0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Inspireras & förverkliga

Att köpa kök handlar om att hitta fram till en helhet men lika mycket om resan dit, om materialval, hållbarhet och kvalité.

Det handlar om personlighet och om hur livet ser ut. Det är där i köket, i hemmets mittpunkt där alla samlas, det är där råvaror förvandlas till upplevelser. Det är där vi möts och ser varandra. 


Boka gratis möte

Är du intresserad av en helhetslösning? Vi hjälper dig med vår egna köksserie Ikon kök och anpassar köket efter de vitvaror du väljer från marknadens ledande leverantörer.

I våra butiker hittar du inspirerande kökslösningar till attraktiva priser som lever upp till dina förväntningar gällande såväl design, funktion och prisnivå.

Boka gratis möte i din lokala Tretti butik, så hjälper vi dig att förverkliga din köksdröm.

Hur ska jag förbereda mig?

För att göra vårt möte i butiken så givande som möjligt är det bra att du har funderat över vilken stil du vill skapa. Titta på vår hemsida eller bläddra i katalogen för att hitta din stil. Vi hjälper dig med valen på plats i butik. Se även över behovet eller önskan om vilka vitvaror du är intresserade av. 

Ta mått på rummet

Det är alltid bra att ta mått på rummet. Vi behöver väggmått, placering på fönster och dörrar, placering på vatten och ventilation samt takhöjd. Ta även några enkla bilder med telefonen. Dessa mått kontrollerar vi såklart alltid innan beställning för att säkerställa en smidig köksresa. 

Tänk också igenom vad du är nöjd med i ditt kök idag och vad du vill förändra. Självklart är det alltid viktigt att ha med sig hur mycket man tänkt investera i sitt nya kök. 


Din ovanligt smidiga köksresa

Att köpa kök är en process med många val och vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt kök för just dig.

För att underlätta för dig så har vi tagit fram 4 köksstilar där du har möjlighet att finna inspiration till ditt behov. Är du den trendiga typen, eller är du mer typen som gillar ett modernt och tidlöst kök som aldrig går ur mode.

Boka gratis möte i din lokala Tretti butik, så hjälper vi dig att förverkliga din köksdröm.

Favoriter

Stäng