Spårningsinfo saknas just nu p.g.a. problem hos transportören. Leveranser sker som vanligt.
Svårt att hitta rätt i vitvarudjungeln? Fråga Tretti först! Ring oss på 0771-31 30 31 så hjälper vi dig.
0771-31 30 31
öppet idag kl. 08:30-21:00
Kontakta oss
på mejl här
Favoriter

Svalka i sommarvärmen

Svårt att sova pga. sommarhettan? Eller längtar du bara efter svalka generellt? Då har du kommit till helt rätt ställe. Här på Tretti har vi massor av bra tips på hur du kan komma ned i temperatur. Allt från svalkande produkter som luftkonditionering och fläktar till inspiration och receptidéer på läskande mat och dryck.

Rötmånad - få matvarorna att hålla sig längre

Jo, det spelar faktiskt roll var dina matvaror står i kylskåpet

Visste du att även i kylskåp med ventilerad kylning kan temperaturen variera något från hylla till hylla? Och det påverkar i sin tur matens hållbarhet, beroende på var i kylskåpet du placerar de olika matvarorna. Därför kan det betala sig att tänka lite strategiskt när du ska ställer in matvarorna i kylen. Läs mer på bloggen om hur du bäst placerar dina kylvaror i kylskåpet.

null
null

Vad är skillnaden mellan en vinkyl och ett vinlagringsskåp?

Om du är intresserad av vin och själv samlar på flaskor har du säkert ställts inför ett praktiskt problem. Hur ska alla flaskorna förvaras på bästa sätt? Är det en vinkyl eller ett vinlagringsskåp du bör ha? Vad är bäst för vinet och vad är egentligen skillnaden mellan de båda typerna? Häng med när vi tar reda på svaren på dessa frågor.

null

Njut av något kallt att äta och dricka