JUST NU: FRI FRAKT till tomtgräns/port/DHL ombud
*Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

Tidlös design är alltid modernt. Smarta lösningar med rena och lättskötta ytor blir nämligen aldrig omodernt. Sobra färger ger sinnesro och för den som vill utmana stilen finns de mörkare, djärvare färgerna som tillval.

null
null
null
null

Ett sofistikerat kök som inte behöver skrika för att få uppmärksamhet, det räcker med en viskning. Med naturens skönhet som bas låter vi den mörka eken smyga sig på och tillsammans skapar de en mjuk intressant kontrast mellan det jordnära stabila och det flyktigt trendiga.  Varma färger från naturen lever i harmoni med de dova nyanserna från ett modernt uttryck. 

null
null
null
null
null
null
null

Ungt och modernt. Ett kök med fina linjer och trivselmöjligheter. För den moderna människan som alltid är på språng och van att leva sitt liv handsfree. Det stilrena uttrycket med hela luckor som täcker alla lådor kan lättas upp med öppna hyllor. 


null
null

Ljusa, stilrena och blanka ytor tar sin rätta plats. Med lätthet förvandlas imponerande förvaring till stilren inredning. Det praktiska känns naturligt och är som en frisk fläkt i vardagen. Den väldesignade förvaringen tar sin plats utan att skämmas och ger mycket tillbaka. Här finns oändliga möjligheter till både struktur och funktion. Färgvalen ter sig självklara när marmor är kökets fundament.

null
null
null
null
null
null

De enkla snitten och de enhetliga ytorna ligger sammansvetsade i ett minimalistiskt uttryck. Elegant och med många effektiva utrymmen för förvaring, prydnad och skryt. Spännande former och material skapar extra arbetsytor och utrymmen som ger köket mer personlighet och funktion. Markerade kanter och geometriska linjer förmedlar exklusivitet.

365 dagars öppet köp
Bli nöjd med ditt val
Snabb frakt
Till tomtgräns
11 x Årets E-handlare
På Pricerunner
Fråga tretti först
tlf. 0771-31 30 31

Fråga Tretti först!

Vi är med från inspiration till installation av vitvaror och hushållsprodukter för hemmets alla rum; från dammsugare och rakapparater till tvättmaskiner och kompletta kökslösningar. Med lång erfarenhet, kunskap och Nordens största sortiment ger vi våra kunder råd till ett bättre hem.
Swish payment
Visa Payment
Mastercard payment
Klarna payment
Bank payment
Bring delivery
Co2 report

Med Trettis nyhetsbrev kommer du vara först med att få:

Exklusiva rabattkoder
Våra bästa erbjudanden
Tips, tricks och inspiration för hemmet

Just nu får du en spännande överraskning vid anmälan!

Tretti AB - Lästmakargatan 20, 2 tr, 111 44 Stockholm - [email protected] - Tlf. 0771 31 30 31 - Organisationsnr. 556665-7606

Prisjakt3,7