0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Tidlös design är alltid modernt. Smarta lösningar med rena och lättskötta ytor blir nämligen aldrig omodernt. Sobra färger ger sinnesro och för den som vill utmana stilen finns de mörkare, djärvare färgerna som tillval.

Ett sofistikerat kök som inte behöver skrika för att få uppmärksamhet, det räcker med en viskning. Med naturens skönhet som bas låter vi den mörka eken smyga sig på och tillsammans skapar de en mjuk intressant kontrast mellan det jordnära stabila och det flyktigt trendiga.  Varma färger från naturen lever i harmoni med de dova nyanserna från ett modernt uttryck. 

Ungt och modernt. Ett kök med fina linjer och trivselmöjligheter. För den moderna människan som alltid är på språng och van att leva sitt liv handsfree. Det stilrena uttrycket med hela luckor som täcker alla lådor kan lättas upp med öppna hyllor. 


Ljusa, stilrena och blanka ytor tar sin rätta plats. Med lätthet förvandlas imponerande förvaring till stilren inredning. Det praktiska känns naturligt och är som en frisk fläkt i vardagen. Den väldesignade förvaringen tar sin plats utan att skämmas och ger mycket tillbaka. Här finns oändliga möjligheter till både struktur och funktion. Färgvalen ter sig självklara när marmor är kökets fundament.

De enkla snitten och de enhetliga ytorna ligger sammansvetsade i ett minimalistiskt uttryck. Elegant och med många effektiva utrymmen för förvaring, prydnad och skryt. Spännande former och material skapar extra arbetsytor och utrymmen som ger köket mer personlighet och funktion. Markerade kanter och geometriska linjer förmedlar exklusivitet.

Favoriter

Stäng