Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter

Konsten att välja rätt

Köksfläkten är viktig för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat. Dessutom är det ett av de mest synliga elementen i köket som kräver att man tänker lite extra kring design, färg och material. Trots detta är många som tycker det är svårt att hitta rätt modell eftersom köksfläkten tillhör de mer tekniska produkterna. För att hjälpa dig att välja rätt ställer vi upp de viktigaste sakerna som du ska tänka på när du köper en ny köksfläkt. Det gäller t.ex. vilken typ som passar i ditt hem, motorns placering och vilken kapacitet du bör välja. Se vår video guide här ovanför och få en snabb överblick på de viktigaste faktorerna.

Intern eller extern motor - vad är skillnaden?

När det är dags för en ny köksfläkt är det flera saker som du ska ta ställning till - design, effekt, kapacitet och så är det det här med intern eller extern motor...

Vad är skillnaden? Är det ena bättre än det andra? Och funkar verkligen en extern motor i alla typer av boenden? Vi ger dig en snabblektion. Häng med!

null
null

Så effektiv bör din köksfläkt vara

En av de vanligaste frågorna vi får är hur effektiv köksfläkten måste vara för att skona både dig och köket från stekos.

I det här blogginlägget får du äntligen svaret svart på vitt. Läs mer här!