0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Chatten är
öppen

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Inspireras och förverkliga ditt drömkök!

Det är extremt viktigt för oss att du får hjälp med din köksresa. Köksaffären kan upplevas komplex men med vår kunskap och engagemang förenklar vi hela processen. Detta handlar om allt från första besöket i butiken till att du har ett färdigt kök hemma. Från inspiration till förverkligande.

Vi har tagit fram hur en köksresa kan se ut för att underlätta och att du ska vara förberdd på vad som händer. Det viktigaste för oss är dig och vi kommer ta hand om dig genom hela köksaffären och vi gör det med glädje och stolthet.

Frå inspiration til installation

INSPIRATION

Inspireras online eller kom till butiken för att hitta vad du gillar. Detta är ett viktigt steg för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt. 


KÖKSPLANERING

Planeringsmöte i butiken med någon av våra kökssäljare. Vi hjälper dig att hitta en bra planlösning och ett härligt flöde i köket. I detta steg gör vi även de väsentliga materialvalen så som lucka, bänkskiva, handtag och alla tillbehör. Denna tjänst erbjuder vi självklart kostnadsfritt. Det är viktigt att tidigt fundera på hur mycket man vill investera i sitt kök. 

Vitvarorna är en viktig del för helheten i ditt kök. Det finns ett stort utbud av vitvaror i alla kategorier. Vi vägleder dig genom detta likt köksplaneringen. Vi erbjuder ett starkt produktsortiment med olika varumärken, design och prisnivå.


OFFERT

När vi gått igenom planeringen och vitvaror kan vi få fram ett pris på ditt kök. Detta går vi igenom tillsammans.


BESTÄLLNING

När vi kommit så här långt, är det dags att beställa köket. Vi går igenom en orderbekräftelse tillsammans så vi ser att alla delar finns med. 


MONTERING

Vi erbjuder självklart en helhetslösning. Därför har vi utvalda och certifierade partners som hjälper dig med köksrenoveringen. Din köksresa är nu nästan klar men glöm inte sista steget, kanske det viktigaste. 


INVIGNING KÖK

Grattis till ditt nya kök! Bjud på en festlig invigning, fira med vänner och fest.


Favoriter

Stäng