BLACK WEEK | Upp till 30% på ALLT från Electrolux*

Se utbudet. *Gäller ej varor märkta med "Alltid prisvärd" eller returvaror. T.o.m. 30/11-20.

0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12-17
  • Måndag 8:30-21
  • Tisdag8:30-21
  • Onsdag8:30-22
  • Torsdag8:30-22
  • Fredag8-23:59
  • Lördag12-17
  • Söndag12-17
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Vi hjälper dig att hitta ditt unika kök till rätt pris och vi erbjuder snabb och smidig leverans tillsammans med vitvaror. Vi anpassar självklart oss efter dina behov och tar gärna möte i butik eller via video.

Med hjälp av våra partners erbjuder vi en helhetslösning med montering av ditt nya kök.


Vår ambition är att göra er köksresa så enkel som möjligt. Detta gör vi bland annat genom att erbjuda kostnadsfri köksplanering, inspirerande kök och garanterar självklart en ovanligt smidig resa till ditt nya IKON KÖK.

 Kom in till butiken eller boka ditt köksmöte via telefon, mail eller video och påbörja din köksresa tillsammans med oss. 

Önskar du dela upp din betalning på köket erbjuder vi nu en trevlig finansieringslösning, där vi bjuder på uppläggningsavgiften **


*Kampanjen är baserad på en stegvis ökande rabatt upp till 35.000 kr på din bänkskiva, när du köper ett komplett Ikon kök med ett värde av minst 100.000 Kr. Erbjudandet gäller vid köp av minst 6 stycken köksstommar och kan ej kombineras med andra erbjudande. Erbjudandet gäller vid bokning av köksmöte under Black Week (23/11-30/11 2020) och efterföljande köp av Ikon kök, dock längst till 31/12 2020. 

** Summan av köpbeloppet betalas av med en rak amortering om 1.200 kronor per månad. Till det läggs månadens ränta och aviavgift. Nominell ränta 5,95%, uppläggningsavgift 0 kronor, årsränta 5,95%, aviseringsavgift 35 kr. Effektiv ränta vid 100 000 kr och återbetalningstid 84 månader är 6,93%. Kreditgivare: SevenDay Bank. 


Inspireras och förverkliga med IKON KÖK

Köket är den naturliga mötesplatsen i varje hem och vi vill, med vår vision, vara delaktiga i skapandet av denna betydande plats. Tillsammans med köket erbjuder vi en attraktiv helhetspaketering med vårt vitvarukoncept, som lever upp till era förväntningar gällande design såväl som funktion.

Det kan förstås kännas både spännande och övermäktigt att välja kök och oavsett vilket, så är vi här för att hjälpa dig att hitta den rätta lösningen för just dig. Vi finns vid din sida från inspiration och hela vägen fram till förverkligandet av ditt nya drömkök.

Våra kök kan endast beställas i en våra fysiska butiker.

IKON KÖK - Från inspiration till förverkligande

Det är extremt viktigt för oss att du får hjälp med din köksresa. Köksaffären kan upplevas komplex men med vår kunskap och engagemang förenklar vi hela processen. Detta handlar om allt från första besöket i butiken till att du har ett färdigt kök hemma. Från inspiration till förverkligande.

Vi har tagit fram hur en köksresa kan se ut för att underlätta och att du ska vara förberedd på vad som händer. Det viktigaste för oss är dig och vi kommer ta hand om dig genom hela köksaffären och vi gör det med glädje och stolthet.

Läs mer om köksresan här.


IKON KÖK - Vår story


Vårt arv finns i vitvarukedjan tretti. Det är Nordens största sortiment av vitvaror, så där kan du hitta den produkt som lever upp till dina behov och uppfyller alla dina önskningar. Det är ju toppen, men vi märkte att det inte fanns någon riktigt bra helhetslösning för alla som köpte vitvaror. Det fanns ingen som följde med hela vägen och kopplade ihop de vitvaror som människor ville ha med rätt typ av kök.

Det var då som Ikon kök föddes! På samma sätt som vi ser på mat, som kan vara så mycket mer än bara näring, ser vi också på kök som kan vara så mycket mer än bara ett rum. Köket är en upplevelse, det är mittpunkten för din uppmärksamhet och platsen för gemenskap i ditt hem. Känslan i ett kök är inte bara bänkskivor och luckor, det är vitvaror också. I helheten lever vitvaror och design i perfekt symbios med varandra. 

Att köpa kök hos oss handlar om att hitta fram till helheten, men lika mycket om resan dit, om materialval, om hållbarhet och kvalitet. Det handlar om personlighet, om hur livet ser ut, såväl till vardag som till fest. Det är där i köket, i hemmets mittpunkt där alla samlas, det är där råvaror förvandlas till upplevelser. Det är där vi möts och ser varann. 

Ett IKON kök är ett hantverk, som gjort för minnen att skapas, med kvalitet som du vill ta hand om och aldrig tröttnar på. 

Favoriter

Stäng