0771-31 30 31 öppet i dag kl. 12:00-17:00
  • Måndag 08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Basket
Meny

Hjälp & vägledning | Fråga Tretti först

Du som kund ska känna att du alltid kan vända dig till oss, var än i beslut- och köpprocessen du befinner dig – både när det gäller att hitta rätt vara och få rätt pris. Därför erbjuder vi råd och vägledning före köpet, skarpa priser och valfrihet vid betalningssätt och leveranssätt under köpet, samt hjälp och stöd efter köpet med öppet köp, garanti och tips på underhåll av dina vitvaror. Om du har frågor och ej hittar svaret här på sidan så är du alltid välkommen att kontakta oss på 0771 - 31 30 31 så hjälper vi dig.

Handla tryggt hos Tretti

Tretti är certifierad av Trygg E-handel sedan 2008. Det är en kvalitetsstämpel för dig som kund så att du kan känna dig trygg med att handla i vår onlinebutik. Du hittar vårt certifikat från Trygg E-handel här.


Få stöd och hjälp i ditt val av vitvaror på bloggen

Hos Tretti vill vi erbjuda dig flera valmöjligheter. Därför har vi Nordens största sortiment på vitvaror. Men ett stort utbud kan också innebära en viss svårighet att välja. Hur vet man att man har hittat rätt? 

För att guida dig runt i vitvarudjungeln har vi samlat information på Trettis blogg Vardagen. Här kan du t.ex. läsa om skillnaden mellan kolfria och vanliga tvättmaskinsmotorer, hur man läser av ljudnivån för att hitta tysta vitvaror och hur bra en robotdammsugare står sig i jämförelse med en vanlig dammsugare. Detta och mycket, mycket mer finns att tillgå i vår översikt över rådgivande blogginlägg


Få hjälp av våra vitvaruspecialister

Om du har mer specifika frågor eller föredrar att få personlig hjälp direkt är du varmt välkommen att ringa till våra vitvaruspecialister. Genom att ställa frågor kring din vardagssituation försöker de få en klar bild av vilken typ av produkt som passar dig och ditt hushåll. 

Baserat på den information kan de hjälpa dig att välja ut några modeller som matchar dina behov. Det slutgiltiga valet är alltid ditt eget – men vi hjälper dig att sortera bort irrelevanta alternativ på vägen. 

Kontakta oss på: 0771 - 31 30 31


Rengöringstips, underhållstips och ännu fler tips på bloggen

Vi vill dessutom tipsa om vår blogg igen. Du hittar nämligen inte bara information som hjälper dig före köpet – du hittar också massor med tips som kan vara till nytta efter ditt köp. T.ex. kan du läsa om hur man bäst avkalkar sin tvättmaskin eller hur man får tyst på kylskåp som för mycket oväsen. Du hittar det mesta under kategorin Tips och tricks på Vardagen.

 

Välkommen in i vårt vitvaruuniversum – vi följer med hela vägen 

Favoriter

Stäng