0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Det kan vara svårt att komma upp på morgonen efter semesterns alla sovmorgnar. Då är det bra att ta hjälp av en doften av nybryggt kaffe för att kvickna till. Här under har vi samlat vårt stora utbud av kaffebryggare och kaffemaskiner - allt för att du ska hitta den typ som faller helt i din smak. Om du vill ha extra guidning kan du läsa vår köpguide: hur du hittar rätt kaffemaskin till din smak.

Enkelt och smidigt...

...eller lite extra trixande för bättre smak

Visste du att du kan skumma mjölk i vissa kapselmaskiner?

Så enkelt får du bort kafferester i termoskannan med bakpulver

Om du tittar ner i din termoskanna så är det stor risk för att insidan inte längre är lika skinande blank som den var en gång som ny. Lyckligtvis finns det ett enkelt knep för att ta bort gamla avlagringar med en ingrediens som du med stor säkerhet redan har i skafferiet - bakpulver! Läs mer på bloggen.

Så gör du en unicorn-latte (och vad är egentligen regnbågsmat?)

Har du hört talas om trenden regnbågsmat? Det är en hälsotrend som går ut på att man ska äta enligt regnbågens alla färger. I regnbågsmatens fotspår kommer nu massor av recept på färgglada varianter av vanliga rätter – har du t.ex. testat en mångfärgad unicorn-latte? Här får du receptet.

Så väljer du rätt kaffebönor

Svenskarna är bland det mest kaffedrickande folket i hela världen och de flesta av oss har en kaffefavorit. Hur ditt kaffe smakar beror till stor del vilka kaffebönor du väljer.

Liksom med vin, så odlar olika områden och länder, olika slags kaffebönor. Det kan därför vara stor skillnad mellan olika bönor och olika tillvägagångssätt på rostningen av bönorna. Följ med på en liten introduktionsresa in i kaffevärlden.

Favoriter

Stäng