0771-31 30 31 öppet idag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:00-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Nya färger, spännande material och mörka träslag sätter tonen för den trendiga stilen. till skillnad från tidlös är det här platsen där vi bryter barriärer och vågar testa det okända. originella detaljer och unika materialval skapar nya möjligheter för den trendmedvetna. 

Uttrycket är slitet men sant: less is more. Att satsa allt på en färg är bara för de allra modigaste. Men i det här köket behövs ingen tur, endast personlighet. Varför skulle man vilja ha det som man alltid har haft det? Structura ställer allt på sin spets. Att färgsätta allt i samma nyans gör köket inte bara enhetligt utan också stringent i stilen. Den mörka trästrukturen egen personlighet som tränger igenom och ger varje kök sitt unika uttryck.

Stålgrå möter mörk antracitgrå och ljus ek i en spännande kombination som spränger gränserna. Öppna hyllor och släta breda luckor ger varandra sällskap och skapar samtidigt kontrast. På samma sätt jobbar den ljusa eken tillsammans med svärtan från antracitgrått och svart. Det här köket är inget vanligt kök för vanlig matlagning, det är ett medvetet statement.

 

Med avstamp i betongens råa gråskala skapas ett intressant möte med varm och inbjudande ek. Breda handtag, släta luckor och integrerade sällskapsytor får kontrasterna och utrymme att stråla samman. När det är ont om kvadratmetrar kan du effektivt samla det praktiska där du har gott om plats och samtidigt får sällskap. Cemento är det urbana och smarta köket, för den moderna och sociala människan.

Det här köket passar dig lika bra som ett skräddarsytt plagg. med räta linjer och lekfulla detaljer i sobra färgskalor. Här kan du ta ut svängarna och våga begära mycket. Med flexibla lösningar och förvaring som sticker ut kan du känna dig hemma. Det här köket omfamnar alla dina behov och integrerar din vardag i smarta detaljer. Här kan du t ex upptäcka nya sätt att se på förvaring och hitta nya favoritfärger.

Möt en uppdatering av den industriella stilen. det är stramt, urbant och avskalat. Ord är överflödiga. De råa linjerna och släta ytorna i en clean färgskala talar sitt tydliga språk. Här är både färger och material praktiska och pragmatiska. Det är okomplicerat och rakt på sak. Detaljerna och materialen ger ett exklusivt och lugnt intryck utan krusiduller. 

Favoriter

Stäng