JUST NU: FRI FRAKT till tomtgräns/port/DHL ombud
*Gäller ej expressleverans, tillval, tilläggstjänster och returer. Gäller oberoende av andra kampanjer och erbjudanden.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-16:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter
null

Den nordiska stilen är solid, stilig och genomtänkt. här möter avskalad minimalism varma träslag. naturnära färger överlåter alla detaljer att tala för sig själva.  

null
null
null
null
null
null
null

Luckor och lådor med integrerade handtag blir det avskalade uttrycket maximerat. När de ljusa träslagen på luckorna får ta för sig även på väggen, kan kökets stilrena linjer flöda fritt. Trots sin avskalade och stilrena design är känslan varm och inbjudande i Riva. När bänkskiva, diskho och blandare håller samma färgskala skapas ett lugn för ögat samtidigt som arbetsytan blir en mäktig och snygg helhet.

null
null
null
null
null
null
null

Håll ihop stilen genom ljus ek på både luckor och arbetsytor. För en komplett stilren helhet väljer man bort handtagen. Smala, men distinkta svarta linjer löper fritt genom köket och ger köket sin tydliga, avskalade karaktär. Välplanerad och rejäl förvaring inramad av gediget hantverk och detaljer med finess. Med genomgående ljus ek som färgval skapas en enhetlig känsla och ett inbjudande lugn i köket.

null
null
null
null
null
null
null

Kontraster mellan varmt och kallt i sann nordisk anda. klassiskt och rejält, men aldrig tråkigt. Ramluckor i traditionell stil får en modern twist med stilrena, smala metallhandtag och läderlindning. Det ger ett stiligt lyft men en varm känsla i handen. Att variera överskåpen med öppna hyllor skapar en öppen och välkomnande känsla till helheten.