation bland espressomaskiner, kaffebryggare, presskannor och perkolatorer, och även inom olika kategorier av espressomaskiner.

Du har möjligheten att hitta den perfekta maskinen som passar just dig. Kaffemaskinernas mångfald innebär att det finns en maskin som passar varje smak och behov, och det är spännande att utforska de olika sorter, modeller och designs som finns tillgängliga på marknaden.

Om du vill läsa mer på skillnaderna mellan dessa kan du läsa vår djupgående guide här!

Tillbehör till kaffemaskinen?


Alla har sin egen preferens på hur de dricker sitt kaffe. Några vill ha kall mjölk, andra varm och skummad, några bara ekologiska, nymalda bönor och andra föredrar vanligt färdigmalt bryggkaffe. Med de rätta tillbehören kan du tillreda kaffet precis som du önskar det.

Tips och Tricks

Så enkelt får du bort kafferester i termoskannan med bakpulver

Om du tittar ner i din termoskanna så är det stor risk för att insidan inte längre är lika skinande blank som den var en gång som ny. Lyckligtvis finns det ett enkelt knep för att ta bort gamla avlagringar med en ingrediens som du med stor säkerhet redan har i skafferiet - bakpulver! Läs mer på bloggen.

Så gör du en unicorn-latte (och vad är egentligen regnbågsmat?)

Har du hört talas om trenden regnbågsmat? Det är en hälsotrend som går ut på att man ska äta enligt regnbågens alla färger. I regnbågsmatens fotspår kommer nu massor av recept på färgglada varianter av vanliga rätter – har du t.ex. testat en mångfärgad unicorn-latte? Här får du receptet.

Så väljer du rätt kaffebönor

Svenskarna är bland det mest kaffedrickande folket i hela världen och de flesta av oss har en kaffefavorit. Hur ditt kaffe smakar beror till stor del vilka kaffebönor du väljer.

Liksom med vin, så odlar olika områden och länder, olika slags kaffebönor. Det kan därför vara stor skillnad mellan olika bönor och olika tillvägagångssätt på rostningen av bönorna. Följ med på en liten introduktionsresa in i kaffevärlden.

Favoriter

Stäng