Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Chatten är
öppen
Favoriter
null

Hjälp & vägledning | Fråga Tretti först


Är det dags för ett helt nytt kök eller tvättstuga? Kanske har din mikro poppat sin sista påse popcorn. Eller vill du unna dig en espressomaskin som komplement till din gamla kaffebryggare? Vart du än är i beslutsprocessen och vad du än letar efter så hjälper vi dig hitta rätt vara. Som skickas med rätt leveranssätt. Till rätt pris.

Om du inte hittar svaret här nedan, ring oss på 0771 - 31 30 31 så hjälper vi dig hitta rätt i vitvarudjungeln.

Handla tryggt

Tretti är certifierad av Trygg E-handel sedan 2008. Det är en kvalitetsstämpel gör att du kan känna dig trygg med att handla hos oss online.

Du hittar vårt certifikat från Trygg E-handel här. 


Få hjälp av våra vitvaruspecialister

Ring oss för fantastisk, professionell service och skräddarsydd rådgivning från våra vitvaruspecialister. Vi kan vitvaror. Vi ställer de frågor du kanske inte tänkt på, och hittar rätt lösning för just dig och ditt hem.

Kontakta oss på: 0771 - 31 30 31


Få stöd och hjälp i ditt val av vitvaror på bloggen

Du har hittat Nordens största sortiment på vitvaror. Super! Dags för nästa utmaning, vad ska du välja? 

Vi har ritat upp en karta för att navigera i vitvarudjungeln. Den är i form av en blogg som vi kallar Vardagen. Vad är skillnaden på kolfria och vanliga tvättmaskinsmotorer? Vad är för och nackdelar med en robotdammsugare jämfört med en vanlig? I vår blogg kan du läsa dig detta och mycket, mycket mer. Så du kan göra rätt val när du handlar.

Du kan även hitta tips på underhåll av dina maskiner T.ex. hur man bäst avkalkar sin tvättmaskin eller hur man får tyst på kylskåp som för mycket oväsen.

null