0771-31 30 31 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Konsten att välja rätt

Köksfläkten är viktig för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat. Dessutom är det ett av de mest synliga elementen i köket som kräver att man tänker lite extra kring design, färg och material. Trots detta är många som tycker det är svårt att hitta rätt modell eftersom köksfläkten tillhör de mer tekniska produkterna. För att hjälpa dig att välja rätt ställer vi upp de viktigaste sakerna som du ska tänka på när du köper en ny köksfläkt. Det gäller t.ex. vilken typ som passar i ditt hem, motorns placering och vilken kapacitet du bör välja. Se vår video guide här ovanför och få en snabb överblick på de viktigaste faktorerna.

Lugn och ro i köket med en extra tyst fläkt

Du har säkert själv upplevt lättnaden när man stänger av köksfläkten efter att maten äntligen är färdiglagad. Då inser man hur mycket ljudnivån verkligen påverkar oss.

För en lugnare vardag gör det stor skillnad att välja en extra tyst köksfläkt. Hos Tretti hittar du ett stort utbud med köksfläktar med en lägre ljudnivå - även på maxeffekt.

Se utbudet av tysta köksfläktar.

Intern eller extern motor - vad är skillnaden?

När det är dags för en ny köksfläkt är det flera saker som du ska ta ställning till - design, effekt, kapacitet och så är det det här med intern eller extern motor...

Vad är skillnaden? Är det ena bättre än det andra? Och funkar verkligen en extern motor i alla typer av boenden? Vi ger dig en snabblektion. Häng med!

Så effektiv bör din köksfläkt vara

En av de vanligaste frågorna vi får är hur effektiv köksfläkten måste vara för att skona både dig och köket från stekos.

I det här blogginlägget får du äntligen svaret svart på vitt. Läs mer här!

Favoriter

Stäng